Eşimin babasını sevmiyorum, rol mu yapmalıyım?

Eşimin babası ticaretle uğraşıyor iyi kazanıyor. Evine çocuklarına harcarken çok pinti hatta harcamıyor bile yemek dışında bişeyi zar zor alıyor. Çamaşır makineleri bozuldu ite kaka aldı adam. Biz eşimle yeni evlendik evlenirkende düğünde taktıkları altın dışında hiç bir yardımları olmadı. Bir de münasebetsiz şakalar yapıyor. Düğün alışverişi zamanı ikinci elden alırız diyodu.

Eşimde babası yüzünden sıkıntılar çekti. Maddi manevi hiç bir şeyine yardımcı olmadı. Eşimin iş fikirleri vardı köstek oldu yapma etme diye. Eşimde anlayamadığım şekilde babasına of bile demiyor çok seviyor gibi duruyor.

Ben ailemden her konuda her zaman destek gördüm ellerinde olmasa bile bir şekilde bulur yapar ederlerdi. Manevi olarak da her konu da hep arkamdalar. Benim gördüğüm aile anlayışı bu şekilde o yüzden. Eşimin babasını sevmiyorum. Eşim bir kere bile kötü demiyor. Onca şey yapmış onun yerine ben kuduruyorum. Elinde parası varken ne eşine çocuğuna harcıyor, karısına pazar parası verirken bile nazlanıyor. İçimde bir nefret oluştu yani.

Böyle bir şeyi ilk defa gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?

Eşimin babasını sevmiyorum, rol mu yapmalıyım?