Ne yaşıyorum ben?

Gerçeklik algımı sanki kaybediyorum sürekli hayatı sorguluyorum ve boş hissediyorum geçen zamanın nasıl geçtiği hakkında bir fikrim yaptığım bir şeyde yok sadece sorguluyorum 9 aydır bir ilişkim var bitirmeye çalışıyorum ama bitiremiyorum eskiyi hatırladığım kadarıyla hiç ağlamazdım şimdi ağlıyorum be saçma sapan şeylere aralıksız her gece rüya görüyorum kendimi bildim bileli ve hepsinide hatırlıyorum beynimin sürekli yorgun olduğunu hissediyorum sanki bazen ağır geliyor sürekli olarak kafamda bir şeyler kuruyorum ama devamını getirmek istemiyorum sıkılıyorum hayal dünyasında yaşıyor gibiyim uyanıkken bişeyler kurguluyorum uyurken ise sürekli rüya görüyorum ve sanki dünya bir oyun gibi istediğim her şeyi yapabilecekmişim gibi hissediyorum bulunduğu kabın şeklini alan bir sıvı gibiyim artık gerçek hayatta yaşadığım şeylerde kafamda kurduğum bişeymiş gibi geliyor ve ciddiye almıyorum bu yüzdende ne olursa olsun rahat davranıyorum eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim bu konuyla ilgili bir yorumunuz varsa bekliyor olacağım öptüm💋
Ne yaşıyorum ben?