Kullanildim, kandirildim, duygularimla oynadi.. Hakkimi helal etmiyorum sizce dogru mu bu?

Yasadiklarimi yazmak istedim, biraz olsun rahatlamak icin. Oncelikle turkce yazarken hatalarim olursa affedin.. Benim uc senelik bir iliskim oldu yeni ayrildik, daha dogrusu terkedildim hemde binlerce kez, ama hic vazgecmemistim. Bu sefer bende yoruldum vazgectim. Internet ortaminda tanistik ayni sehirde oturuyoduk bir kac ay konustuktan sonra gorustuk, oyle basladi hikayemiz. Aslinda hic bana gore olmayan birine asik oldum. Ama kalp iste ! Ilk zamanlar hersey cok guzeldi asiktik, seviyoduk.. Sonra zamanla biseyler degisti aslinda o adamin o kdr da saf ve iyi niyetli oldugunu dusunmemeye basladim. Bana hic bir zaman deger vermedi ne bir kucucuk ilgi ne bir ince soz, hep asagaladi, hakaret etti. Bazi gunler o kadar kotu bazi gunler o kadar iyidi ki benim bile kafam karasti.. Ilk baslarda evlilikten bahsediyodu hep , sonra istedigi olunca yani beraber olunca bu konu rafa kalkti, genciz falan, zaten benim oyle bir beklentim yoktu ama kendimi kandirilmis hissettim. Her neyse iyi kotu devam ediyordu iliskimiz ilk askim boyleydi benim iste adamliktan nasibini pek alamamis. Hayati bir durumda bile beni o tehlikede birakip arkasina bakmadan kacan birini seviyordum ben.. Ama son aylarda bir dargin bir barisik hallerimize alismistim.. Beni defalarca aldatti, kendi gozlerimle gordum yinede affetim. Gururumu onurumu ayaklar altina aldi, karsima gecip gozumun icine baka baka sevmiyorum baskasi var dedi. Yinede hep sevdim hep bekledim. Yaptigi o kdr cok sey varki , tamam bende zor bir insanim ama bu kadarini hic haketmedim. Kendi bile soyledi bunu ! Son zamanlardaysa artik sadece tek bir ihtiyacini gidermek icin benle oldugunu hissedebiliyoeum, cunku paylastigimiz hic bsy yoktu.. Ayrildik, daha dogrusu arkadas kalalim artik olmuyor dedi tamam dedim ama bidaha da konusmadim.. Ben bu yasadiklarimdan dolayi cok kotu durumdayim gercekten hic bu kadar uzulmemistim. Ona hakkimi helal etmiyorum. Beni kandirdi, duygularimla oynadi, beni kullandi. Ona olan sevgimi kullandi...
Kullanildim, kandirildim, duygularimla oynadi.. Hakkimi helal etmiyorum sizce dogru mu bu?