Sevgilimle arkadaşının konuşmalarını okudum ve hoşuma gitmeyen şeyler gordum?

sevgilimle 2 yildir birlikteyiz ve beni çok seviyor. bana herhangi bir yanlisini gormedim bana çok deger veriyor. ailesine de benden bahsetti, benle evlenmek istedigini soyluyor. her sey cok iyiydi yani düne kadar. Dun o duştayken en yakin arkafasiyla instadan yazismalarini gordum. birbirlerine surekli seksi kizlarin videolarini atip duruyorlar. %80 arkadasi atmis daha cok ama o da atmiş. hatta bazi videolara offf gibi yanitlar vermiş. gorunce cok sasirdim cunku onu hiç boyle bilmezdim. tanimadigi kizlari takiplemez bile. bagirdim cagirdim hesap sordum. ozur diledi aglamaya basladi. onlar umrumda degidi oyledine atiyordum falan dedi. neden attigimizi bzide bilmiyoruz dedi. arkadasini aradim onada kizdim bagirdim, haklisin yenge. dedi. dunden beri surekli yaziyor ozur diliyip duriyor en son instayi sildi. çok kirildim ne yapmaliyim ayrilmali miyim yoksa değcek bir şey değil mi. bana olan sevgisiyle mi alakali bilemiyorum neden ben onin hayatindayken başka kadinlarin videolarina bakma geregi duydu, onlara cevap verdi? sizce ayrilmali miyim yoksa degmicek bir sey mi
Sevgilimle arkadaşının konuşmalarını okudum ve hoşuma gitmeyen şeyler gordum?