çirkinsem bugüne kadar niye bana yazıyordu en ufak şeyde laf atıyor bide engel atıp kaçıyor madem korkuyon niye böyle yapıyon emin ol bana yazan çok kişi var burada ama evli olduğum için kimseye yüz vermiyorum umut vermiyorum ümit vermiyorum

çirkinsem bugüne kadar niye bana yazıyordu en ufak şeyde laf atıyor bide engel atıp kaçıyor madem korkuyon niye böyle yapıyon emin ol bana yazan çok kişi var burada ama evli olduğum için kimseye yüz vermiyorum umut vermiyorum ümit vermiyorum
Evlisin mesaj kutun açık ve bu konuşmayı mı attın bir de.
Ayrıca mesaj kutun açıksa her türlü ruh hastası yazar sende okursun çok abartacak bir şey değil.
evliyim diye mesaj kutusunu kapatmak zorunda mıyım ben nerden bileyim öyle yapacağını

yürü git benim arkadaşımın da orada resmi var google resimleri sosyal medya dan alıyor
Sen de Haklısın Harun abi
https://i.ibb.co/YcSJpD8/IMG-20221031-114542.jpg
twitter.com/.../645475385694662656
sana ne diyorum google resimleri sosyal medyadan alıyor benim arkadaşımın resmi de var orada
harun kim yürü git
Tamaaaam
Cevap
17Cevap
Boş ver neden takıyorsun ki bu kadar, engelle gitsin o kişiyi
o engel attı kaçtı korkuyor madem niye laf atıyor
Ters psikoloji yapıp tavlamaya mı çalışıyor acaba bu arada çirkin falan değilsin kardeş gayet de iyisin Allah gönlüne göre versin
evli olmasaydım bile öyle yaparak tavlayamazdı
Kedi ulasamadığı ciğeri pislermiş işte 😂ben olsam kudurr falan derim kendi tipini merak ediyorum kesin bir eli sümüğünde bunları yazıyordur
çok haklısın
Böyle seviyesiz kişiler ile zaman kaybetmeye değmez.
aynen zaten bende kaçıp giden korkak biriyle uğraşmam
Hayatı gereksiz kişiler ile vakit kaybederek yaşamamak gerekiyor çünkü hayat çok kısa ve dolu dolu yaşamak gerekiyor.
aynen
Gençliğinizin tadını çıkarın bir bakmışsınız ki yaşlanmışsınız. Ama çok dikkatli olun seviyesiz karaktersiz bir sürü erkek var, kuzu postuna bürünmüşler pusuda bekliyorlar.
doğru
Engelle geç boş ver. Onlerine gelene niye yazarlar hiç anlamam.
o engel atıp kaçtı korkuyor madem niye laf atıyor
Bence sen cevap vermemelisin. Tabi senin hayatın senin kararın bu sadece benim fikrim.
böyle yapacağını bilsem cevap vermezdim zaten nerden bileyim böyle yapacağını
Çok olası bir durum aslında.
nası olası
Sen o yaşadığın hayata hayat diyor musun ki?
ne alaka
siteye girer girmez engel atacak kişi muhakkak bulunyo
Öncesinde ne yazdında böyle atağa kalkmış 😁
hiçbir şey hemen en ufak şeyde laf atıyor bu ilk değil ki bana profil resminde ki kişi sen misin dedi bende işte o gördüğün şeyi yazınca laf attı engel atıp kaçtı korkuyor madem niye yapıyor
Çoluk çocuktur bosverr
belli zaten ben buna takılıp kalacak değilim engel atıp korkak gibi kaçan biriyle ne uğraşacam bunun gibiler uğraşmaya değmez
He bu arada profil fotoğrafında fake mış aşağıda buldular bak
ya yok be iftira atıyor ne fakesi onun bulduğu yerde çoğu insanın fotoğrafı var çünkü orası google sosyal medya kullanan insanların resmini google alıp oraya koyabiliyor benim arkadaşımın resmi de var orada inanma onun gibilerine
Bilemem o kadar detayını
anlattım işte durum ondan ibaret eleman onu kullanarak beni baltalamaya çalışıyor korkup engel atan kişinin ta kendisi biliyorum ben gidip başka hesaptan yorum atıyor bunu da ondan başkası yapmaz benim yaptığım paylaşımı görünce sinirlenip benimle uğraşıyor
Mesaj kutunu kapatsan hiç bir sorun olmayacak googleda ünlü kardeş 😅
mesaj kutusunu kapatmak zorunda mıyım ayrıca maytap geçmeyi kes
Kapatmak zorunda da değilsin böyle insanlara cevap vermek zorunda da değilsin çok dert yapılacak bir şey değil bu ortamda. Ayrıca maytap geçen ben değilim sensin sana ait olmayan bir resimle insanlarla maytap geçmeyi bırak 😃
yo resim bana ait sosyal medya kullanan çoğu insanın internette resmi oluyor benim arkadaşımın da resmi var artık iftira atmayı kesin
googleyi diyorsan resimleri internetten sosyal medya dan alıyor bunu bilmeyecek kadar cahil misiniz maytap geçme
Evet evet google sosyal medyadan alır resimleri. Sen de google gibi insansın onun gibi almışsın helal olsun
saçmalama ben bir yerden almadım google benim sosyal medya hesabımdan almış resmi ayrıca benim arkadaşımın resmi de var orada iftira atmayı kes
İşte bu dediğine inanan insan cahil bir insan olurdu..
asıl cahil sensin googlenin resimleri nerden aldığını bilmiyorsun daha google sosyal medyadan alıyor benim arkadaşımın da resmi var orada diyorum neyini anlamıyorsun
Sayın Zeka Küpü senin resmini senin sosyal medyandan almamış google amca. Nerden aldıysan orayı gösteriyor boşuna uzatma bence.
ya saçma saçma konuşma google resimleri nerden alıp oraya koyuyor sosyal medya dan google internette olmayan resimleri alamaz bende internet kullanıyorum sosyal medya kullanıyorum senin kafan bunu algılamıyor
Fake fake hala bana google anlatıyorsun yaa 😂😂 google uygulamaları hakkında yeterince bilgiye sahibim teşekkür ederim 😅
fake sensin ister inan ister inanma umrum da değil ama beynine çeki düzen ver çünkü bilmiyorsun google resimleri nerden nasıl alıyor zerre fikrin yok yürü git şimdi
kımden bahsedıyon bılmıyorum ama ben onunla aynı fıkırde degılım bu kadar guzel olup evlı olmanı gectım kocan olsam buraya gırecek fırsatın olmazdı yataktan cıkamazdın
konuşmaya güzel başladın ama sonun da batırdın bir insan iyi başladığı konuşmanın içine nasıl edebilir görmüş oldum bu kadar güzel konuşup da sonda ki şu sapıklığı yapmasan olmaz mıydı
sapıkca bısey yazmadım sana asılmadım ahlaksız bır teklıf yapmadım sadece kocan ben olsaydım burada takılacak fırsatın olmazdı senınle ılgılenırdım sureklı dedım evli bır kadından beklentım yok
yataktan çıkamazdın kısmı sapıkça geldi öyle de demezsin ya
24 saat olmaz ya makıne degılız olay sadece seks degıl ama bu saatler yatak saatı sarılırsın fılm ızlersın sarılır yatarsın sevısırsın herseye acık ama haklısın soylemım kaba oldu bundan dolayı ozur dılerım
neyse yataktan bahsetme o bana yeter
tmmm güzellik senı mı kıracagım
@Prenses12342423 günaydın, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım, bişey soracağım da mesaj atar mısın? Ben atamadım xper mi ne yetmiyormuş
çok acil değilse boş ver
benim daha önemli sorunum var
Seninle uğraşıyorlar.. salla gitsinn
ama ben uğraşamam çünkü korkup kaçan biri için değmez
doğru diyorsun
yanlış biliyorsun foto benim googleyi diyorsan google resimleri sosyal medya dan alıyor benim resmi de öyle almışlar arkadaşımın resmi de var orada
yok o kişi morelimi bozamaz zaten çünkü değmez
Üzülmüşsün değer mi?
işte suçum yok
aynen
evliyim konuşuyorum ama kimseye vermiyorum mu
sapıklaşma
Muhattap olma yazsa da cevap verme
engel attı kaçtı korkuyor madem niye laf atıyor
o belli zaten ayrıca yüz bulmasının imkanı yok çünkü ben evliyim
Umutla Ümit arasındaki fark nedir :D
aynı
Güzelsin, kuduruyor sadece dkdjfjjjd
aynen
Ppdeki sen değilsin niye böyle oyunlar yapıyorsun?
ya arkadaş iftira atmaya ne çok bayılıyorsunuz
Google'da heryerde fotoların var bacım
orada herkesin resmi var benim arkadaşımın da resmi var her gördüğünüz şeyi fake diye algılamayın artık sosyal medya kullanan insanların çoğunun resmi google de oluyor çünkü google resimleri sosyal medya dan alıyor hiç biriniz bilmiyor mu şu mevzuyu
Eğer resim seninse senin hakkında pis pis şeyler geziyor internette haberin olsun ejfjjfjid
evet resim benim ve o haberler umrum da değil sosyal medya magazinciliği bunlar
Sapık şeyler yazılmış dava falan aç bence
hangi birine dava açacaksın ayrıca onlar yeni haberler değil eski haberler bazıları hapse girmiştir bile
sinir etmeye calisiyor kör misin
kör müsün derken ayıp oluyor biraz kibar ol biliyorum ne yapmaya çalıştığını asıl mesele engel atıp kaçması korkuyor madem niye yapıyor mesele bu
şahis engel atip kacinca sinirlendin mi evet istedigine ulasti. net
Detaylara takilmamak lazim
guzel kizsin
teşekkürler
istediğine ulaştığı felan yok engel atıp kaçtı ama ona ulaşmaya çalışmadın eğer ona ulaşmaya çalışsaydım o dediğin olurdu sinirlenmekle alakası yok
Ne yaşıyorsun 😅
görmüyor musun ne yaşadığım belli laf atıp kaçıyor ayrıca ego değil bu gerçekler o kişinin saçmaladığını söylemeye çalışıyorum ama anlayana tabi
ego değil bunlar gerçekler çirkin birine kimse yazmaz sen olsan çirkin birine yazar mısın hayır madem öyle bu kadar kişi neden yazıyor diğer konuya gelince dediğin doğru eleman dengesiz
burcum ikizler bu ne alaka şimdi
evet alakası olması gerekiyor
işte çoğu insan senin gibi önce karaktere bakmıyor çoğu kişi önce tipe bakıyor bende o yüzden öyle dedim
şu an mesele benim kime bakıp bakmadığım değil asıl mesele çoğu insanın ne yaptığı
kendi ağzınla itiraf ettin herkesin bakış açısı farklı dedin bu ne demek çoğu insan tipe bakar demek yani o zaman ben ego yapmıyor muşum
bana sormana gerek yok çünkü konu o değil
asıl senin beynin yanmış ben gerçekleri söyledim ego değil gerçekler bunlar ben hem tipe bakarım hem karaktere bakarım
evet illa konu olması gerekiyor
gerçek şu eğer birisi çirkin olsa bu kadar çok kişi yazmaz mesaj kutum da 250 mesaj var
sen ego diyorsun bu ego değil tipe de bakılıyor sen diyelim ki çok güzel biriyle tanıştın ama karakteri kötü o zaman ne yapacan konuşmayı bırakacaksın bu eleman orta da bişey yokken laf attı benim karakterim kötü değil ve güzelim 1-2 kişinin lafıyla çirkin olunmuyor ben bunu demek istedim sen gelmiş ego diyorsun bunun neresi ego
yanılıyorsun bazıları yazar evet ama çoğunluk yazmaz sadece 2-3 kişi yazar şu an ki gibi 250 kişi değil
işte o onun problemi ben ego yapmıyorum demek istedim
ayrıca bir kızın yüzüne karşı çirkinsin diye söylenmez bu saygısızlık ve kabalık erkek dediğin biraz kibar olmalı eğer güzel olmadığımı düşünüyorsa ilk başta yazmayacaktı
yanılıyorsun ayrıca yazanların hepsi sapıkça konuşmuyor araların da güzel mesaj yazanlar da var hadi öyle olsun diyelim peki yazanların çoğu neden çirkin demiyor da sadece o diyor demek ki çirkin değilim ego yapmıyorum anlatmak istediğim şey bu
ne demek evlilerin ne işi var evli kişiler burada soru atıp fikir almıyor mu sitenin amacı aklına takılan bişey olunca insanlara sorup fikir almak için var ayrıca kabalık saygısızlık yapılması yanlış düzgün olan insan bunu umursar takar ama düzgün insan olmayanlar takmaz umursamaz
neyse ney ego yapmadığımı bil o bana yeter
aklın da yanlış bir izlenim kalmasın diye söyledim egolu biri değilim ayrıca burası p*rno sitesi değil sapıklar da var ama herkes sapık değil gerçek hayatta da sapıklar var sırf sapıklar var diye dışarı mı çıkmıyoruz buda onun gibi bişey sapıklar var diye sosyal medya kullanmayacak değiliz burası da sosyal medya ve sitenin gerçek amacı insanlar aklına takılan şeyleri sorup fikir sahibi olması için var
çünkü söylediklerim doğru
ya kardeşim bu site p*rno sitesi değil niye abartıyorsun anlamadım sapıklar dışarda da var senin dediğin şeye bakarsak o zaman eve hapset insanı dışarı çıkmasına da izin verme
Adam haklı.
yürü git ne haklısı çoğu insan beğeniyor beni 1-2 kişinin lafıyla mı öyle oluyor
Yazikk
ne diyon kime yazık ona mı yazık eleman saçma saçma konuşuyor
yok babamın tabi ki benim evet
konuyordunuz derken
ya ilk o yazdı bana bende normal normal konuşuyordum ama böyle yapacağını bilemedim
sadece arkadaşça konuşurum daha fazlası olmaz olamaz çünkü evliyim
ne alaka şişman olmak iyi bişey değil
kilo alırsam şişko olurum böyle iyi gerek yok
yo normal bence
Engelle gitsin
zaten engel attı kaçtı korkuyor madem niye yapıyor
boş ver herşeyi takma
takmıyorum ona ulaşmaya çalışmadım bile
En iyisi
🙂
🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?