Bir kardeş neden durmadan seni çekiştirir ailene kötüler?

Arkadaşlar kız kardeşimle aramızda 2 Yaş var ben 30 o 28 yaşında o atanmış öğretmen benimde onların yüzünden eğitim hayatım yarim kaldı ablalarimin çocuklarına baktırıldım 13,14 yaşında ve 7nci ve 8inci sınıfı okuyamadım onların yüzünden bu kız kardeşim de bekar atanmış benim işim yok ama hala beni çekiştirip duruyor neden benle alıp veremediği şey ne olabilir ondan uzak olmama rağmen vede konuşmadığım halde beni aileme kotulemesinin sebebi nedir örneğin diyor ki anne bu kız ne zaman evlenecek evde kaldı ne zaman çocuk yapacak yani evlenip evlenmeyecegim onami dert oldu çok istiyorsa kendisi evlensin ona ne benim evlenip evlenmeyecegimden. Ve geçen bir konserde kuzenim ve enistesiyle karşılaştım bu kiz kardeşimde oradaydı kardeşimle konuşmadığım halde gidip anneme demiş ki anne bu kız gitmiş kuzenin kocasının yanında durmuş hiç dememiş karısı görürse ne düşünür karısı kiskanctir bilmem ne. Yani ne alakası var adamın kucaginami atladım sanki kuzenim orada değildi bir ikincisi orada olsa görse sanki ne olacak ne yaptım ki ben gidip anneme beni akilsiz kendinde değil diye anlatmış sence neden böyle yapıyor?
Bir kardeş neden durmadan seni çekiştirir ailene kötüler?