Sessiz bir insan olmak suç mu? Dayanamiyorum artik 🥺? Lütfen derdimi dinleyin nolur?

Mesela dugune gittim bugun herkes konusuyo sohbet ediyor ben susuyorum dinliyorum ve 22e yasindayim. Hani heryerde böyle is yerinde , aile ortaminda hicbiryerde kimse ciddiye almiyor. Ve kuzenlerim benim hakkimda konusuyor bugun dugundeydim ben yururken falan baktim fis fis kulagina fisildiryorlar. (Erkekler). Bazi kuzenlerim selam vermiyor kimsenin umrunda degilim. Zaten selam verenlerlede konusmayi bilmiyorum hicbir konusucak birseyim yok utangac sosyal fobilinin tekiyim.. dayanamiyorum buna. Bugun foto cekcektik kuzenim diyo bak git ona ver fotonu ceksin tamam dedim utandigimi sanip ver ben gidip vereyim diyip elimden aldi telefonu gitti ona verdi ceksin diye yani birsey yapmasam bile utangac oldugumu saniyorlar. Is yerindede hep cekinme herseyi sor diyorlar. Ya biktim bu cekingen izlenimi vermekten vallahi. Cok biktim. Dayanamiyorum cok zor birsey bide 22 yasindayim

Sessiz bir insan olmak suç mu? Dayanamiyorum artik 🥺? Lütfen derdimi dinleyin nolur?