AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gezerdim sadece
Neden şiddet meyilli olduklarını anlamaya çalışırdım ama anlayamazdım şiddete meyilli olmak anlaşılacak bir şey değil
Kaybetme korkusu yaşadıkları için
Sizde guclu olsaniz siz bizden beter seyler yaparsiniz
Bende kadınlar neden bencil anlamaya çalışırdım
İLK sen yazzaydın keşke siftah senden olsaydın serenay sen ne yapardın bir erkek olsaydın
Disarida full gezerdim , eglenirdim. Yani kadın olmakda çok zormuş. Şu coğrafiyada baya zormuş ne kadar kisitlaniriz. Kadıni ne kadar kaliblara sokariz :((
Ayakta işerdim. Şerefsiz olurdum. Kızları üzerdim. Hiç ev işi yapmaz full dışarda sürterdim. Erkek olasım geldi ahahaha
Hicbir sey yapamazdin kizlarla iletsim kurmak cok zor
Ben burada erkek hesabı açıp kızlardan nude almış biriyim sen ne diyorsun 😂. 1 saat içinde 15 tane kız takip etti. Mesaj attığımda cevap verdi. Hatta bir tanesi yorumlarda oha çok yakışıklısın dedi. Denemek amaçlı açmıştım hesabı sonra kapattım. Her şeyde tipe bakıyorlar. Tipin olsun paran olmasın o kız seni yemeğe bile çıkarır. Bizim kızlar çok basit. Çünkü cahil insanı kandırmak kolay. Hiç biri bu bana eş olur mu çocuklarımın babası olur mu diye düşünmüyor. Evlilik düşünenler belki düşünebilir de çoğunluğu takılmalık yani.
Ee tamam tipinin olmasi garanti mi? Yakisili erkek zaten yuzde 20 civarinda ulkede sen o kisilerden olman lazim benin gibi ilk yakisikli olup sonradan kazayla cirkinlesmek de var
Ayrica nude almak bir sey degil banada nude atan oldu
Tipimin olması garanti. Güzel bir kızım. Faceapp ile kendimi erkek yaptım kız arkadaşlarıma attım çok yakışıklısın dediler. Ablama gösterdim tam kızları üzen şerefsiz gibi olmuşsun dedi. Bak yemin ederim yalan yok. Yani ben şanslı bir erkek olurdum ve her kıza yazmazdım abazalığımı asla belli etmezdim.
Nude almak bir şey değil mi? Bazıları fake atıyor. Eğer şu an çekip atıyorsa neyse.
Ahaga tamam bende brad pittim haklisin
Burcunuz nedir hanımefendi
Brad Pitt değilim ama yakışıklı olurdum. Neyse bu kadar muhabbet yeterli.
Yav git surdan top musun belkide kiz degil erkeksin burada trolluk yapma
Ne topu g*erizekalı. Ben sen miyim. Kızlara dm bile atmadım onlar attı. Hadi git yavşa sen. Kızlarla iletişim zor demiş bir de ahahah. Ağla
Harbiden zor bak bana bir cevap bile vermedin
Topsun iste kizlarla isin ne kizim senin burada trolluk adi altinda toplugunu kabul ediyorsun cirkin top seni kadar cirkin karaktersizi yok 🤣
@TaksKaks trol cunku bu ne oldugu belli degil
A*ptal g*erizekalı ya çok safsın olm sen. burada erkek hesabı açıp kız takılan o kadar çok kız var ki. Sırf abazalardan kurtulmak için mesaj almamak için erkek hesabı açıyorlar. Ya da kız hesabı açıp kızlarla lezbiyenim diyip sexting yapan bir sürü abaza var. Çok safsınnnn
Kiz hesabi acan erkekde cok senin gibi 🤣
Ben ne diyorum hala ne diyor ya he erkeğim mk beyin özürlüsü. Hadi işine bak. Shjsjshsh
Hadi mahmut abe sen anca abazanlari kandir
Ben bu gerçek hesabımdan hayatıma devam ederim ama sen kızlarla iletişim kurmakta zorlanan bir zavallı olarak kalırsın. Yazık kafana sadece gülüyorum ndjdnsnns. Sığ ve geri kafalısın. İçim daraldı. İşte kızlarla iletişimde bu yüzden zorlanıyorsun.
Kurmak isteyen var mi amip? Su halime bile bakanlar oluyor mk su halime o yuzden ne dersen de bocek kadar degeri olmayan birinin sozlerini dikkate alcak degilim
Kurmak istemişsin ki yukarıda serzenişte bulunmuşsun. Çok çelişkilisin dediklerinin arkasında dur bu kadar korkma. Şu haline bile bakanlar oluyorsa yazık kafalarına cidden yoklukta olabilirler. Ya da zaman geçsin diye yazıyorlardır. Ayrıca dikkate almasaydın hiç yazmazdın. Kudurtuyoruz ki yazıyorsun. Hadi ikile. Boş yapmaa
Kuduran kim belli mahmut abi dedim diye hakaret ettin 🤣🤣 sen kimsin ki kudurim lan ne biliyon hayatim hakkinda konusuyon top
Tüm şehirle yatıp elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim demeyi denerdşm
Hali sahaya giderdim ardindan kahvede okey atardim 😂
Ziktirirdim kendimi, bakardım zikilmek nasıl bir hismiş.
Eve kapanır yarını beklerdim
Yaa 😁
👏❤️
Gider bir adamın şeyini tutardın merak ederdim ne hissedeceğimi
Bunu istemezdim..
Dolaba saklanırdım😅
gece dilediğim gibi gezerdim geç saatlere kadar :/
Kizlara yururum
Onu buraya yazsam linç olurum
Südyensiz gezerim sallana sallana 😁
Orgazm olmayı mastürbasyon yapmayı merak ediyorum
24 saat evden çıkmazdım.