Ortak bir arkadaşımız sevgilim hakkında iyi konuşmuyor? dikkate almalımıyım söylediklerini?

2-3 aydır biriyle konuşuyorum, sevgili gibiyiz. İlişkiye birden bire başladık uzun bir flört dönemimiz olmadı, hatta hızlı bile ilerledik gibi.
Neyse işte bizim ortak bir arkadaşımız var, sevgilimin önceden herkesle yatıp kalkma amacıyla konuştuğunu, dikkat etmem gerektiğini söylüyor. Normalde bunu dikkate alırdım ben ama bunu söyleyen çocukta ben sevgilimle sevgili olmadan önce bana birtakım zorbalıklar yapıyordu. Hakaretler küfürler ediyordu, bağırıp üzerime yürüyordu falan. Tabi sevgilim olunca kesildi bunlar. Ama şimdide sevgilim hakkında olur olmadık şeyler dedi.

En kötüsüde sevgiliminde onun dediklerini destekleyen davranışları var. Dokunmaya çalışıyor, insan içinde öpmek istiyor istemediğimi bin kere söylememe rağmen. Hatta bir sefer o çocuk demişti “insan içinde bari uslu dur” diye öylelikle durdu.

Ne yapsam ayrılsammı acaba? Beni zorbalayan çocuğun dediğine de gelmek istemiyorum. İkiside birbirinden beter
Ama devam edersemde kötü şeyler olur gibime geliyor
Ortak bir arkadaşımız sevgilim hakkında iyi konuşmuyor? dikkate almalımıyım söylediklerini?