Aile & Toplum Canım sıkkın muhabbet edelim mi biraz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 30 üstü yazmasın ama. Güncellemeler+1 yıl Çok yorum geldi o piti piti yapıp bir kişiyle dertleşcem artık mecbur jsj Canım sıkkın muhabbet edelim mi biraz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl 20 yıl once satılan arabayla karşılaştım.Not bırakıp resim koydum zarfın içine.Kötü oldum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsn Yorumla
HobhoppaHobbaahop Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 90% +1 yıl Arkadas simdi sohbet etmek icin senle yaşımı ifşa etmek zorundamiyim😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dert dinlerdim ama profilimde yazan yaş gerçek yani dert dinleme kriterine uymuyorum. 0 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Anlatmak istersen sonuna kadar dinlerim, yargılamadan. Başını da ağrıtmam.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir erkek böyle soru sorsa bu kadar yorum gelir miydi acaba 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dene gör Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmez 😂 eminim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelen yorumdan kastım bu kadar erkek yerine kız gelir miydi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma cınım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha yok kıskanmadım 😂 bu herkes tarafından alışıla geldik bir durum zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ok peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eee nasılsın bakalım 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Sence nasılım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aurası yüksek çok güzel bir hatunsun Yorumla Soran +1 yıl Aa nasıl bildin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altıncı his cicim ayrıca bir yengeç havası var sende Yorumla Soran +1 yıl Hım bilemedin hava grubundanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kova mı kız Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Niye sustun kova diyince. P Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumuştum ben de Kovayım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel gizliden çık da göreyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip isteği attım Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden 30 üstü yazmasın 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlı Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. 106 ysşındayım olmaz mı 0 1 Yorumla Gktugaslan +1 yıl Sen daha nasıl yaşıyon😂 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sen gençlerden devam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu hangi ünlü Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Bireysel olarak kendim ünlüsü Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş neşelisin baya güzel Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Eyv Yorumla
Drogbaaa123 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hayatın da olmaması gereken bir ilişkiniz oldu mu? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Sohbet açıyorum dalacam da buradan sohbete Yorumla Soran +1 yıl Olmuştur belki sorayım kendime Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Sor bi bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka olmadı diyo Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Çok düşündün kaç tane ilişkin oldu da bu kadar düşündün diyo Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Drogbaaa123 +1 yıl Yo ne la 😅😅 yo muş Yorumla Soran +1 yıl Sus be Yorumla
tudorcomari Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 36 yazabilir mi otuz altı sonuçta 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsj Yorumla
fUGAbey_o4 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl S. a yaşım 25 konuya gire bilirmiyim 0 44 Yorumla Soran +1 yıl Gir konu ne Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Oluşduralım bi konu gülelim biraz hepimiz Yorumla Soran +1 yıl Hadi bakalım Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Şimdi bi soru sorcam Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Düşünün bi ev yanıyo en yakın arkadaşın hatta gardaş dediyin ve sevgilin evin içindeler kurtarsan hangisini kurtarırsın ve ya kurtarmıya da bilirsin ve sebep leri? Yorumla Soran +1 yıl Arkadasım niye sevgilimle evde. Yansın gitsinler Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Ufff beee valla beklemiyodum oha aklımı okudun cevap buydu Yorumla Soran +1 yıl Zekamla döverim seni Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Lütfen kıyma 1 kl Yorumla Soran +1 yıl 2 kg olsun kıyma Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Ama önce ben Yorumla Soran +1 yıl Ben Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Sebep Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Bu arada ünlü oldum az önce sana sorduğum soruyu herkese sordum 36 yorum var Yorumla Soran +1 yıl Nerde link at bakim Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Nası atıcam Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Yeniyim ben burada pubgden geldim sjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Pubgde KS yokki ne alaka Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Yok orada duymuşdum Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Al sana bi soru daha. Yorumla Soran +1 yıl Ne duydun Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Elimdeki tebeşir le duvara kale resmi çiziyorum yerede top resmi bu topu kaleye vura bilirmisin ya da bana öyle bi cvp verki mal gibi kalayım Yorumla Soran +1 yıl Kalenin içine top çizerim Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Yok yalnış cvp Yorumla Soran +1 yıl Top resmine kale çizerim Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Komik ama yalnış cvp son hakkın Yorumla Soran +1 yıl Resmi nası vurucaksın olmaz vuramazsın Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Yaklaşdın Yorumla Soran +1 yıl Tm vuramazsın işte çizersin Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Hayır sen bana sormuş gibi yap Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Cevabı ben verim Yorumla Soran +1 yıl Söyle Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Sen pas at ben vuriyim Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl 😝😝😝 Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Bence mantıklı Yorumla Soran +1 yıl Mantıksız resim dedin Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Cevap mantıkklıııı Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Olay mantıksız biliyom Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Yani saçma soruya verilecek güzel bi cevap Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Neyse. İyi geceler sana. Bu arada canım sıkkın yazmışsın ya sana bi öneri bazen beyninde ki düşünme kablosunu çıkar insan düşünce canı sıkılır. Yorumla Soran +1 yıl Nası çıkıyo ki çıkmaz Yorumla fUGAbey_o4 +1 yıl Her şey sana bağlı isdersen çıkar Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Lütfen sevgili durumları olmasın ne olursa olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baya asırlardır yok o durımlardan bende Yorumla hicetikdegilll +1 yıl Şükür ama asır baya abartı oldu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yo asır gibi geliyo bana Yorumla hicetikdegilll +1 yıl Olabilir haklisın en iyisi sanırım. Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Olur konu ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konu canı sıkkın bir kız Yorumla IXARESXI +1 yıl Alayım sıkıntının Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Ǥнσsτts Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Pskikolik mi konu 0 1 Yorumla Ǥнσsτts +1 yıl Psikolojik* Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne muhabbeti 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Edin tabi 0 0 Yorumla
gicikbirbey2 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Niye Paran mi yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla gicikbirbey2 +1 yıl Genelde su sıralar canı sıkkın olanların parasal sorunu var da onun için sordum Yorumla Soran +1 yıl Ondan değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
20 yıl once satılan arabayla karşılaştım.
Not bırakıp resim koydum zarfın içine.
Kötü oldum.
Geçmiş olsn
Arkadas simdi sohbet etmek icin senle yaşımı ifşa etmek zorundamiyim😊
Yes
Dert dinlerdim ama profilimde yazan yaş gerçek yani dert dinleme kriterine uymuyorum.
Anlatmak istersen sonuna kadar dinlerim, yargılamadan. Başını da ağrıtmam..
Bir erkek böyle soru sorsa bu kadar yorum gelir miydi acaba 😂
Dene gör
Gelmez 😂 eminim
Gelen yorumdan kastım bu kadar erkek yerine kız gelir miydi 😂
Kıskanma cınım.
Ahaha yok kıskanmadım 😂 bu herkes tarafından alışıla geldik bir durum zaten 😂
Ok peki
Eee nasılsın bakalım
Sence nasılım
Aurası yüksek çok güzel bir hatunsun
Aa nasıl bildin
Altıncı his cicim ayrıca bir yengeç havası var sende
Hım bilemedin hava grubundanım
Kova mı kız
Yes
Niye sustun kova diyince. P
Uyumuştum ben de Kovayım 😃
Ne güzel gizliden çık da göreyim
Çıktım
Takip isteği attım
Neden 30 üstü yazmasın 😂
Yaşlı
Eeee aşko ordahavalar nasıl :)
106 ysşındayım olmaz mı
Sen daha nasıl yaşıyon😂
Tamam 2 yaşla kurtarıyorum :)
Kim niye sıktı canını
Sen
Sen gençlerden devam
Bu hangi ünlü
Bireysel olarak kendim ünlüsü
İyiymiş neşelisin baya güzel
Eyv
Hayatın da olmaması gereken bir ilişkiniz oldu mu?
Ne alaka
Sohbet açıyorum dalacam da buradan sohbete
Olmuştur belki sorayım kendime
Sor bi bekliyorum
Ne alaka olmadı diyo
Çok düşündün kaç tane ilişkin oldu da bu kadar düşündün diyo
Yo
Yo ne la 😅😅 yo muş
Sus be
36 yazabilir mi otuz altı sonuçta
Sjsjsj
S. a yaşım 25 konuya gire bilirmiyim
Gir konu ne
Oluşduralım bi konu gülelim biraz hepimiz
Hadi bakalım
Şimdi bi soru sorcam
Sor
Düşünün bi ev yanıyo en yakın arkadaşın hatta gardaş dediyin ve sevgilin evin içindeler kurtarsan hangisini kurtarırsın ve ya kurtarmıya da bilirsin ve sebep leri?
Arkadasım niye sevgilimle evde. Yansın gitsinler
Ufff beee valla beklemiyodum oha aklımı okudun cevap buydu
Zekamla döverim seni
Lütfen kıyma 1 kl
2 kg olsun kıyma
Ama önce ben
Ben
Sebep
Bu arada ünlü oldum az önce sana sorduğum soruyu herkese sordum 36 yorum var
Nerde link at bakim
Nası atıcam
Yeniyim ben burada pubgden geldim sjsjsjs
Pubgde KS yokki ne alaka
Yok orada duymuşdum
Al sana bi soru daha.
Ne duydun
Elimdeki tebeşir le duvara kale resmi çiziyorum yerede top resmi bu topu kaleye vura bilirmisin ya da bana öyle bi cvp verki mal gibi kalayım
Kalenin içine top çizerim
Yok yalnış cvp
Top resmine kale çizerim
Komik ama yalnış cvp son hakkın
Resmi nası vurucaksın olmaz vuramazsın
Yaklaşdın
Tm vuramazsın işte çizersin
Hayır sen bana sormuş gibi yap
Cevabı ben verim
Söyle
Sen pas at ben vuriyim
😝😝😝
Bence mantıklı
Mantıksız resim dedin
Cevap mantıkklıııı
Olay mantıksız biliyom
Yani saçma soruya verilecek güzel bi cevap
Peki
Neyse. İyi geceler sana. Bu arada canım sıkkın yazmışsın ya sana bi öneri bazen beyninde ki düşünme kablosunu çıkar insan düşünce canı sıkılır.
Nası çıkıyo ki çıkmaz
Her şey sana bağlı isdersen çıkar
Lütfen sevgili durumları olmasın ne olursa olsun
Baya asırlardır yok o durımlardan bende
Şükür ama asır baya abartı oldu 😂
Yo asır gibi geliyo bana
Olabilir haklisın en iyisi sanırım.
Olur konu ne
Konu canı sıkkın bir kız
Alayım sıkıntının
Nasılsın
Hayır