arkadaşlar ben 20 yaşındayım lise mezunuyum üniye gidemedim. internet dısında hiçbir masrafım yok ama bana harçlık vermiyor telefonuma lira yükletmiyor hiçbir ihtiyacımı göremiyorum evdende çıkmıyorum.. kısacası bana babalık yapmıyor hergün yüzüne söylüyorum ihtiyaçlarımı, kızıyorum umrunda bile değil maddi durumumuz orta seviyede sizce ne yapmalıyım... erkek evlat olmadıgım için umrunda değilim onun..
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılÇalış kendi paranı kazan. Kimseyi değiştirmeye kalkma, yorulursun. Babalık görevi harçlık vermek değildir. Bugün nefret ediyor olsan bile o hayata gözlerini yumduğunda muhtemelen yaşayacağın acının tarifi olamaz. 20 küçük bir yaş değil. Ayaklarının üzerinde dur. Ailen bile olsa sırtını yaslamak için güvence gibi görme. Yoksa, yakın zamanda evlenip kocasına sırtını yaslayan bir kadın olarak bulabilirsin kendini.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1917841-babamdan-nefret-ediyorum-sizden-yardim-istiyorum yat kalkta dua et babana bak bide bu durumda olanlar var?
00 Yorumla
öyle düşünme ya ne bileyim belki de okumadığın için sana kızgındır. kendi isteğinle mi okumadın? okumak istediğini söyle, ihtiyaçlarını daha güzel bir dille ifade et, ona sevgi gösterisinde bulun. akşam geldiğinde sarıl, öp falan böyle ilgilen onunla. baba-kız gibi bir ilişki yaşamaya başladıktan sonra o kendi gelip soracaktır bence bir ihtiyacın var mı halledelim hemen şeklinde.
112 Yorumla
Soran+1 yılkendi okutamadıgı için okumadım en büyük hayalimdi, ama malesef olmadı
Soran+1 yılkeske herkes senin gibi düşünse.. ben kısa yoldan mesleğim olsun diye kpss ye girdim dersaneye bile yollamadı düşün yani kendi basıma calıstım bugün açıklandı 68 almışım nereye yerleşicem bilmiyorum..
Soran+1 yılsağol senin böyle biri olmadığını görmek bile beni mutlu etti
Soran+1 yılartık ondan bişey olmıcagını düşünüyorum böyle gelmiş böyle gidicek sanırım, sende çok iyi birine benziyosun sağolasın
Soran+1 yılevet sence açıktan okumalı mıyım
Soran+1 yılhani diyorlar ya herkes açıktan okuyor etraf onlarla dolu falan diye onda emin olamamıştım
babanın kafasına taşla vurmayı düşündün mü hiç? Ben şu an düşünüyorum senin baban için. Bu nasıl insanlıktır nasıl hastalıklı bir zihniyettir ya. allah böyle baba olacaksam bana evlatta nasip etmesin töbe estafurullaah !!
320 Yorumla
Soran+1 yılartık evdeki eşyalara taşla vurup bana harcamadıgı her kurusu verdiğim zarara harcatıcam yetti artık.. arkadaşlarım evlendi kocaya kaçtılar hırsızlık yaptılar ben aileme bir kez olsun hiçbir konuda laf getirmedim o yüzden böyleyim işte..
Soran+1 yılkızlar hep aileleri yüzünden erken evleniyolar ya da kaçıyolar işte ve durumu benden daha kötü olanlarda var.. iyi bir babaya sahip olsam en erken 28 yaslarında evlenirdim
Soran+1 yılartık evlenene kadar biryerde çalısıp idare edicem sağolasın benim derdimi kendi derdin gibi gördün
Soran+1 yılbenim sevgilim var uzun süredir birlikteyiz kasımda askere gidicek kısmetse beni seviyor döndüğünde onunla evlenmeyi düşünüyorum o askerdeyken bende çeyiz vs eşyalarımı alıcam çalışıp. havacı çavuş olarak gidicekmiş pekte anlamıyorum ama iyi diyolar
Soran+1 yılne öneriyosun peki şunu kesinlikle yapmasın ya da şöyle yapsın dediğin şeyleri önerirsen sevinirim :)
- +1 yıl
bir kere çavuş olcak zaten acemilikte çok zorlanıcak giderken hiç bişey götürmesin yanında orda herşeyi vericekler. Telefon kartı alsın yanına bolca kullanıyorsa sigara kar çok fazla olucak eğitimler çetin geçicek. gerçi ben bitireli 5 6 yıl oldu ama değişmez sanmıyorum. Kalın giyinsin ve sakın o pırpırlar takılana kadar emret komutanımdan başka bişey kullanmasın. dilerim 14. bölüğe düşer şener dar komutanı bulsun selamlarımı söylesin. levent ast subay denen pezevengede dikkat etsin oraya düşerse. eğitimleri dikkatli dinlesin tekmil verirlken sesi olabildiğince gür çıksın. Yoksa gider tipide tekmil verir o ses bölüğe gelene kadar bağırtırlar adamı. Zatüre gelir uğraş dur. Soğuk kütahyada en büyük düşman kendine çok dikkat etsin
Soran+1 yılay sağolasın ya valla çok dua ettim bu sölediklerin için.. asker çorabı içlik gibi şeyler alıcaktı onları almasın mı kütahya çok soğuk oluyo yazmışlar nette dediğin gibi
Soran+1 yılvalizide orda mı vericekler
Soran+1 yılçok sağol millet bişeyi bilsede uyuzluguna söylemiyor hangi konuda olursa olsun çok sağolasın şu an merak ettiğim bişey var, acemi birliğinden sonra başka yere gidicek ya orda ne yapıcak şimdi havacılar ne yapıyor onu merak ettim
- +1 yıl
Şimdi onlar ilk eğitimi aldıktan sora onbaşı olacaklar sanırım 3 ay onların çavuşluk eğitimi 3 ayda çavuş olacaklar. çavuş olduktan sora bölüklere dağıtımları olacak branş vericekler bunlara ya eğitim çavuşu olur kütahyada kalır ki ben tavsiye etmem. ya da gittiği yerde çavuş olcak ordada nöbet yazıcak komutanlarla içli dışlı olucak en alt rütbeli komutan o olucak. baya yetkisi olucak senin anlayacağın dilde bu :)
Soran+1 yılbiz bursadayız kütahyayla bitişik bursa kalırsa iyi olur diye düşünüyoduk ama sence kalmamalı mı?
Soran+1 yılçok sağol öğrenmem gereken bişey olursa sana sorarım allah razı olsun :)
Soran+1 yılsende :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
28Cevap
Benim babamda öyle içer içer durur üç ay çalışır 4 ay yatar doğru dürüst bakmaz eve bende kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum artık onu böyle kabullendim
14 Yorumla
Soran+1 yılseninde durumun çok zor allah yardımcın olsun
Soran+1 yılbizimde öyle, bide kira olsa kimbilir ne olur
Netten üvey baba dizisini indir. usbye ya da hard diske bölümleri at baban eve geldiği zaman aç diziyi dizideki adama sitem et " l*n böyle babanın bilmem ne "falan ayağı yap hiç yoktan babanın kendi babalığını sorgulamasını sağlayabilir ve belkide aranı düzeltebilirsin oyhh yoruldum bir bardak su verin lann
20 Yorumla
+1 yılBenimkide paramı gönderir ama yüzüme bakmaz. Kaç ay görüşmemişiz okuldan tatile gelmişim hoşgeldin der öper yanağımdan gider başka odaya. Hangisi daha iyi sence?
10 Yorumla
+1 yılBabandir o gene senin Allah herkezi farkli yollan sinar senide boyle siniyo demekki boyle bir sinavin icindesin iyi not almaya bak :)
20 YorumlaAslında kız çocuğuna bakmak lazim. Erkek çalışır kazanir. Kiz narindir.
Annenden alsana para?
O da mı vermez10 Yorumlabir ise gir kendi paraani kendin kazan bende anemden babamdan paraa almiyorum cocuk degilsin artik 20 yasindassin artik zamani gelmis
10 YorumlaAH be canım keşke benim babam sevgi verseydi de para vermeseydi bn baba sevgisi nedir bilmiorum varla yok arası :(
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. işe girip çalışmayı deneyebilirsin, ailen müsaade ediyorsa.
20 YorumlaGir bir işe çalış canım.
Evlilik falan çözüm değil.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAÖF okusana ben 25 yaşında başladım AÖF ye şu an kamu yönetimi 4. sınıf öğrencisiyim neden okumuyosun ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah işte !!! bazı insanlara çok fena takıyor ve hertürlü önlerine taş koyuyor ömrüm boyunca çok gördüm. Sen kendi yolunu çiz kimseden fayda bekleme.
218 Yorumla
Soran+1 yılherşeyde bir hayır vardır bende böylece babama bile güvenmiceğimi ve kimseye muhtaç olmamayı öğrenicem..
Cevap sahibi+1 yılBişe diyim bazı babalar var kızına sevgi gösterir sever onu sayar herşey para değildir belki onda para yoktur ama sevgi vardır. Bazı baba hem para hem sevgi verir. Bazısında para vardır ama ne para ne sevgi verir. allah iyi diyorlar allah adaletli diyorlar. Akıllı insan düşünür senin baban sana ne sevgi ne para veriyor ya allah bu nasıl adalet bazı insanlara hertürlü kötülük veriyon engel veriyon diğer insanlar bal kaymak hayat ama sınav. Ulan sınav adaletli değil'ki !!!
Soran+1 yılyok ben babamın bir kere basımı oksadıgını bilmiyorum sevgisini göstermez.. keske fakir olsaydıkta babam çok isteyip alamasaydı en azından onun içindeki çabayı görürdüm... yinede isyan etme allah her istediğimizi verseydi ne amacımız kalırdı herkesin hayatında bir sınavı var benimde babamdan çekiceğim varmıs kimiside sağlık sorunu yasar herkesin bir derdi var haksız mıyım
Cevap sahibi+1 yılHerkesin derdi yok işte. Herkesin derdi hadi var diyelim. Senin dert hafif sadece baban ilgi göstermiyor. Ya 2 gözün kör 2 bacağın yok ve kanser olaydın? Böyle olan insanın sınavı daha zor değil'mie bu tnrı hani iyiydi?
Soran+1 yılbunlar ibret alıp halimize şükretmek için ve o insanın mükafatı ölümden sonra olucak ama ne olursa olsun kimsenin böyle olmasını istemem çok üzülüyorum onlarada :(
Cevap sahibi+1 yılPeki başka bir insana bakıp aa bu kör aaa bunun bacakları yok bak ben ne güzel bacaklarım var halime şükredeyim demek ne kadar doğru. Başka bir insana bakıp haline şükretmek yazık değil'mi? Eee peki bu dünyada çok sağlıklı olanlar hem bu dünyası çok güzel hem öbür dünyası çok iyi olucak. Ama o sağlıksız eziyet çekenler 90 yıl yaşıyorlarsa 90 yıl anaları ağlıyor sadece öbür dünya'da ödüllendirilecek'ki öyle dünya varsa
Soran+1 yılişte bazen insan haram para yiyor sonra evladı kör doğuyor ya da sakat engelli vs.. yaptıgın hataların bevladın ödüyor ya da suçsuz yere de bu hale gelebiliyosun hayat hiç adil değil ama yapıcak bşey yok işte yinede isyan etmemek lazım sende benim gibi sıkıntılısın galiba
Cevap sahibi+1 yılAbi suçsuz aile ne haram para yemesi adamlar aç fakir zaten hayatında para görmemiş haram olsun. Çocukları birde sakat doğuyor. Adil dünya değil kendi ağzınla diyorsun tnrı adaletli ve iyi değil. Benim 4 cocuğum var diyelim çikolata alıyorsam 4 çocuğuma'da alırım ben ayırt etmem. Adaletli olmayan kişi benim için değeri yoktur.
Soran+1 yılbu dünyadaki hiçbirşey adaletli değildir. sen ateist misin peki
Cevap sahibi+1 yılbn tnrı var yok demıyorum benım demek ıstedgm bu dunyanın kurucusu adaletli değil ve adil değil.
Soran+1 yıldinimizde isyan etmek yok çünkü burada adalet yok ahirette olucak düşüncesi var o yüzden sordum.
Cevap sahibi+1 yılBilemem orasını ama tnrı bir insanla uğraşırsa habire uğraş uğraş uğraş habire ona kötülük ver ver ver. Artık adama tak eder en kral müslüman bile olsa allaha yeter artık yeteeer diye isyan eder. Doğal olarak direk cehennemlik olur. Benim demek istediğim tanrının sınavı aynı değil. Eşit sınav yapmıyor
Soran+1 yılaslında farkında mısın sakat olan insanlar bizden daha çok hayatın kıymetini biliyor ve daha farklılar yani. umutla bakıyolar hayata. ama ben olsam isyan ederdim belkide intihar ederdim heralde..
Cevap sahibi+1 yılDüşün Senin anne baba sağlam sen sağlıklısın senin günlük harçlığın 250 lira. Senin araban var sıcacık villa'da kalıyorsun. Ailende'ki herkesin sağlığı cok cok iyi , namaz'da kılıyorsun zekatını'da veriyon doğal olarak para çok dokunurmu. Birde düşün Ana ölmüş baba ölmüş sokak çocuğu para yok karnı aç dışarı buz gibi yatacak yer yok. Eeee Hani sınav? Hani eşit şartlar?
Soran+1 yılben inançlı bir insanım ama yeterince dinimiz konusunda bilgim yok hani buna ne cevap verilir bilmiyorum boş konuşmayıda sevmem haklısın aslında ama bunun bir cevabı olmalı
Cevap sahibi+1 yılCevabını veremiyorlar em kem küm yapıyorlar. tek dedikleri şey öbür dünya öbür dünya onlar orda ödüllencek. Bu kadar başka açıklama yok. Sen inan istediğine ben bilmem orasını.
Soran+1 yılarastırıcam bu konuyu cidden buna ne cevap veriyorlar merak ettim
Cevap sahibi+1 yılÖzelime açayım özelden devam edelim sohbetimize.
O sana babalık yapmıyorsa sende ona evlatlık yapmicaksın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabalık sadece ihtiyaçlarını karşılayacaksamı oluyor :) işin enteresan tarafı kimi babalarda kızını paraya boğuyor ama sevgisinden vaktinden bir parça ayırıpta ona vermiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgide vermiyor parada vermiyor hiçbişey yok..
- +1 yıl
Sevse verir diyosun yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki düşündüğün gibi değildir belki başka birşeydir bence iyice anlamaya çalış
10 Yorumlaben 6 yaşımdan beri anamdan babamdan para almıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılKS bunuda görücekti, babamı nasıl baba olduğuna ikna ederim vaybee, kız senin anan kardaşın amcan dayın eşin dostun akraban yokmu, gitsene onlara sor konuş, aile meseleleri aile içinde çözülür çözüldükce düzelir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBence çalış çalışamıyorsan evlen ama tercihin nokta atışı olsun :)
20 Yorumla
+1 yılböyle insanlar kısır olsun yaa çocukları olmasın :D
10 Yorumla
+1 yılTamamen baba parasi yiyen bir insanim , cok zordur , koca bulmalisin.
10 Yorumla
+1 yılKazik kadar kizsin milletin sana bakmasimi lazim caliş kazan alla alla :)
00 Yorumla
+1 yılBence saçmalıyorsun baban seni sever kontoru niye istiyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamakla ne alakası var çocugu yapmakla iş bitmiyor yaptıysan sorumluluklarını alıcaksın, hiçbir ihtiyacımı karşılamıyor benim.. telefonum bozuk almıyor yenisini sürekli amcamın ve halamın çocuklarına para veriyor erkek oldukları için..
- +1 yıl
Açmısın? Giyecek elbise durumun nasıl?
Soran+1 yılailecek kullanmaya alınan şeylerden faydalanıyorum sadece, yiyecek gibi ama bana lazım olan şeyleri almıyor telefonum bozuk pc ekranında sıkıntı var telefonuma kontör yükletmiyor harçlık vermiyor.. ot gibi yasıyorum evden çıkmıyorum onun yüzünden
- +1 yıl
İsteyen var mı seni?
Soran+1 yılevet var
- +1 yıl
Beğeniyorsan evlen
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu yaşa kadar parazit yaşam sürdündün demi lükse bak lira yükletmiyor oldu kıçınıda silsin mi git çalış kazan inek gibi yatma
00 Yorumla
+1 yılkendı maddi ozgurlugun ıcın calıs sende.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah belalarını versin senin babasınında benim babamında
10 Yorumla
+1 yılBir işe gir, çalış.
13 Yorumla
Soran+1 yılbuldugum işler market işi filan ya da hakkımı vermicek olan yerler. bende öyle yerlerde çalısmak istemiyorum kpss sınavına girdim sonucuna göre biryere yerleşirim belki diyorum ne yapsam bilemedim..
- +1 yıl
olsun. böyle olmasındansa kendi ihtiyacını kendin görürsün az maaşla da olsa. bir yerden başlamak lazım. hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılhaklısın canım sağolasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki de yapabilecekleri bu kadardır.
18 Yorumla
Soran+1 yılbirsürü hayvan bakıyor her hafta yüzlerce onlarca lira tavuk kuş cinslerine veriyor ama ben 5 lira istesem vermez...
Cevap sahibi+1 yılo zaman senin pederde bir sıkıntı var sana para verip dısarı cıkmanı falan mı istemiyor acaba
Soran+1 yılevet dediğin gibi hiçbi konuda özgür olmamı istemiyor ama güvenilcek bir evlat oldugumuda biliyor neden böyle yaptıgını bilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılklasik olacak ama sana güveniyor da dısarıya güvenmiyor kafasını yaşıyor o zaman
Soran+1 yılbirde kız kardeşim var ona harçlıgı verili kontör alınır telefon alınır bana gelince böyle yapıyor... cidden nefret ettirdi kendinden
Cevap sahibi+1 yıldüsünüp bir seye karar ver boyle gitmez bu hayat hapisane gibi ev sinirlendiim bak
Soran+1 yılkız olmak çok zor böyle geri kafalı bir baban varsa hele
Cevap sahibi+1 yılhaklısın :(
bu yaşa kadar böyleyse bundan sonra düzeltemezsin
10 YorumlaEvlenme yasin gelmis evden. defol git diyor kisaca
10 YorumlaGit çalış hayata alış:)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı. Çalışmak istiyorum de mesela...
10 YorumlaOna babalik demeyesin diye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Erkek kız olayını aşın artık her evlat değerlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben olsam fiktir olup giderdim evden :D
10 YorumlaKocaya git
10 Yorumla
+1 yılsakın evlenme :S
10 YorumlaLa ben 20 yasında hep calısıp hep okuyordum
00 Yorumlalira yükletmiyo diye mi babalık yapmıyo diyosun?
00 Yorumlaona hizmet et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvden kaç
10 YorumlaOhhh oluyo git bulasik yika :F
00 Yorumla
+1 yılEvlen gitsin
10 YorumlaEvlen kurtul.. Bebe
02 Yorumla
Soran+1 yılamaç ne?
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam bana babalık yapmıyor sizce kendisini nasıl yola getirmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler