Yaşlılık, hepimizi bekliyor.
Huzurevi için bazıları; “Anne babama ben bakarım, gerek yok” derken, bazıları ise; “Bu bir ihtiyaç gerekince huzurevinde kalabilir” diyor.
Peki siz anne babanızın huzurevinde kalmasını ister misiniz?

Yaşlılık, hepimizi bekliyor.
Huzurevi için bazıları; “Anne babama ben bakarım, gerek yok” derken, bazıları ise; “Bu bir ihtiyaç gerekince huzurevinde kalabilir” diyor.
Peki siz anne babanızın huzurevinde kalmasını ister misiniz?

Kendi anne babamı da bırakmam, evlenirsem eşimin ailesini de bırakmam. Ben böyle gördüm, annem 24 sene babaanneme baktı. Şimdi babam alzheimer durumu maalesef zor ve kötü ama bir an bile bırakmak aklımızdan geçmedi.
İstemem. İlerde eşimin annesi babası içinde geçerli. Gerekiyorsa gelsin yanımda kalsınlar. Onlar bizi büyütmüş, biz ağır gelmemişiz.. Bu konuda büyükte konuşurum. Kırmızı çızgııımm
asla. annem alzheimer gibi bir hatalığa yakalanırsam beni yatır bir yere diyor ama yapamam. evlat olarak görevim neyse yapacağım allah sağlık sıhhat verirse
Evet isterim babam zaten konuşmuyor benle annemde ikinci kez evlendi ister kocasıyla ister huzur evinde🙂
Cevap
10Cevap
Olabilir bence
Annem babam istemediğinden birakmam
Ama ben kalmayı düşünüyorum
Gittiğim bir huzur evini beğendim
Neseli ihtiyarlar oldugu gibi
Kendine özel odan bile var
Allah kimseyi düşürmesin o duruma o kadar çoluk çocuk büyütüp huzur evinde yapayalnız ölmek çok acıdır.
İstemem
Onlar beni bu yaşa getirmiş ben niye varım ki o zaman?
Ailemiz hastalıkta sağlıkta Allah'ın verdiği emanet diye gözü gibi bakmış bize. Biz büyüyünce bize emanet olunan Ailemiz yük olacak.. Allah sağlık sıhhat versin bakarım aileme huzur evine gerek yok bence.
👏👏👏
Hayr ev ortamı gibisi yok en iyi sartlarda bakılsalar bile
Buna asla müsaade etmem, ben varsam ve hayattaysam anne babamı ben bakarım.
Bilemiyorum, beraber yaşarız muhtemelen o yaşlara gelince
Kaliteli huzurevleri düşünüldüğü gibi kötü değil ama yine de istemezeim be ben bakardım
İstemem. Bi annem var, kimselere bırakamam.
Asla istemem.. Onlar başımın tacıdır.
İçim el vermez buna bırakamam..
Ben evlat olarak asla izin vermem.
Ben müsaade etmem böyle bir şeye
Artık huzur evine götürüyorlarmış çok üzücü
Yok istemem ben bakarım
Hayır asla. Gücüm yettiğince bakarım.
Tabi ki istemem.. Keyifli geceler..
Annem hep yanımda dursun 🌹
İstemezdim, öyle bir zamanı görmek istemem.
Ben asla istemem
Eğer öyle bişey yaparsam sebebi ne olursa olsun Allah iki yakamı bu dünyada bir getirmesin.
Ben istemem ya.. kıyamam bakarım bir ömür
Hayır
Ne işi var oralarda?
Hayır
Gereği yok huzurevine
asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?