Pandora bileklik isteyen kızları, Ayranla cola arasında seçim yapan size masraf yaptırmayan hep iyiliğinizi düşünen kızlara tercih ettiniz.. Ettiniz ettiniz üzdünüz beyler. Iskskd acının tatlı tebessümü

Pandora bileklik isteyen kızları, Ayranla cola arasında seçim yapan size masraf yaptırmayan hep iyiliğinizi düşünen kızlara tercih ettiniz.. Ettiniz ettiniz üzdünüz beyler. Iskskd acının tatlı tebessümü

Bende anlamıyorum bunu. Normalde normal insanlar kendisini mutlu eden, değerli hissettiren, kendisine ilgi veren insanları hayatlarında isterler ama ülkemizde maalesef normal insan sayısı çok az.
Yanlış kişileri tercih edip hayata lanet okuyorsunuz. Yanlış ağacın altında çiçek açsın diye bekliyorsunuz. Sıra niçin gelsin?
Susar mısın kendini asan adam
AKMSLWMDLSK "first time?"
Ayrıca çok alındım daha da konuşmam...
Özür dilerim ya tamam skks yooo party time skdk
İyi iyi affettim isimsiz kedi kadın
Eyvallah reyis i cumhur
Aman aman yok öyle anılmak istemem. Malum kişilerle bir tutulmak yerine kendini asan adam denmeyi tercih ederim wkdkwk
Ösödödösösödöxöx soksksks sesli güldüm ya skxkxkxkd tamam öyle ol adam asmaca ol bundan sonra skkd
E ne güzell güldüğün zamanlar çoğunlukta olur umarım 🙏. Adam asmaca mı iyiymiş sddldkdmsldk
Amin senindeee🌹💘
Teşekkürler
Veren varken de sevene sıra gelmez
Cevap
2Cevap
Sevene, sadakatli olana sıra gelmez hayatın kanunu bu.
Gelmez. Üzenlere, sevenlerle birlikte üzülmekle meşgul çünkü sevenler. Kimse kimseyi üzmese ya artık ¢
Doğru erkekle doğru kadının genelde birbirlerinden haberi olmaz. Bazen teğet geçerler bi sokakta. Ama birbirlerinden habersiz.
Valla herkesin aklı var. Üzenin yanında durmasınlar
Gelirrr
Hep üzüyolar zaten
Gelmez gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?