Kısacası ! Artık hiçbir şeyden emin
Sadece gözlemleyerek bir kişi hakkında çıkarabileceğimiz şeyler nelerdir?
Kısacası ! Artık hiçbir şeyden emin

Gözlemler dikkat çekmediği sürece o insan hakkında birçok bilgiyi verir ama o kadar kimin vakti var ki?
Bazen şehrin en kalabalık yerinde boş bir banka oturup bakinirim o yoğun kalabalıkta kosusturan insanlara, farklı bir kargaşa sürekli koşturmaca hepsinin farklı dertleri bazense gecenin karanlığında çıkarım şehir manzarası olan dağ yoluna o karnaligi aydınlatan evlerin ışıkları etrafı izlemek gözlemlemek insana bazen kendi dertlerini unutturuyor... Bazende kaçarım. dogaya yeni arkadaslar ediniriz benim sıpa ile

İhtimaller her zaman mevcuttur. Ben insanları çok gözlemlerim. Erkeklerin detaycılığı pek olmadığı için kadınlara daha çok dikkat ediyorum. Bir kadında önce gözlere, sonra ellere bakarım. Kadınlar gözleri ile konuşur. Burnu, ağazı, çenesi, almacık kemikleri yalan söylaye bilir ama gözleri ve elleri söylemez. Kadınlar üzerinde çok çalışma var, çünkü kadın yönlendirilebilir ise, bir toplum değiştirilebilir. Bir adam bir adamdır ama bir kadın, bir toplumdur. O yüzden, o muhteşem varlıkları kendi arzuları ile yönetir modern zaman. Kadınlar tornaya girmiş hibi aynı olmaya çalışıyor ama kendilerine has güzellikleri, birilerinin yönlendirmelerine kurban ediyorlar. Birileri "moda" denilen garip bir silah ile belirliyor, ne giyeceğini, ne süreceğini, ne takacağını, sonra aynı birileri sosyal medya ile yönlendiriyor, beğenilme arzularını en uçta yaşatıp, gelecek kaygısını büyütüyorlar içlerinde, bu sefer ameliyatlar, dolgular başlıyor ve o çok güzel genç kız geleceğinden çaldığı güzelliği hunharca harcıyor. Kişilik karakter, evlenmeme, evlenip ayrılma, çocuk yapmama gibi duygusal yönlendirmeler yine birilerinin bu platformda an an dönüştürdüğü paradigma savaşları ile kodlarına işleniyor. Böylesine muhteşem ve detaycı bir varlığın detaysızlaştırılıp, bu kadar kolay yönlendirilmesi üzüyor beni.
Merhaba,
.. pek çok şey çıkarabiliriz... Ancak şöyle bir şey söylemek doğru olur insanları sadece gözlemleyerek bir yargıya varmak yanıltır öncelikle hayatınızdaki bulunan ve hayatınıza girecek insanları tanıyarak davranmanız gerekir, bazı zamanlar insanlar ön yargılı davranırlar ve birçok pişmanlık yaşarlar gördükleri insanın aslında düşündükleri gibi bir insan olmadığını anlarlar.
Bazı insanlarda karşısındaki insanı çok iyi zanneder ama en büyük hatayı da öyle insanlardan görür o yüzden temkinli olmakta ve bir insanla sohbet ederek tanımakta fayda vardır.
En iyi görüş için teşekkür ederim
Bir çok şey çıkarabilirsin karakter analizi yapmak çok güç bir olay değildir bilinç altını okumak özellikle bize gerçekte yatan kişiyi gösterir bunun içinde objektir bir bakış açın insan psikolojisi hakkında biraz da olsa bilgin olması gerekiyor kimse gerçek kişiliğini uzun süre gizleyemedi. Şeytan her zaman ayrıntıda gizlidir ve ayrıntı da bizim işimiz.😬😬
teşekkür
Cevap
16Cevap
Hareket ve davranışlarını gözlemeleyerek belli bir oranda fikir sahibi olabiliriz.. O da çok net olmaz ama en azından ön bilgi olur..
Çünkü neye nasıl tavır takındığı, hangi olaya hangi tepkiyi verdiği gibi durumlar oldukça detay gerektiriyor..
Iyi bir dinleyiciyim ama insanlar çok profesyonel. Bu yüzden insan sarrafı olduğumu söyleyemeyeceğim.
Birkaç saat bir ortamda bukunduysak ya da biraz konuşma şansım olduysa %80 oranında herşeyini çözerim.
iletisim halinde ve konusuyorsam herseyini sayarim :) surekli gorebildigim izleyebildigim denk geldigim biriyse de bircok sey soyleyebilirim hakkinda
Karşımızdaki kişi ne isterse hakkında onu öğrenebiliriz sadece gözlemleyerek ama beyinsiz biriyse her şeyi öğrenebiliriz gözlemleyerek :dd
Allah zaten kişinin yüzüne içinin guzelliğinide çirkinliğinide veriyor bence
Fikri ve zikrinin örtüşmesi. Eğer düşündüğü ile uyguladığı örtüşmüyorsa. O insandan bir b. k olmaz.
İçgüdülerim kuvvetlidir benim. Herşeyi sezerim nasıl bi tip karakter nedir necidir
Gözlemleyerek bir kişi hakkında çıkarabilmem için kişiyi iyi tanıyor olmam gerek. Beden dili ve çeliskili cümleler herşeyi anlatır.
Işini biliyorsan bir çok şey
Ön yargı kötüdür 😀
günaydın hanımefendi
Çok şey öğrenile bilir
Yüz mimiklerini ve beden dilini çözebilirsin.
Sen bana Bi yaz
Şşşştt
Baksana Bi ya
Seviyorum seni
Hiç bi fikrim yok
Her seyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?