sırf muhabbet açılsın diye storylerine yazıyorum ama beceremiyorum

sırf muhabbet açılsın diye storylerine yazıyorum ama beceremiyorum

Dostum böyle muhabbet mi açılır Allah aşkı için ya 😂 sen olayı yanlış anlamışsın. Asıl tam tersi olmuş bu kızı kendinden soğutma taktiği gibi görünmüş ki, kız da zaten ona uygun cevap vermiş. Seni tanıyan biri sanırım bir de bence dostum konuşma biçimini önce değiştirmen gerekiyor.
Pşt sen nesin birader abaza mı? Eğer öyleysen şansını aşırı zorluyorsun bak, engel mütüşmel derecede yakın. 😀 Burada çok yapış yapış iltifatımsılar kullanmışsın, bunlar hiç hoş değil. Cevap almak istiyorsan verdiğin yanıtlar daha çok soru odaklı olsun ama sıkma kızı. Aynı şekil kızda adım atıyor soru yöneltiyorsa ufaktan yürü, baktın pek takar gibi değil yine o zaman başka bir çaresine bakarsın. Bu yaklaşımın hiç hoş değil ama bunu bil, ona göre davran.
Çok sıkıyorsun kızı böyle kovalama ona sorular sor arada mesela hayallerini gelecek planlarını sor ordan konu aç sevdiği şeylerden gir konulara böyle ezik düşüyorsun onu önemsediğini düşüncelerini önemsediğini hissettir ona
youtube.com/.../%C4%B0li%C5%9Fkiler%C3%9Cst%C3%BCneAyk%C4%B1r%C4%B1Tespitler
Bu kanallar işine yarar izle ve öğren
https://youtube.com/c/DrRedPill Bu da işine yarar
Kadınları kadınlardan öğrenmezsin
Cevap
40Cevap
Uff bi abaza gördüm sanki.
Olmuyorsa bırakmak En mantıklısı
bunun yerine daha nazik ve iltifat içeren cümleler kullan
Böyle yazmaya devam edersen bu iş başlamadan finito hani, uff bilmem anladın mı.
Tavsiyem insan gibi konuşmaya başlaman olur. Başta taktiğin buyduysa zaten sen lütfen taktik falan kullanma. Biraz aklı başında davran yeter. Cevap olarak "Sen iste yeter ki olurum tabi" falan de de toparla şu durumu.
Kardeşim konu yoksa saçmalayacaksın.
-Ya mehmet bi gram değiş ya lütfen
Lütfennn
+Ben seninle değiştim çiçem.
gibi gibi, makaraya vur, saçmalama olsun, su akar yolunu bulur. Bu flört sohbetlerinde mantık aranmaz, sohbet olsun yeter, bir konuya çıkar nasıl olsa yol.
cut.
Bu yürümek değil ki, belli ki kız pek umursamıyor seni. Yazdığın şeyler de ilgisini çekmiyor, geçiştiriyor gibi. Böyle hisseden birini imkanı yok kendine çekemezsin, aranızda mesajlaşacak bir çekim yok. Eğer olsaydı zaten konuşacak konu bulmaya çalışmazdın, konular kendiliğinden açılırdı.
Kiz baya baya umursuyor dedigin gibi olsaydi begenir birakirdi sadece bu saftirik cocuk konu acmasini bilmiyor oyuzden sohbet ilerlemiyor kiz aslinda adam akilli birsey yazmasini bekliyor yazsa olur bu iste bu dangalakta iş yok
Sen sohbet açmayı yanlış anlamışsın :D Storylerine yazıyorsun tamam da, kız cevap verdiğinde bari yazmamazlık ya da sadece random falan atmayı bırakman lazım. Bir yerden gir muhabbete :D Zor bir şey değil.
Kızı olmadığı şeylere benzetmek yerine, kızın olmak istediği şeyler hakkında konuşsan muhabbet yürür aslında. Karşılık vermiş ama sen sohbetin içine etmişsin. Buradan kurtarmak için, beynin ile düşünmen lazım. Başka yerlerle değil.
Knk bundan sonra storylerin altına tercih ettigi bir seyi güzelmiş ama ninemin zamanında gibi cümleler kurarak kızın özgüvenine oynayabilirsin.
Ben absürd bir örnek verdim daha kalitelisini bulun.
Snjejeje peki jejekekw
Mehmet rica ediyorum tek elle yazmayı bırak, kan basıncını kontrol altına al ve o şekilde dene
Uff nedir Allah aşkına 🤦🏻♀️ doğru düzgün yorum yazmayı bilmez misin sen 🙄
Kızı itiyorsun resmen, abazan diyordur sana.
Uff aneyin babeysi 😍
Sfnfjkfkfkgkgkgk
Biraz ciddi olmayı denemelisin, üff olayını bir kenara bırak fotoğraf attığında tatlı çıkmışsın falan yaz teşekkür edince bu arada nasılsın, hayat nasıl gidiyor de konular açılır.
Resmen "ben abazayım" diye bağırıyorsun kıza. Sen böyle devam ettikçe sadece onun egosunu okşarsın kendini küçük gösterirsin
Uff ananı uff babanı uff kulak memeni uff
Bildiğin atını z. ken kovboy awk. Şanslısın kız keko seviyor ondan bloklamamış seni bir gün bir şekil elde edersin.
Ata böyle konuşsa t tekmyi basardı karı basmamış saf galiba biraz djfmf
Keko seviyordur tipik türk kızı
olum tabi vermez yani şuna bak, bu şekilde yapamazsın bildiğin sürekli asılmışsın daha dikkatini çekecek şeyler yap.
Mağaradan daha yeni çıkıp insanlığa karışan ilk kez dişi görmüş homo habilis gibi davranırsan tabii olmaz.
Adam bakir belli ki vücudunda beyni değil başka bişey hakimiyet kurmuş
Açılmayan muhabbette zorlama
uyum olunca konu bul falan gibi saçma durumlar ortaya çıkmıyor
eğer konu bul konuşalım evresi varsa uzatma sonra yine tıkanır muhabbet bir yerde
Zaman kaybına gerek yok
Muhabbet açayım derken sapık olmak SKCMDKCKXCMCK
Mehmet kardeş engeli çakmadığına dua et bu ne :D
Sen bunla yakin arkadas olmasan engeli basmisti kız dua et yakin arkassin
Nude at demeni bekliyordum kardeşim yanıltın beni bu arada daha tatlı konuşma tarzı olamaz bence (ironi) :)
Rezillik ya resmen🙈 bir kadınla konuşmayı bile öğretmeden ayıp ayıp diyerek yetiştiriyorlar bizi bu nesil en çok burdan kaybetti bence.
yurumeyi bilmemekten kazaniyosun boş ver dumduz gir konuya selam merhaba falan
Kızın yerinde olsam engellerdim. Senin gibi bi a*cıyla asla uğraşılmaz. İlerlemiyor diyo bir de ağır malsın ya
O da keko seviyor belli ki :)
Ciddiyetsiz konuştuğun için kız seni ciddi konuşulacak biri olarak görmüyor bence.
Aa bence çok iyi konuşuyorsun neden yürümüyor ki şaşırdım
Sen muhabbet açmıyorsun ki sen direkt yavşıyorsun 🤷♂️ kız seni engellerse en doğru şeyi yapar
Skyim ismi birde benle aynı vay mk.
Olum bu şekilde yürüme kıza. Ne o her storysine ufff yazıyn
Zorlama, akışına bırak. Bu nedir ya tam soğutucu hareketler
Şakayı dozunda yapmak lazım. Kız görmemiş abazan çocuk gibi davranmışsın. Tam bir beta.
Şaka yapıyosun herhalde ben olsam direk engellerim bune abaza dayımısın sen
Konuşmak istemiyor mesajlarını beğenip geçmiş daha fazla yazmanın anlamı yok.
Böyle olmaz ki zaten çok çocukça konuşuyorsun daha nazik ol
Kanka erkek olduğum halde engellerım ufff makıne ufff el ile ne sohbeti beklıyorsun sen 😂
Sen biraz m. l mışsın, onu bilmiyorsun galiba. taktikle olmaz bu iş. Kendine göre seni iyi analiz edemeyecek saf birileri çıkar karşına merak etme.
Bir kıza ilgi alanlarından, sevdiği şeylerden konu açarak konuşabilirsin. Alev atıp durma, pikniğe gidip mangal yakmayacaksiniz neticede
Uff'dan başka bir şey yok böyle muhabbete istesen de giremezsin.
Bildiğin abaza ve ezik rolü çizmişsin. Bu şekilde olmaz gözünde zaten düşmüşsün onun.
kanki sohbet edemiyoruz ki
Belli oluyor. Yavşamış gibi gözükmüşsün.
Bu hızla 1 aya siyaset muhabbetine girer 3 ay sonra kızın sevgilisiyle storilerine %100 atarsın dostum
Kötü bir haberim var kız sana s.. ktr git demek istiyor
Ahahhaa yaa mesajları görünce istemsizce güldüm çok çocukça konuşmalar bunlar bence artık kız rahatsız olmaya başlamış senden başta yanlış gitmişsin vazgeç bu kızdan 😂😂😂
Mehmet harbıden olmamıs be karsıım boyle acılısla bı yere varamazsn cok vıcık muhabbet
Onun ilgisinj cekebilecek genel bir konudan gir muhabbet sarmaya basladiginda baska konulara gir
Kızlar ozguvenli olgun erkekleri sever sen de aciz abaza yoklukta basit bir erkeksin
Kendi kendini yakmış itici olmussun kral böyle bir giriş olmaz abaza gibi resmen mallık
1/10 luk yeteneğin olsa bu kızı akşamı eve atardın knk
Bu nasıl konuşma erkek arkadaş kankam bile olsa sallamam kız nasıl taksın sen şükret cevap vermiş ahahah 😂
Engellemesine bence ufaktan yol al kardeşim bu nasıl yazışma uf memet
Lan bu daha çok muhabbeti bitirmek istiyormuş gibi olmuş kendine gel
Mehmet elini skinden çıkarma sen kanka boş ver kıza yazıp boşa zaman harcama qhshhshs
Hahahha güldüm nasıl konuşulur göstermek istiyen war mi?
Ufff çok iyisin Mehmet gel bana yaz ufff😋🥵
Mehmet büyük ihtimal bakir
Kıza yürüyerek muhabbet açılmaz. Hep yürümüşsün düzgünce konuşmak istiyorsan sevdiği konularlardan konuşabilirsiniz. Düzgün ve kibar olmalısın
Muhabbet açmaya çalışma. Konuya direkt gir. Yatakta ter suretiyle izini bırakacağını belirt. Kendinden emin ol. Kılıbık gibi davranma
Sjjd böyle mi sohbet açılır mal
nasıl açılır playboy çocuk
Normal nasılsın hal hatır sor abazan gibi davramışssın
Yazıkk birde noldu ki demiş 😂
Ufff muhabbete bak
duygusal bir seyler dene ahshah
Hiçbirsey anlamadım bro
Allah aşkına kızla resmen seks muhabbeti yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?