Yalnız kalmamak için ne yapmalıyım?

Yalnız kalmaktan nefret ediyorum. Hatta en büyük korkularımdan bile olabilir, bu aralar sürekli takıldığım bir arkadaşım boş boş triplere girip benimle konuşmayı kesti. Ama hiçbir sebep yokken ortada, zaten durmadan seni döverim kaşınıyorsun gibi şeyler söylüyordu, kekonun tekiydi yani herkese karşı böyle. Kıza sus kulağımın dibinde bağırma tamam diyorum döverim seni diye tehdit etmeye başlıyor, olmasa da olur. Zaten hiç sevmiyordum, ödevlerimi falan yaptırıyordum sadece. Ama sorun şu ki, okulda arkadaş olacak insan bulamıyorum. Sınıfta gruplaşma var, okulda da doğru düzgün kafa dengi insan yok. Haliyle o kekoyla da konuşmayı kesince teneffüslerde falan yalnız kaldım. Hani burada boş ver öyle insanlarla arkadaş olacağına yalnız kal falan demek kolay da, atıyorum öğlen arası 40 dakika. 40 dakika boyunca yalnız olup kimseyle konuşmayınca insana bi koyuyor o an. O yüzden yalnız kalmak istemiyorum, ne yapmalıyım? doğru düzgün arkadaş edinmek için.

Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben derdimi anlatamıyor muyum, olay internet sanal olsa bin tane arkadaş yaparım zaten dakikada. Benim olayım okul, az bi okuyun ya.
Yalnız kalmamak için ne yapmalıyım?