Hayata el sallamalı artık?

Ben gidiyorum arkadaşlar benden son bir istediğiniz var mı? Ben hayattan çok şey istedim ama vermedi. Sağlık istedim vermedi arkadaş istedim vermedi güzel bir üniversite hayatı istedim o da yok. Seni sevenlerin değil seni ezik görenlerin, aşağılayanların içinde olduğu bir hayat yaşadım. Artık el sallama vakti bir şey diyor musunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Ölmeden önce başkalarını düşünen biriyim. Sadece birazcık düşünülmeyi isterdim tabii biraz fazla bir istek oldu ama. Çocukluğumdan beri çok eksik bir insandım. Psikolojik olarak hiç normal olmadım. Hep asosyaldim insanlardan kendimi çekerdim. Bir gün hayatıma biri girdi ve beni çok sevdiğini düşünmüştüm. Kendimi çok değerli hissetmiştim. Sonra beni yüzüstü bıraktı ve onun arkadaşlarıyla iddiaya girdiğini bu yüzden bana beni sevdiği yalanını söylediğini öğrendim. Beni bırakacak diye öyle korkmuşt
Güncellemeler
+1 yıl
Korkmuştum ki, beynimi sarsmışım ve anksiyete ile takıntı beraberinde gelmeye başladı. Her şeyden korkmaya elimi uzatamamaya başladım ve 4. Senemde hala devam etmekte. Bazen bazı şeyler geçmiyor ve geçmeyeceğini kabullenmen gerekir. En güzeli de buna kalıcı bir çözüm bulabilmektir. Eğer sana çözüm olarak sunulanlar işe yaramıyorsa kendi göbeğini kendin kesmelisin. Bu yüzden böyle bir yola adım atıyorum. Kimsenin gözü arkada kalmayacak, çünkü ben zaten sorunlu bir insandım. Hoşçakalım
Hayata el sallamalı artık?