Sorunlu aileler?

Merhaba ben ne yapacağımı bilmiyorum ablamın eşi bana tuhaf mesajlar attı tam adını koyamıyordum eniştem yaa zannetmem dedim hep geçenlerde de saçımla oynamaya çalıştı irkildim kalktım yanından iki aydır gitmiyorum onlara ama ablam sürekli gel neden gelmiyorsun diye söyleniyor diğer ablamın da çocuğu yasaklı madde kullanmya başlamış her sorunda beni arıyorlar gel sen bir konuş sen halledersin diye apcam bilmiyorum ikisinin ailesiyle de görüşmeyi kessem birdha beni unutun desem mi çok sıkıldım bu aileden reddetmek istiyorum bazen akıl verecek var mı

Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba ben ne yapacağımı bilmiyorum ablamın eşi geçen sene ben tatildeyken bana fotoğraflarıma burada çok güzel çıkmışsın gibi fake bir hesap açmış ordan bana yazdı ben de cevap vermedim adını tam koyamıyordum eniştem yaa zannetmem dedim hep birkaç ay önce de saçımla oynamaya çalıştı irkildim kalktım yanından iki aydır gitmiyorum onlara ama ablam sürekli gel neden gelmiyorsun diye söyleniyor ben diğer ablamın da çocuğu yasaklı madde kullanmya başlamış her sorunda beni arıyorlar napcam bilmiyor
Sorunlu aileler?