Büyük bı haksızlığa uğradım ailem dedigim insanlardan bana değil kuzenime inandılar bana etmedikleri yapmadıkları şey kalmadı naptiysan inandiramadim sanki yıllardır hiç aglamamissimda smdi 1 saniye susturamadim göz yaşımı okadar zoruma gitti bana inanmadılar Allah'ıma sığınıyorum bana yaptıkları kötülükleri Allah'a haval ediyorum ama dayanamıyorum artık hele ananem ananemi annemden bile çok sevdim cokk sevdimm Ama oda bana sırt donduu haklılığımi kanitlayamiyorum inanın bana diyorum inanmiyolar pskologa git falan demeyin zaten bipolar var bende kaygı bozukluğu falan şimdi ben napicam bu yükle yaşayamam herkez bana sırtını döndü hepsi için neler yaptım neler her biri için bugün bu haksızlık beni çok yiktii
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Inanir misin bilemem ama aynisini yasadim en sevdigim insanlar tarafindan yani ailem tarafindan ihanete ugradim bana inanmadilar ben onlara kiyamazken bana kiydilar cöktüm mahfolmustum her gun yuzune baktigim insanlar bunlar ama sonrasinda dim dik durdum asla gerekmedikce konusmadim su an ne oldu biliyo musun hepsi bana muhtac kaldi su an onlar uzgun ben mutluyum
Onlarda bana muhtaç kalicaklar o kız onların tellerini bile acmazken ben kostüm onlara evlerini temizledim bana zamanind iftiralar attılar dile bile getirmedim affetim o şimdi tuttukları kız varya benim yerimde olsaydı analarindan emdiği sütü burunlarindan getirdi iki gün sonra kiz gidince beni ariycaklar ama bitti hepsini engelledim hep büyüğüm dedim sustum saygisizli etmedim ama ananeme bile parmak kaldırdım sen sakın bidaha benimle mihattap olma dedim bana iftira attığında altınını paramı çaldı dediğinde bile saygısızlık etmedim ona bugün okadar kötü bı haldeyim bı ama bu sefer ben hakliyim yaa artık haklı olmak istiyorum yaaa
Bugun sinirlen üzül kırıl ağla hakkın bu sana aglama demiycem yarin da uzulebilirsin ama sonrasinda ayakta dur zaman her seyin ilaci gercekten ve zamanla degerini o kadar anliycaklar ki bu seferde sen affetme
Şunu anladım bu hayatta ben bu zamaa kadar çok şey gördüm ama bunun kadar haksızlığa uğramak kadar seni böcek gibi ezmeleri kadar beni yıkan bı acıyla karşılaşmadım heraldee ben çok seviyodum onları cokk cokk yazamıyorum bile ağlamaktan ekranı goremiyorum
Zamanla haklı haksız ortaya çıkar. Herkes yaptığından da utanır. Hakkını savun.. Öyle her çağırdıklarında el altında olma ki kıymetini bilsinler
Ben her cagirdiklarinda gittim her cagirdiklarinda hizmetlerini herseylerini görüşmem bugün ben bunu hak etmedimm ben bugün bunu Hakk etmedimm dahada kıymetimi bilseler kaç yazarr beni attilarr yiktilarrr kimsesiz kaldım sankii
Haklısın. Ama kendini daha fazla üzme imkanın varsa biraz mesafe koy
Bitti heryerden engelledimm bana gelmesinler benden helallik bile almasınlar belki şimdi almazlar ama elbet istiyceklerr elbet Allah biterse benim masumlugumu cikaricak meydana
Keşke bitti diyince bitse ama aile sorunlarında öyle olmuyor.. Mutlaka yarın öbür gün mecbur yüz yüze bakıyorsun.. Hatalarını anlamaları yeter.. Cahilliklerine yor her insan hata yapar
Ne cahilliği biri dedi paramı çaldı biri dedi altınını biri yuzugumuu ben onlara çok gelip gidiyomussm beni hepsinde sorumlu tuttuklar ben yinede saygısızlık etmedim hiç birisine dile bile getirmedim sonradan çıktı ama buldular nelerin kaybettilerse ama bu onlardan bile daha çok zoruma gitti napicam ben smdi napicamm durduramiyorum ağlamamı siyrdim siyiricam napicam benn napicamm zamana birakilicak gibi değil bu acı zamanin geçirmesini bekleyemem yaşayamıyorum sankii benim onlara emeklerim herşeyin boşa gitti bütün emeklerim hepsi gitti beni öldürürler daha iyiydi can cekissem bile bu kadar zoruma gitmezdi bana nasıl yaptılar bunu nasil
Burdan sana yardımcı olamam. Sakinleş biraz elini yüzünü yıka lütfen kendini daha fazla harap etme.. Demek ki iyilikten anlamıyorlar
Saol güzel yorumların için dersimizde dinledin hep iyi ol hep mutlu ol diliyorum Allah'tan Allah gönlünden ne geçiyorsa versin sana
Ne demek rica ederim. İnsan insana yardım etmeli.. Umarım gönlünce olur her şey kendine iyi bak
Noluyor ya bı sakin ol mevzu ne noldu ki kuzene inandılar?
Çok uzun hikaye sadece şunu Bill okadarki bı haksızlıkla ne cehennem ne toprak onları kabul bile etmezz etmesin bana tekme attılar beni yıktılar resmenn
@mrym221 Cehennem kabul eder sen de abartma🤣
Geçmiş olsun da
Konuyu bilmeden haklı haksız hükmünü vermek zor.
Eğer konuyu bilseydinn böyle demezdinn ayrıca ben onlara hakkımı helal etmiyorum etmiyorum
Salak salakta gülme
Konuyu bilmediğim için birşey diyemiyorum
Günaha giriyorsun Meryem : D Haksızlık yapan kul hakkı yiyen insanlar Cehennem'den çıkamaz sen hakkını helal etmeden mantıken doğru bir şey söyledim aslında üslubunu da düzeltirsen sevinirim. Herkesin yaşadığı zorluklar vardır elbet sorunun çözümü çok basit hayatından çıkarmak bu insanları
Ben zorluk çekerken senin gulen yüz falan atman zoruma gitti
Estağfurullah özür dilerim yanlış bir harekette bulunmuşum farkında olmadan. Derdini uzun uzun dinlemek isterim bir arkadaş olarak istersen anlat beraber uzunca kafa yoralım
sen kendini biliyorsun diğerlerini boşver
Sen kendini biliyorsun gerisini boşver
havale eft 5€
güçlü dur sakin ol
Sakin olamıyorum onun o kızın sahte yüzünü gormuyolar nasıl gormuyolarr hepsini çok seviyorum bı gün kötü düşünmedim hiç biri için hep kosturdum nasıl yaptılar bana bunuu
bırak inansınlar Allah biliyor en iyisini doğrusunu sen takma Allaha güven merak etme gerisinii
Ediyorum ama sonra çok pişman olucaklarr resmen bana tekme attılar yıktılar benii ben onların hersryine kostum ben hak etmedim bunların Hakk etmedim bana kimse inanmıyor kimsee kimseye inandiramiyorum nolurr diyorum inanın bana inanmiyolar şu an bile bunları yazarken ağlıyorum ekranı goremiyorum