YKS2026 Ben de mi bir gariplik var? Mihterziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınava giricem o kadar çalıştım yeri geldi gezdim 1 yılı tamamladım son 2 haftadır biraz zor şeyler yaşıyorum gram çalışma hevesim yoktu bir şey yapmadım yarın sınav var 0 heyecan.. Normal mi bu sanki yarın olduğuna inanmıyorum sınavın fkıvmfodm Güncellemeler+1 yıl Sitede kimse de mi yok ya Ben de mi bir gariplik var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de sınava girseydim senin gibi olurdum büyük ihtimal mihtercim djdkdj 0 2 Yorumla Mihterziyagil +1 yıl Nerden mihtercin oluyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl Canım öyle istemişti Yorumla
UUuu123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl heyecanlanacak bır sey yok zaten gıerecen cıkacan o kadar ;) 0 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cidden benimde gram heyecanım yok olursa olur olmassa olmaz yemişim üniversitesini :p 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Heycan olmaması iyi rahat bir şekilde gir çık başaracağına inanıyorum Mihter 0 2 Yorumla Mihterziyagil +1 yıl Teşekkür ederim Rascoln umarım dediğin gibi olur :')) Yorumla Rascoln36 +1 yıl Rica ederim Mihter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmalı ama çok üzdün beni 0 3 Yorumla Mrtol1453 +1 yıl Olmaması daha iyide sen niden üzüldün kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl K pop dan jisoo hasta olmuş o haber biraz uzdu Yorumla Mrtol1453 +1 yıl Ama ama :( çok seviyoyum ben k-popu hemencecik iyileşir inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de sınava girseydim senin gibi olurdum büyük ihtimal mihtercim djdkdj
Nerden mihtercin oluyorum
Canım öyle istemişti
heyecanlanacak bır sey yok zaten gıerecen cıkacan o kadar ;)
Cidden benimde gram heyecanım yok olursa olur olmassa olmaz yemişim üniversitesini :p
Heycan olmaması iyi rahat bir şekilde gir çık başaracağına inanıyorum Mihter
Teşekkür ederim Rascoln umarım dediğin gibi olur :'))
Rica ederim Mihter
Olmalı ama çok üzdün beni
Olmaması daha iyide sen niden üzüldün kii
K pop dan jisoo hasta olmuş o haber biraz uzdu
Ama ama :( çok seviyoyum ben k-popu hemencecik iyileşir inşallah