Bebegimi göstermelimiyim? Veya misafir olarak kabul etmelimiyim?

Merhaba,

Esimin ailesiyle bir yila yakin görüsmüyoruz, daha dogrusu dügün derneklerde merhabadan ileri gidilmiyor. Sorun aslinda yengesiyle esim arasinda, ama nedense tüm aile iyice tuhaf... iki abisi, kuzenleri felan. Büyük bir tartismada gecmedi. Her neyse benim hep saygili ve sessiz oldugum halde beni ve 2 yasindaki yegenlerini görmemezlikden geliyorlar. Simdo tekrardan hamileyim, doguma cok az kaldi... zor bir dönem gecirdik, hamilelgim cok zor gecti, gün oldu cocuguma dogru dürüst bakamaz oldum, benim ailem cok uzak oldugu icin herzaman gelemedilrr... hep dostlarimiz vardi. Bu süre icinde ev yaptirsik, hala insaatla ugrasiyoruz... plani seyler degildi, kismet diyelim... hic arayip sormadilar, bizi birakin, yegenlerini merak etmediler... okadar doluyum ki...

Esimi doldurmak istemiyorum, yapmamda, kendisi görüyor... ama eger kizim dünyaya geldiginde gelmek isterlerse, hem yeni evime hem kizim icin, kabul etmelimiyim? Siz ne yapardiniz? (Simdi gelmezler demeyin, cok yüzsüzler yerine göre, merakdan gelirler)...
Güncellemeler
+1 yıl
Umarim simdi bin kat daha mutlu olursun. Allah evlatlarini sana bagislasin. Evet, kizimda dayilarina ve babama cok düskün ama amcalarini görünce kesinlikle gitmel istemiyor, ve henüz iki yasinda...
Bebegimi göstermelimiyim? Veya misafir olarak kabul etmelimiyim?