Kendisinle azarda görüntülü sohbette denk geldik. Kendisiyle görüntülü kısa bir sohbetimiz oldu sonra yanındaki erkekler benimle dalga geçtiler kız güldü ve geçtiler. Ondan sonra ben Azar uygulamasına 70 lira para yükledim 700 elmas ın 290 tanesini bu kızla mesajlaşabilmek için kullandım. Ona yazdığım mesajlar bunlar. Hayla daha kendisi bana dönmüyor. Okadar para verdim senin için desemde nafile. Bari arkadaşlık isteğimi kabul et görüntülü konuşabilelim diyorum onada cevap yazmıyor.
Azarda konuştuğum kız için uygulamaya para verdim fakat kendisi benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?
70 lira para verdin diye kız senin kölen mi olsun istiyorsun nedir anlamadım ki ayrıca ne bu ısrar, hiçbir kız bu ısrara geri dönmez. Osmanlı viyana kapılarını böyle zorlamadı a*k
Parayı kız almadı. Bu uygulamadı bir kişiyle mesajlaşmak ücretli. Görüntülü denk geliyorsun. Eğer kız seni geçerse birdaha o kızla konuşamıyorsun. Konuşmak için para ödemen gerekiyor. Oda sadece mesajlaşmak için. Görüntülü konuşabilmen için kızın senin isteğini kabul etmesi gerekiyor.