Üniversiteye başladım 1 aydır konum atıyorum artık atmak istemiyorum psikolojik olarak daralıyorum çünkü neden istiyolar ben atmak istemiyorum ne yapmalıyım çok bunaldım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konum açtığım da rehberde görüyormuş direk arkadaşım yanıma geldi konumdan görerek diye bir yalan uydur bundan sonra gittiğin yerleri direk yaz sonra git gide azalt yazacağın yerleri
Anlamadım dediğini bu arada mevcut konum istiyorlar yani nereye gidersem goruyolar
Tamam size atınca herkes görüyor diye yalan at
Arkadaşım geçen o konumdan geldi gördü beni mahcup oldum buluşmak istemiyordum ders calisicaktim vs. Birşeyler uydur size konumu yazsam daha iyi felan de
Asla inanmazlar doğruyu söylediğimde bile inanmiyolar
Niye boyleler daha önce bir olay mi oldu
Hayir bak sana yemin ederim ki bu güne kadar güvenlerini kıracak en ufak şeyi bile yapmadım gerçekten çok daraldım üniyi sevmiyorum ders bitiyo 4 5 saat ara var oraya yakın bir sahile gidip tek başıma oturmak istiyorum o arada anneme söyledim tamam dedi ama babam olacak canım konumdan gorcek canım canım arayıp küfür edecek sonra annem okula git o zaman dicek okulda bok gibi hiç sevmiyorum Bi tane kız var yanıma geliyor ondan rahatsız olmuyorum ama ya peşimize suriyeli takiyor ya da Bi kaç tane canım kız var isleri gucleri bara gitmek ortam yapmak onların peşine takılıyor mecbur bende onlarla oluyorum kanka kalkmış hiç okul gibi değil herkes farklı amaçla geliyo işleri güçleri bara gitmek ortam yapmak ders islenmiyo hep iptal oluyo gerçekten çok daralıyorum o kızda selam verince onla takılmak zorunda kalıyorum ondan şikayetçi değilim ama peşimize birilerini takıyor ayıp olmasın diye gidemiyorum da çok daraldim
Valla zor bir durum onlarda başına bir şey gelmesinden korkuyorlar çeşit çeşit insan var ama baya da abartmış sizinkiler başını tehlikeye sokma canım tek diyeceğim o bu arada WhatsApptan sahte konum gönderme diye bir şey varmış ona bir bak googleye yaz anlatıyor
Ya şimdi o bir şekilde öğrenilcek yalan konum olduğu ben sırf psikolojik olarak rahat olmak için yapıcam yine okulda olcam ama onlar kim bilir ne düşüncek okula gitmedim kotu seyler yaptim sancak asla inamdiramiycam kendimi okula gidiyorsan niye yalan konum atiyosun dicekler bizim mallar sever abartmayı daha bisey yapmadan neler yapiyolar öyle yapsam masum yere dovcekler ustelik okula gittiğim halde asla inanmazlar
Bu kadar da neymiş yahu sen ne yap biliyormusun kafanı dinleyeceğin zaman konum okulu yap sonra okulda olacağın zaman konumu eski hale getir tek tıkla halledersin en azından biraz rahat edersin
Knk anlasilirsa masum yere dovcekler başıma iş almiyim asla inanmazlar asla
Tam ogrendiğinde bir şey olmaz kendine güveniyorsan yap zaten her zaman yapmican ki tek tıkla öğrendikten sonrası kolay okulu kontrole geliyorlar mi
Nasıl öğrendiğinde bir şey olmaz anlamadım? Kendine güveniyorsan yap demişsin onu da tam anlamadım yok gelmiyorlar gelseler rezil olurum nasıl yapıcam peki
Açık birakmicaksan yap demek istedim yani günlük rutin okul kurulhane yemekhane konumları değil mi klasik
O gün biryere gidicen diyelim kafan dağılsın diye o adresler okulun diğer gittiklerinin senin notlarında olsun googleden bir öğren anladıktan sonra yap ondan bahsediyorum
Neyi açık bırakmıycaksam yapıyım anlamıyorum
Hangi uygulamadan yapıcam peki
Sen WhatsApptan atıyon demi orada konumu açınca arama yerine başka konumun adresini yazıp onu gondericen
Evet whatsaptan atıyorum dediğin gibi yapınca bir yerin konumunu atmış oluyorsun kırmızı sey oluyor ben mevcut konum atıyorum profil resmim oluyor nere gidersem hareket ediyor
Mevcut değil diğerine tiklican anladım ayrı ayrı kabul etmiyorlar sanırım 😔
Evet iste mevcut konum attırıyor mallar
Evin konumunu kaydet orayı atarsın istediklerinde
Mevcut konum istiyorlar ayrıca ailemle yaşıyorum üniversiteye gidince atıyorum
Güvenmiyorlar sana veya çevrene
Mallar çünkü ama psikolojik olarak daralıyorum ne yapıcam
Anlayışlı bir ailen varsa al karşına konuş eğer anlamazlar diyorsan böyle devam
Daralıyorum
daha bakire misin