Arkadaşlar. Otobüste beğendiğim bir çocuk var. Aşırı tatlı bir şey. Çok sempatik gözüküyor. Bir gülüşü var ömre bedel der miyim evet derim. Zaten bir bakışları var , gözleri de hafif çekik kısık kısık bakınca üff diyorum. Sabahları otobüse binince inşallah o da biner diye binlerce kez dua ediyorum cidden. Sürekli düşünüp duruyorum. Aşık mı oldum noldum acaba? Yaşadıklarıma anlam veremiyorum. Bir anda dikkatimi çekiyor bir anda sürekli düşünüyorum hayaller kuruyorum bağırıp çağırmak dans etmek istiyorum 🥺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Unutursun xd , aynı şeyi biz yaşasak abaza ya da kardeşim falan oluruz hsdjjejfjdjdjdn
Hergün görüyorum nerdeyse unutamam. Daha çok bağlanıyorum hatta. Ben bakamıyorum ki. Hem görmek istiyorum hem utançtan bakamıyorum
Sen yorumdaki kız arkadaşımiza bakma muhtemelen saçma sapan insanlara baktı da pişman ettiler onu erkeklere güvenme diyor, eli yüzü düzgün birisi ise bence bir ara yanına otur havadan sudan bir iki laf et işe yarar
Utangaç bir yapım var bakamıyorum bile. Gözümün önünde duruyor doya doya bakmak istiyorum her ayrıntısını bilmek istiyorum görmek için can atıyorum ama görünce bakamıyorum bile.
Sana engel olan bir şey yok önce denk getir yanına otur sonra bir ara ne dinliyorsun böyle sürekli falan da bir iki muhabbet et ilkinde , sonra sadece selam ver uzaktan birkaç defa sonra ikinci bir muhabbete girmeyi dene en son birkaç gün sonra dışarı çay içmeye çağır tek çaren bu tek düşmanın utangacligin degil ozguvensizligin
Evet o da var hepsini yapmak istiyorum ama diyorum ya bakarken bile zorluk çekiyorum. Nasil olacak bilmiyorum. Enerji menerji gönderemez miyim 😃
Sen git büyü falan yaptır bence 🤣 ne enerjisi kızım ajdjsjdjdjdj ya dediğim yaparsin ya da ömür boyu izlersin ancak
Yok günah dua ederim. Cesaret edebilsem
Tek engel sensin burada kendine engel. oluyorsun
Evet. Çok kötü bir durum. Bir de bilmiyorum sevgilisi var mıdır. Ama olsa telefon elinde olurdu sürekli demi
Aşko sigara herkesi öldürmüyor
Yemin ederim aşırı sinir bozucusun. Bu kadar da kafada kurulmaz. Git psikoloğa bir sen
Arkadaşlar abartmayın erkek de olsak bizde sizin gibi insanız guvenenilecegin erkeler de vardir benimde sizle iligili eleştirim sadece size çekici gelenler birlikte olduklarının guvenilmez , siz kızlarla ilgili bildiğim bir şey varsa keko ve maço sevdiğiniz iyi çocuklarla sadece arkadaş olursunuz. Sadece erkekler hepsi aynı diyip su yüzüne çıkmayın lütfen
@mehmet314 genelleme yapmasak güzel olur bence. Ben keko erkeklerle arkadaşta olmuyorum o derece. Bir insandan zarar gördüm diye hepsini kötülemem ki bu doğru değil.
@yakamoz184 sana gelince söylediklerin psikolog sözlerine benzemiyor aklınca sırf laf atabilmek için söylüyorsun bence. Bir psikolog birinden zarar görünce ötekilere güvenme diye öğüt vermez bu bir.. ikincisi psikologlar da farklı psikologlara giderler.
İyi geceler arkadaşlar
@yakamoz184 ister dışını beğenirim ister içini. Sanane? Ve bir insana dıştan bakınca kalbini göremiyorsun bilmem bunu akıl edebiliyor musun... ayrıca birinden hoşlandığım için bir yere gitmeme gerek yok. Ayran gönüllü olduğumu nerden çıkardın orası ayrı bir muamma. Klinigini söyle de yanlışlıkla gelmeyelim adamı deli edersin. Cins ya
Puff tek bir düzgün görüş geliyordu o da gitti 🙄. Musallat oldu soruma ya kb sende lütfen. Ama sinirlerim bozuldu
Kendi yorumundan belli dengesiz olduğu, sen işine bak dediğim gibi yanaşabilirsen yaparsın yapamazsan sürekli uzaktan izlersin
Ne garip insanlar var yahu. Sırf kendi kuyruğuna bastılar diye... cesaretimi toplamaya çalışacağım ya evlencem ya da evlencem 😅😅 benim olmalı
Gerçekten xd sen cesaretini topla başarırsın 😊
Gerçekten tabi , napayım istiyorum çocuğu 😅. Umarım yapabilirim
İnstasini istesene
Çat diye hemen mi? Aramızda 0 konuşma geçti
Hangi otobüs o ya
Şehir içi
Onu anladım hangisi dedim zaten
Hat mı 😅 sen değilsin abi
Biliyorum ben olmadığımı sende ağır şizosun ha 😃
O nexir
Seni hormonların zıplatıyor bence, sence?
Evet o da var ama onun için sevmedim
Nasıl hayaller kuruyorsun onu söyle diyeyim sana
Omzunda uyumak istiyorum sarılmak öpmek...
Daha fazlası yokmu gerçekten?
Evlenmek çocuk sahibi olmak sayılır mı
Sen mevzuyu bayağı ilerlemişsin😄 sana baktığını hiss ettin mi hiç?
Evet ben dönüp bakarken önüne bakıyor ben cama bakarken bana doğru. Belki de dışarı bakıyor bilemem
İstersen yaza bilirsin konuşuruz, kötü niyetim yok merak etme yurtdışına yaşıyorum zaten
Neden korktun ki yazmaktan anlamdım
Öteki yorumlara bakınca kaynadı arada ama yazamamak zaten
Tamam buradan yazayım, eğer ilk adımı sen atarsan onun gözünde değersiz olursun, karaktersiz biriyse seni kullanır sıkıldığında da bir köşeye bırakır
Yazamıyor musun bana?
Ama hoşlanan benim...
Fake Instagramın var mı? ya da 1 dakikalık gizliden çıksan ben yazsam
Hayır
Buradan yazmak yorucu oluyor da geç gördüğümüz için mesajları zaman alıyor
Hoşlanan sensin de mecbur onun yakınlaşmasını bekleyeceksin, ama sende utanma arada bak ona bundan cesaretlnip yaklaşsın sana
Bakarken de utanıyorum
Başka türlü olmaz, benim mesaj kutum açık yazmayı dene bir
Yok
Yazamıyorum musun yoksa istemiyorum musun anlamadım?
Yazmak istemiyorum ısrar etmesene