Sizce bende mi gariplik var?

24 yaşındayım kız kardeşimde 17.5 yaşında aramızda 6.5 yaş var normalde çok iyi anlaşıyorduk ama 2 aydır bize bişeyler oldu çok tartışmaya başladık sorun şu onun bana argo kelimeler kullanması canım, beyinsizz. mall. aptall. canım. domuzz rezill utanmaz çocukk bunları 2 ay icinde kullandı ağzına sıcarımm gibi bende tabi abla olunca yediremiyorum sürekli onun bana dediği seyleri onun yüzüne vuruyorum işte sen saygısız terbiyesizsin ben senin ablanım ablaya boyle seyler denirmi dediğimde oda diyorki o zaman sen ablasın diye agzına geleni say ben susayım diyor bende diyorum ki bunları ilk söyleyen başlatan sensin ben devamını getiriyorum diyorum yaşina göre davran diyor benden hic dayak yemedi zaten benden daha uzun daha kalıplı herkes onu abla sanıyor bana el hareketi falan yapiyor koluma vuruyor ustume yuruyup kolumu tutuyor bqna el kaldiriyor ama eli havada kaliyor bende reflex olarak gözümü kapatiyorum gıcıkk oluyorum en son carsamba günu tartistik bana iste canım beyinsizz agzina sicarmm falan dedi bide ilk defa Allah belani versin dedi anneme soyluyorum sirf ben cok uzulup cok takiyorum dedigi seyleri tekrar anlatiyorum diye ben suclu konumuna dusuyorum sayginin kucukle buyukle alakasi yokmus ablayim diye takmisim soyleyip duruyomusum onun dedigi seylere annem o senin ablan terbiyesizlik yapma demiyor ama ben ona canım dedigimde kardesinle düzgün konus diyor annemin yaninda kardesim beni itip üstüme cullanip kolumu tuttu annem bana bırak diyor bende o biraksin ben tutmuyorum birak dedim sonra birakti ondan oncede ben onun yuzune hafifce vurmustum cok hafif dokunma gibi annem bana beni bidaha arayip sorma istemiyorum dedi ben bunu duyar duymaz şok oldum evden ciktim neymis kafama çok takiyorum diye oylesine demis kendi beni wptan ariyor arada acmiyorum kardesimle surekli konusuyolar ikisi bir oldular o gün 3 gundur annemle konusmuyorum 5 gundurde kardesimle kardesimle ikimizde bir haftadir babannemde kaliyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
benim düşüncelerimi cok saçma buluyolarmış kardeşim bana sinirlendiğinde çocuk diyor anneme su sıpan diye bahsediyor ben ona bugün sıpa dedim diye duzgun konus sensin diyor sen ablana derken bisey yok diyorum annemle ikisi beni deli yerine koyuyolar kimsek yok o gun yanlarinda kendime bir suru beddua ettim agizlarini acip bisey demediler insallah ölürüm geberirim bu evden ölüm çıkar diye
Güncellemeler
+1 yıl
ikisinin bir olduğu gün intihar etmeyi düşündüm annem bisey aldinmi ordan ac elini dedi sus artik diye çenemi sıktrdı sacım bagliydi arkasindan tutup cekti geçenlerdede doğal gaz yaptırdık temizlik yapıyoruz komsu var evde odada oturuyor kapısı kapalı ben dedim ki dolabı cekecez mi niye dedi ben ustunu silerken tozları arkaya attım dedim oyle tozmu alınir mall mall isler yapiyosun gerizeksli dedi
Sizce bende mi gariplik var?