Bugün okulda fıstık yeşili bir kazak giydim bir öğretmenim dalga geçt ve tüm özgüvenim kırıldı ona nasıl laf sokabilirim?

Ben 11. sınıfım. Çocukluğumdan beri annemle babam kavga eder ve babam evi terk ederdi. Annem de o gidince kardeşimle bana kızar bizden çıkarırdı Geçen sene boşandılar. Annem iyice bize sardı. Ailevi problemler nedeniyle özgüven sorunu yaşıyorum. Okuldaki insanlara sert davranıyorum ki güçsüz olduğumu fark etmesinler diye. Kimse bana kötü bir şey diyemiyor bu yüzden. Dün fıstık yeşili bir kazak giydim. Bir adam öğretmenim beni sevmiyor sertsin gülmüyorsun diyor. Bugün bana bakıp gülerek parlak bir cisim yaklaşıyor dedi. Önce umursamadım. Sonra abarttı. Bu renk giyenin kendine saygısı yoktur ne kadar parlak ay gözlerim kamaştı, ışıkları kapatalım burada bir yıldız parlıyor hahaha falan dedi. Herkes güldü bana. Eve gelince yırttım attım kazağı. Ama çokta utandım. Yarın yine konusunu açacak derste. Nasıl laf sokabilirim ona?

Bugün okulda fıstık yeşili bir kazak giydim bir öğretmenim dalga geçt ve tüm özgüvenim kırıldı ona nasıl laf sokabilirim?