Güney korede sırf eğlence uğruna 153 kişi öldü 100 kişi yaralandı, çok acı, üzücü, kimisi ezilerek öldü, kimisi de kalp krizi geçirdi. Güney koreliler gerçekten insanlara cadılar bayramını yaşattı. İnsanlık resmen bitmiş.

Güney korede sırf eğlence uğruna 153 kişi öldü 100 kişi yaralandı, çok acı, üzücü, kimisi ezilerek öldü, kimisi de kalp krizi geçirdi. Güney koreliler gerçekten insanlara cadılar bayramını yaşattı. İnsanlık resmen bitmiş.
Görüntüler çok korkunç, kanım dondu, ölüler yerlerde hep. Ailelerini düşünemiyorum, ölenler 25 yaş altında çoğu kişi. Pandemi dolayısıyla kutlama yapamadılar, bu yılda yapılınca Kore halkı akın etmiş, 100 bin insan vardı sokaklarda. Birkaç söylentide var, şeker yerine başka maddeler verilmiş, tam bilemeyiz tabi nolmuş ama genel olarak sıkışıklıktan dolayı insanlar üstüste çıkmış ve kalp krizi geçirmiş, polisler vesaire girememiş, insanlar kalp masajı yapmaya başlamış, kurtulamayanlar olmuş maalesef. En üzücü ölenlerin yanında hala eğlenmeye devam eden insanların olması. Yas ilan edildi ülkede.
Ayy evet bir tane videoda yan tarafta ambulans var diğer tarafta insanlar dans ediyor.
Cevap
1Cevap
Burasını okuyun gerçek neymiş görün
www.aa.com.tr/.../2724522
Ayyy inanmıyorum, bak uyuşturucu olayını bilmiyordum, gerçekten daha da korkunç
Üzücü ama aşırı şeyleri tasvip etmiyorum bakın görün sonucunu.. Eğlendiniz mi şimdi, ne oldu?
Olan ölenlere oldu belki adamın çok acil bir şey alması gerekiyordu belki de amacı eğlenceye katılmak değil di ama öleceğini nerden bilebilirdi çok korkunç bir şey gerçekten.
İslamiyetin safiyetini görmüş olduk bu şekilde.
Bayram katliama dönüşmüş.. Üzücü..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?