Kavga ettim sizce haksız mıyım?

Bugün otobüs sırasındaydım ve sigara içiyordum genelde herkes içer ve bugünde sırada birçok insan içiyordu kesinlike doğru bir şey değil uyaran biri olursa hemen özür diler söndürürüm fakat kulaklık takılıydı sigara içerken arka bacağıma bir şey çarptı sanırım birinin çantasıdır dedim bir şey demedim daha sonra diğer bacağıma daha şiddetli çarptı gene dönmedim insanlık hali diye en sonunda çok sert bir şekilde elinin tersiyle biri sırtıma vurdu ve o sigarayı içme at dedi ve ittirei beni 45 50 yaşlarında biri bende sadece “dayı tamam da neden vuruyorsun” dedim attım hemen ondan sonra yakamdan tutup ileriye doğru ittirdi bende artık patladım seni parçalarım burada dedim ve bana yumruk salladı fakat boks geçmişim var iki kere çok sert vurdum yüz üstü düşüp burnu ağzı kan içinde kaldı ancak orada güya ayırmaya çalışan bi o. evladı beni devamlı yere itmeye falan çalışıp ayırma bahanesiyle yere düşürdü yerde tutmaya çalıştı fakat minderde de iyiyim yerde de hamle yaparken tekmeyi yedi benden kalktım baktım adam ölmüş zaten ama diğeri artist artist bağırıp küfretme diyip üstüme falan yürüdü yanında da kız vardı bir şey demedim objektif şekilde konuşabilirsiniz. Anlattıklarım baştan sonra gerçek arkadaşlar Ankara Koru Metro çıkışında oldu 588 numaralı otobüsü beklerken.

Kavga ettim sizce haksız mıyım?