Ailenizden biri size gençken tüm hayatınız boyunca hatırladığınız ne söyledi de unutamadnz.. :/ ?

MerhabaaaaLarrr.. :D

GÜNAYDINNNN.. evet bugün PAZARTESi arkadaşlar :) Kendini bugün nasıl hissediyorsun bakalm?

Küçükken (7-8 yaşlarında) annemle dedem arasında gizlice bir tartışmaya kulak misafiri oldum (merdivenlerin başında oturmuş onları dinliyordum). Ağabeyimin sigara içmesiyle ilgiliydi, oldukca gençti ve annem bunu öğrendiğinde gerçekten üzüldü. Daha sonra dedeme bundan bahsetti ve oğlunun davranışları konusunda umutsuz olmaya başladığını ona açıkça belirtti ve daha sonra (bana atıfta bulunarak) "Daha kötü olacağını hissediyorum" diye eklediğini hatırlıyorum. O zamandan beri, annemi bir daha aynı durumda görmemek için yanıldığımı kanıtlayacağıma ve sigaraya dokunmayacağıma, uyuşturucu kullanmayacağıma kendi kendime yemin ettim. Şu an 39 yaşındayım, hiçbir şey kesin değil ve biliyorum ki bazıları sigara içmeme iradesine sahip olsalar bile günün birinde sigarayı bıraktılar; ama asla o insanlardan biri olmayacağıma kendime söz verdim, geleceğin benim için ne getireceğini göreceğiz ama annemi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

Ailenizden biri size gençken tüm hayatınız boyunca hatırladığınız ne söyledi de unutamadnz.. :/ ?

Peki ya seninde ; benimle paylaşacak bir hikayen var mı? :)