Kendimi çok yalnız hissediyorum 24 yaşıma geldim hiç sevdiğim biri olmadı , zamanım sürekli dağda buscraft kamp yürüyüş ve uzay bilim askeri araştırmalar ve eğitimle geçti.
Hiç arkadaş ortamım yok bazen kalabalık sokakların içinde dolanırken kendinim normal insanlardan farklı olduğumu ayrı olduğumu sanki başka boyuttan gelmiş yabancı gibi hissediyorum.
Sevdiğim bir insan olmasını istiyorum ama ortam vs olmadığı için parkta vs otururken kızların yanına gidiyorum konuşmak istiyorum benden uzaklaşıyorlar bana sanki güvenmiyorlar kendimi ispatlayamıyorum.
Sosyalleşmek istememe rağmen sosyalleşemiyorum.
Bugün mesela dağda iki adet taktik AR tüfeğimle atış yaptım biraz fazla fişek yaktım geri evime döndüm.
Sanki hayat devam ediyor ben ise o hayatın akışına kapılamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bilsem ben uygulicam ama ne denediysem olmadi. Ailem bile ilgilenmiyor. Ben konusmaya calisiyorum olmuyor iste yine de sevmiyorlar beni. Kaderimiz bu bence
Bana denk gelmiyor 24 yaşıma geldim o kadar üniversite lise okudum yine denk gelmedi sınıfımda hep çoğunluk erkek vardı , eski okuduğum üniversiteye kaçak giriyorum biriyle konusayim diye yok yine denk gelmiyor kızlarin çoğu egolu
Allah gönlüne göre nasip etsin her şeyi
Mutlu değilim kızlar bana çok önyargılı davranıyor ciddi düşündüğümü söylüyorum inanmıyorlar , bana abazan erkekler yüzünden böyle düşünmeleri normal deme bence bu daha korkunç bir şey
Kendini bir kere düzgün düşünen erkeklerin yerine koy ciddi düşünen birisin hiç aldatmayacak birisin ama karşındaki sana abazan erkekler yüzünden inanmıyor neler hissederdin empati kur bakalım...
Bu sitede ilişki bakımından kimseden ciddiyet bekleme diyebilirim sadece. Herkes birbirinin hayal kırıklığı resmeb
Benden burdan bir şey beklemiyorumki genel söylüyorum gerçek hayatta yoksa burdaki insanlardan banane
Nasip. İnsana anlayabilecek bı dost olsa kendini buda yetiyo
Ben otoriter erkek olduğum için hemcinslerimle anlaşamıyorum kavga oluyor sürekli o yüzden tek secenek kızlar kalıyor haliyle arkadaş olmayacağıma göre sevgilim olmasından başka seçenek kalmıyor
Kadın erkek çok yakın arkadaşlıklar kuramıyor doğru. Ama ara sıra konusabilecegi arkadaşlıklar kurulabilir
erkekadam. org oku kardeşim
Kardeşin yok mu arkadasın