Boşanınca anne ve babamı yanıma aldım ama şu an çok pişmanım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Merabalar... Ben im de ustesinden gelemediğim bi aile sorunum var. Bosanmis bir kadinim ve iki kizim var yaşları da 14 ve 11. Evliliğimde çocuklarım mutsuz bir aile ortamında büyümesinler diye ayrildik zaten baba olacak kişi de cocuklara bi ilgisi yoktu. Anlasmali ayrıldığımız icin bir kurus nafaka bile talep etmedim cunku o kişiden insanlık bekledim para değil. Kendime ait is yerim var zaten maddi olarak hiç bir sikintim yok çocuklarımı özel okula gonderiyorum insaat sektöründe çalıştığım için maddi durumum iyi. Yasim da genç olunca kendi evime sirf laf olmasin diye anne ve babami yanima aldim. maddi durumları iyi değildi. babam emekliliği yoktu onu iş yerimde çalışıyor gösterip emekli yaptim borçlarını kapattim ve yanimda olsunlar dedim. Ama Şu an cok pişmanım. kizlarim büyüyor onlari iyi bir evlat yetiştirmek istiyorum ama anne babamin görüşleri bizi evde cok huzursuz ediyor ikisi e Şu an evi komple ele geçirmişler ne benim ne çocuklarımın evde ses çıkarmaya hükmü kalmadi. artik eve aksamlari gelmek istemiyorum ne evde düzenim ne esyam ne özel hayatım kaldi. babam cocuklara da cok bağırıyor ve artik evde istediğim gibi hareket edemiyorum. Onlari ayrı eve çıkın kiranizi ben karsilayim diyecem ama cekiniyorum ayip olur diye. ben çocuklarımı alip çıksam kendi evim cok zoruma gidiyor. ve bir evli ablam var baska da kardeşim yok. onlara ev alip 1+1 oraya geçireyim diyorum ama Şu an o kadar para eve bağlamak olmaz. cok kararsizim ve gercekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Boşanınca anne ve babamı yanıma aldım ama şu an çok pişmanım. Ne yapmamı önerirsiniz?