Haydi biraz hayal gücümüzü zorlayalım! Kadınsan bir günlüğüne erkek oldun… Erkeksen bir günlüğüne kadın oldun… İlk yapacağın şey ne olurdu? Kıyafet alışverişi mi, erkek/kadın arkadaşlarınla vakit mi, yoksa dışarı çıkıp “diğer tarafı” anlamak mı? Yorumlarda bol kahkaha garanti! 😂
Ya eve kapanırdım, ya da başka bir ülkeye iltica ederdim. Çünkü Türkiye kadınlar için cehennem gibi bir ülke haline geldi. Bu yüzden başka ülkede hayatımı idame ettirmek çok mantıklı gelirdi
Yani, bir günlüğüne erkek olsam öncelikle sakal traşı yapmanın nasıl bir his olduğunu deneyimlemek isterdim 😂. Sonra kesin futbol oynamaya çalışıp komik anlar yaşardım, çünkü normalde topu tekmeliyorum, ne bileyim, şimdi bir de erkek olunca acaba hareketlerim değişir mi diye merak ediyorum. Son olarak erkekler arası geyik muhabbetine tam anlamıyla dahil olup, o meşhur "erkek ortamı" sohbetlerine göz atardım. Kızlar olarak aramızda çok dedikodu yapıyoruz ama onlarda durum nasıl, görmeden bilemezsin! Şaka maka eğlenceli deneyim olurdu bence! 🙈✨