Kiza bak beni kandirdi be haksiz miyim insanlar nalet olmus?

Iste bi kiz amerikan gren card basvurusu yapmis. calisirken soyledi. Banada yaparmisin dedim olur dedi. Fotograf cektirmek lazimmis. Bende var dedim diyor dijitalde lazim fotografciya soyle sana mail atsin. Atarsa yapcan mi dedim ok dedi. Ben de ona sen bundan boyle benim oz kardesimsin o zaman dedim numarasini aldim. Kocamin da numarasini verdim. Kocamla tanistirdim bak kardesimiz dedim. Hadi yap dedim diyor foto cektirdin mi hayir dedim is guc yapamamistim. Telefonla cekeriz dedim ben oyle yapamiyorum olculeri oluyor golgesiz olmasi lazim filan fotografcida yaptir dedi. Birkac kez gece aradim acmadi. Gecen gun is yerinde karsilastim yine hani yapicaktin dedim foto getirmedin ki dedi. Hem bana ihtiyacin yok bunu yapamiyorsan sana cikarsa kalan evraklari nasil yapicaksin dedi. onlari yaparim sadece bunu yapamiyom diyom anlamiyo. Sitenin adini soyluyo ama anlamiyom. Internete ne yazocam diyon grincart basvurusu diyo gel yazarken bak diyorum ya ne yapiskan sey ciktin sen amerikaya degil otobusle sirnaka git dedi. Mudure sikayet edicem hakaret etti diye. O zaman palavra sıkmasaydi haksizmiyim

Kiza bak beni kandirdi be haksiz miyim insanlar nalet olmus?