Güney Kore'de 146 kişinin öldüğü Cadılar Bayramı kutlamalarında, bir kişi duvara çıkarak izdihamdan kurtuldu. pic.twitter.com/e1EnOYZsP5
— Pusholder (@pusholder) October 29, 2022
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen yeni gördüm haberleri ve izlerken nefesim kesildi gerçekten çok korkunç bir ölüm şekli insanların yorumları ise daha korkunç, arkadaşlar kendizine gelin türkiyede de bir mağaza açılışında izdihamlar yaşanmıştı kaç kere tamam bu kadar ağır sonuçları olmamıştı ama kimse oraya ölmek için gitmediler. Ayrıca komplo olduğunu da düşünmekteyim, ünlü birinin geleceğine dair asılsız bir haber dolaşıyor ortalıkta insanlar o yüzden o dar caddelere yönelmiş, ayrıca işin içinde uyuşturucu şekerler ve patlama olayları da var. Doğru ya da yanlıştır bilmem ama sokakların her bir köşesinde kalp mesajları yapılıyor, bir sürü ceset yatıyor. Bunlar şaka değil ve çok korkunç.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlar tam anlamıyla saçmalık. Bedava ekmek, künefe için birbirini ezen toplumun elemanları Güney Kore’ye çamur atma derdinde. Bir de bunun üzerinden alakasız şekilde Kemalist’lere laf atmaya çalışanlar olmuş, orası ayrı komik. O kadar insanın neden orada olduğunu, izdihamın nedenini bilmiyoruz. Şu an için her şey bir iddiadan ibaret.
10 Yorumla
+1 yılCNN ve bazı diğer yabancı kaynaklar 151'nin üzerinde olduğunu söylüyorlar. Gerçekten korkunç bir olay. Millet paniklemiş diye okudum ben. Bu kadar kalabalığın böyle dar bir sokakta toplanması ayrı bir olay. Yetkililerin ciddi bir ders çıkarması gerekiyor bu durumdan.
Meydan veya açık alanlar haricinde sokaklarda bu kadar yoğun toplanılmasına izin vermemeleri lazım.
20 Yorumla
Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Biri boo demiş de korkup kaçanlar mi birbirini ezmiş anlamadım ki diyecektim ama hacda şeytan taşlamak için birbirini ezenler aklıma aklıma gelince hele hele indirim için birbirini ezenler falan aklıma gelince sustum 😒😒
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
61Cevap
- Gündem konusunda 27b cevap paylaştı.
u +1 yılGerçekten çok kötü olmuş. üzücü bir durum
00 Yorumla Hani gelişmiş bir ülkeydi Güney Kore.
Ezik ruhlu kemalist mankurtlar
Gördünüz mü gelişmiş ülkedeki rezilliği...
Not; orada insanlara şeker görünümlü uyuşturucu tarzı bir şey vermişler. Yiyen 3-5 dakika içinde yere düşmüş. Düşenin üstüne basılınca da... Bu rezalet ortaya çıkmış. Aha da haber linki.
www.aa.com.tr/.../272452220 YorumlaGüney kore gibi bir ülkeden beklenmeyecek bir saçmalık. Hükümet çıkıp açıklama yapsın cadıların bayramında ölenler şehit sayılacaktır, bayrak inmez klise çanı dinmez desin bari. Halk böyle bir izdiham yaşayıp ölecek kadar aptallaşmışsa bu söylemlere de inanıcak kıvama gelmiştir büyük ihtimalle.
00 Yorumla
+1 yılHerkes bildiği gibi yaşamalı.. Elin gavurunun kültürü ile bayram yapmaya kalkarsan olacağı budur... G. Kore deki ABD hayranlığı delilik seviyesine ulaşmıştır... Haliyle delirmişler.. Allah rahmet eylesin..
23 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz Haklısın... Kore ve Japonya'daki ABD hayranlığı delilik boyutundadır.. Şu an Kore de ABD için kendini öldürmeye hazır milyonlarca insan bulursun.. Zaten öyle olmuş... İçinde uyuşturucu olan şeker yedirmişler bunlara.. Medyaya bakıyorum da, bizde de cadılarla bayramlaşma merakı olan saman kafalı bir topluluk var.. Umarım bizimkilerin şekerlerinin içine fare zehiri koyarlar da sokaklarımız temizlenir bunlardan ;) .
+1 yılİyice tiksindim şu güney korelilerden, bu karaktersiz omurgasız bir millet olamaz Kuzey Kore , Japonya, Çin bu ülkelerin kendine has karakterleri var kişilik yapıları var. G korelilerse sülük gibiler onursuz gurursuz amerikan kuklaları
10 Yorumla
+1 yılBu tür kalabalık ortamlara gitmem tarihte bunun çok örnekleri oldu. sıkışıyorlar bir yerden cikamiyorlar. Arkadan gelenlerde durmuyor ondekilerde nefes alamayıp boguluyorlar çok büyük bir trajedi ve üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılYorumlara bakar mısın insanlar ölmüş sevinircesine neler yazmış millet kendi insanı olsa duyar kasar gvatlar bu ülkenin insanı zerre acımıyorum başınıza gelme dileğiyle ne haliniz varsa görün
10 YorumlaAllah rahmet eylesin. Ölümün sebebi olmaz. orada ölmeselerdi başka yerde öleceklerdi, vadeleri dolmuş. Yani o kutlamaya gitmeselerdi ölmezlerdi diye bir şey yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Vaybe ilk defa, bu konuda bu kadar ileri görüşlü bir kız görüyorum
- +1 yıl
Rahmet sadece Müslüman a okunur :))
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi Twitter'da olayı takip ediyorum. 153'e yükselmiş sayı.
Cidden çok korkunç. Daha vahim olanı sokakların halen ceset dolu olduğu yönünde iddialar var.01 Yorumla- +1 yıl
İlaveten, orada çalışan bir Türk kızın verdiği ifadeye göre kalabalığa şeker diye verilen bir madde olduğu ve bu maddeyi yiyenlerin bilinç kaybı yaşadıkları belirtilmiş. Elbette şu an her şey kesinlik içinde değil ve ilerleyen günlerde daha net bilgiler elde edilecektir.
- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılIyi oldu. Insanin kendi ulkesinde bayramlar varken kutlanacsk niye ecnebi bayramlarini kutluyoruz? Bunlardan birkactaneside mesela sevgililer babalar anneler vesayre gunu.
00 Yorumla
+1 yılKore'de yaşayan arkadaşım patlama olduktan sonra insanlar panikledikten sonra olaylarin boyle gelistigini söyledi diger turlu yani nasil başardılar demiştim ben de.
01 Yorumla- +1 yıl
Güney Kore de yaşayan arkadaşım, patlama falan olmadığını ve senin arkadaşının yalan söylediğini söyledi.
Ben izlerken nefes alamadm böyle olması gayet normal o izdiham nedir ya hcmi bsi görmediler o kalabalık ne yani
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bi bayram kutlama kim organize ediyor bu kadar insanı buraya yığmanın mantığı ne kapasite diye bişey olmalı değil mi
00 Yorumla
+1 yılNiye ki? Korelilerin altına yatıp K-pop oğlancıları ile çiftleşmek için sıraya girmiyor muydunuz? Seversiniz gidin.
00 Yorumla
+1 yılson yıllarda kutlamalar ve turist yoğunluğu aşırı artan bir ülkeydi, patlama sonucunda olan olaylar üzücü olmuş.
00 Yorumla
+1 yılKore'nin ABD hayranlığı bu sefer ağır patladı desene
10 Yorumla
+1 yılKendi ölümünü kendi getirmişler hayvan bile yapmıyor böyle şeyler hayvandan aşağılık insan var.
10 YorumlaOlomooozz omooın tengrim medeni çalışkan zeki ülkede bunlar 🤔🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılHer yerde Amerikanlasma manyakligi. Uzak Doğu da medeniyet olarak çöktü
122 Yorumla- +1 yıl
yaptıgın yoruma sıçam 146 insan ölmüş davar
- +1 yıl
Evet niye öldüler sebebi ne?
- +1 yıl
kimse ölmek için gitmiyor oraya
- +1 yıl
Ne için gidiyor amaç ne
- +1 yıl
amaç eğlence
- +1 yıl
sen anlamazsın tabi sen eğlenmeyi bilmeyen yobaz birisin cunku
- +1 yıl
Eğlence değil o Niçenin dediği gibi hayattaki sorunlardan kaçmak için kafayı kuma sokmak yani pasif nihilizm.
- +1 yıl
her ne olursa olsun böyle deme hakkını doğdurur mu umarım sanada bırgun aynısını deriz
- +1 yıl
Bana niye diyon zirzopluk eğlence değil onu bir kere öğren hem korelileri korumak sana kalmamış git seulde yaşa içimizdeki belcikalilardan bıktık artık terkedin şu ülkeyi. Bir bu ülkenin insanlarını dusunmezsiniz
- +1 yıl
kımseyı korudugum yok bu bir iki, ncisi ben korelileri falan korumadım onlara ırk gözüyle bakmadım insan gözüyle baktım sen anlamazsın
- +1 yıl
Ben ohh olsun mu dedim kötü yol uçurumdan düşürür dedim
- +1 yıl
insana insan olarak baktıgın gun adam olacaksın iyi günler
- +1 yıl
Duyar kasma cadılar bayramına git kostüm giyip
- +1 yıl
zaten gideceğim
- +1 yıl
ben duyarcıyım sen ıyısın tamam
- +1 yıl
Git Amerikan mandası seni
- +1 yıl
O kadar cahilsin ki bir kere cadılar bayramı denen hadise amerikan kültürü ile alakalı değil taa pagan halklardan kalan bir bayramdır ve hristiyan dünyası da her şeyi paganlardan cukkaladığı için bunu da cukkalamıştır. Bugün dini bir amacı yok eğer pagan değilsen ve evrensel bir yayılım göstermiş eğlence türüdür. Burdaki insanların ölmesini istediğin kadar inkar et içindeki islam dışı dünyaya nefretle hoş veya olağan buluyorsun. Nietzche örneğin asla buna oturmuyor ve üstüne üstlük nietzche ile görüşlerinin uymadığına da adım kadar eminim. Hac'da insanlar ölürken de böyle alaya alınsa tepkin ne olurdu merak ediyorum. Ciddi anlamda içi boş zavallı bir adamsın. Bunu da özellikle sen oku diye değil belki bir iki kişiye bilgi kırıntısı ulaşır diye yazıyorum ve gelen bildirime dönüp bakmayacağım bile.
- +1 yıl
Seneye ki cadılar Bayramı'nda kostüm giyip dolaş deli gibi savunduğuna göre asimile olmuş beyin
- +1 yıl
@Seyneneneneyn Cadılar Bayramı, başlıca Kuzey Amerika ve Britanya Adaları'nda yer alan ülke ve bölgelerde kutlanır. Bu bölgelerde çok büyük ve görkemli bir festival olan Cadılar Bayramı kutlamaları, Amerikan kültürünün etkisiyle Avrupa[4] ve Okyanusya'da[5] yer alan diğer Batılı ülkelerin yanı sıra Japonya, Filipinler ve Latin Amerika'da da yaygınlaşmaktadır bu ansiklopedik bilgiyi oku cahil kimin etkisiyle yayıldığını gör
- +1 yıl
Cahil olan sensin pagan bayramı araklanmış al bak https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Samhain ingilizler zaten kelt ve kelt paganizminin kopyasıdır cadılar bayrami. :d
- +1 yıl
Benim söylediğim şeyi wikipediden alıp eksik ve yarım yorumlayan mal
- +1 yıl
Noelde eski Türklerin Ayaz baba denilen kişinin 25 Aralık'ta kutlanan Türk Bayramı. şimdi Batı'nın kültürüne geçmiş ve Türk kültüründen tamamen çıkmış Noeli Batı yazdıkça Türk kültürünü yayıyor mu diyicen cahil yazma bana kafası çalışmayan ergen
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. O yüzden büyük kalabalıklardan uzak durmayı tercih ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılBiz de bu habere inandım pek izdiham gibi gelmiyor sanki toplu intihar da olabilir
00 Yorumla
+1 yılSevinci bile savaşa dönüştürmeyi başaran evrimleşmemiş bir canlı bu insanoğlu.
00 Yorumlaİnsanların eğlenmek için gidip ölmeleri çok korkunç.
01 Yorumla- +1 yıl
Amerikan kültürü için canlarını feda etmişler.. Çook yaşa Amerigaaa.
- Gündem konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılŞeyran taşlamaya gidip taşlananlar misali. Yahu uğraşmayın cadı ile şeytan ile
00 Yorumla
+1 yılşeytan taşlarken birbirini öldürenleri çağrıştıran olay. çok tuhaf bir dünyada yaşıyoruz gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir olay mı olmuş?
+1 yılşu an bende çindeyim bu uzak doğulularda valla kafa yok fkdkd
00 YorumlaBunlara biri kesin madde içirmiş başka açıklaması olamaz
00 Yorumla
+1 yılFilm gibi olmuş, izdiham nasıl olur nası insanlar ölür ilginç
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten korkunç biz de birazdan kutlamaya gideceğiz umarım böyle bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılGüney Kore gibi medeni bir ülkeden de bunu hiç beklemezdim. Şaşırtıcı ve üzücü.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok kötü allah ölenlerin ailelerine sabır versin
01 Yorumla- +1 yıl
onlar bizim kadar kafaya takmaz emin ol soğuklardır
+1 yılİzdiham da nasıl ölünür ki? Hiç görmedim de cümlesi bile tuhaf geldi
01 Yorumla- +1 yıl
geçen apple izdihamı vardı yaralananlar olmuş.
Gizli Üye(18-24)+1 yıltamam da niye oluyorlar ben onu anlamadim izdiham da kafalarina insan yagdirmiyorlar ya bunlar...
00 YorumlaYani düşün insan oğlu ne kadar zayıf bir varlık cadi bayramında kazana kan lazım olmus şeytan doymuş 146 kişiye daha belki artar da
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartıyorlar bu cadılar bayramını hayır ne var bu kadar bu şey de anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi aşağılar lar kurban bayramında hayvan kesiyoruz diye kendileri birbirini eziyor. canımsın
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü ölenlerin yakınlarına sabır dilerim.
00 Yorumla
+1 yıl100bin kişi katıldı diye biliyorum
10 YorumlaGerçekten de cadılar bayramı olmuş
10 Yorumlahani bunlar gelişmişti
10 Yorumla
+1 yılamann bana ne elin çinlisindne 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde cadılar bayramı ne beklersin ki
00 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. guney korelilerde kafa yokmus demek ki
00 Yorumla- Gündem konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok gelişmişler çok
00 Yorumla
+1 yılDiyecek çok şey ama anlamayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin ne diyim ki
00 YorumlaYoktan yere ölmek böyle bişi demek ki
00 YorumlaCadılar lanetlemiş demekki
00 Yorumla
+1 yılCadıların bayramı saçmalık
00 Yorumla
+1 yılBundan banane ölsünler
00 Yorumla
+1 yılBence az 500-600olmali
00 Yorumla
+1 yılHayvan gibi şii yapıyorlar mk
00 YorumlaNe ara bu kadar oldu en son 59du
00 Yorumla- Gündem konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü insana yazık olmuş gerçekten.
00 Yorumla Korkunç gerçekten çok üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılGüney Kore'de olması sasirtti
00 Yorumla
+1 yılSon baktığımda 120 idi
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 Yorumla- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin
00 Yorumla book yoluna gitmişler sayı 200 olmuş
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri