Aileniz size karsı büyük haksızlık yapsa ne yaparsınız mesela kardeşinizi okutsa size bişey yapmasalar detaya gelin lütfen 😔😔?

Zamanında şartlar geregi ben okuyamadım şimdi asgari ücretli biyerde sürünüyorum zor sartlar altında calısıyorum piskolojik baskı altında calısıyorum hayatımı kurtaramadım. Ailem kardesim benim gibi olmasın diye 30bin lira para basıp özel okula verdiler kardeşimi liseyi bitirince saglık okuluna vereceklermiş üniversiteyi özel okullarda okutucaklarmıs yine para basıp sen bari hayatını kurtar diyorlar abin gibi olma diyerek beni örnek gösteriyorlar çok fena moralim bozuldu bana bunların hiç birini yapmadılar 2kere lisede kaldım açıktan bitirene kadar akla karayı şeçtim üniversite felan hiç bişey okuyamadım dersler den anlamıyorum zaten şimdi asgari ücretli işte sabahdan aksama kadar direksiyon sallıyorum baskı altında calısıyorum ailem kardeşimin hayatını kurtarması icin elinden geleni yaparak bana büyük bi haksızlık yapıyorlar tamam yapsınlar bana hiç birini yapmadılar Böyle durumda siz olsanız ailenize tepki gösterir miydiniz
Aileniz size karsı büyük haksızlık yapsa ne yaparsınız mesela kardeşinizi okutsa size bişey yapmasalar detaya gelin lütfen 😔😔?