Sevgilim arkadaşlarıyla ben yanındayken kufurlu konusuyor, soylenmeyecek seyler soyluyor?

Arkadaslar cok kotu bir durumun icindeyim. İnsallah beni anlayam cikar. Sevgilimle 4 yildir birlikteyiz ve bazen ben onun yanindayken arkadaslarida oluyo ve bunlarla kufurlu konusmaya basliyo. Kufuru birak pis pis seyler soyluyor. Ornek vereyim bir arkadasi dondurma yiyodu, ne guzel yaliyon sen dedi sakasina. Bunu yuksek sesle soylemiyo tabi ama sonucta ben ordayim sessizde olsa ordayim.. Bu son zamanlar boyle. Eskiden yanimda utanirdi sok oldum ya... Sanirim alisti artik rahat:( ne yapcam bilmiyorum, beni onemsemiyo mu bu anlamqdim ki. Acaba artik sevmiyimu diyorum ama yok yani ne bileyim mesela yazin bikini giymemi istemiyor, kapali bir sortlu bir mayo bul falan diyodu daha gecdn gun. Simdiye kadar en fazla elimi tuttu yanaktan optu masumca sariliyo, hic oyle opusme cinsel iliski oasi 4 yikdir hic istemedi oyle bisey. Daha iki gun omce saclarimi kokluyodu. Sevmiyo demiyorum ama bu kufir etmesi beni artik cok rahatsoz ediyo.
Sevgilim arkadaşlarıyla ben yanındayken kufurlu konusuyor, soylenmeyecek seyler soyluyor?