Yurdun lobisinde çay ve oturma yerleri var, ek olarak sadece çekirdek, çayımı şekerli içtiğim ve geceleri lobide şeker olmadığı için küp şeker, ayrıca içine çekirdek kabuklarımı atmak için boş C vitamini kutusunu indirdim.
Öğrenci yurdunun lobisinde bu şekilde keyif yapmak görgüsüzlük müdür?
Neden görgüsüzlük olsun ki? Sonuçta o lobiyi yurtta kalan öğrenciler için yapmışlar dostum ama şöyle olabilir, seni görüp bakan biri varsa onu da davet edebilirsin.
Canı çektiği için bakan hiç kimse görmedim, ama ben farkında olmadan, yaptığım şeyi görgüsüzlük olarak görüp o gözle bakanların olup olmadığından şüpheliyim.
Ama ben o kadar görgüsüz, ayrıca düşüncesiz biri değilim; çünkü sonuçta, kirli masa kaldığı zaman gecenin sonunda yurt görevlileri masaları temizlemek zorunda kalıyor. Abla dediğim, sohbet ettiğim kişilere karşı öyle bir düşüncesizliği, dahası saygısızlığı asla yapamam. Yapsam da gece asla rahat uyuyamam.