Bu iddiayı amcam yaptı bilin bakalım hangi partiye üye 😂
Selam 👋 Ben abd illinois'te oturuyorum. Amcamla dün konuştuk turkiyede hayat standartları daha iyiymiş ne işim varmış orada 😂 gel turkiyeye diyor 🙄

Bende buradaki mutfak masraflarımı bile turkiyedeki alacağım maas karşılamaz dedim sonra iddiaya girdik.

Daha unuttuğum nice ürünler var! Resimde gördükleriniz + listede olmayanlara için bu ay 376$ ödeme yaptım ve bu ödemeler için maaşımdan 1 kuruş çıkmadı!
Burada fabrikada çalışıyorum. Bana aylık 426$ yemek yardımı yapılıyor ve bu yardımı sodexo karta yüklüyorlar.
Sodexo karta her ayın 15inde yükleme yapıyorlar 4-5 gün kaldı ve buna karşın hala içinde 50$ harcama hakkım var!
Bunu amcama anlattım baya bi düşündü 😅 ama adım gibi eminim yarın bu bunları unutup yine aynı hayatına devam edecek!!!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Değil tabi ki
Amarigada şartlar iyi olsa neolur yeğenim bizim Allahımız var onların yok şükür patatesimizi yiyoz karnımız doyuyo
Patates yiyormussun şükür et munafık 😅
Adam ayda bi et alıyo egonomi kötü diyo önceden et mi alıyodun şimdi reyis sayesinde et yiyon nankör
Evet evet erdoğandan önce et yoktu. Eti turkiyeye erdoğan getirdi!
Şaka maka mizah yapıyoruz da insanımızda o kadar düşük bir vizyon var ki, alıştırılmış bazı şeylere kafeste yaşayan canlı gibi görüyor kendini, yemeğimi versinler suyumu versinler şükür halime diyorlar halbuki sen de insansın Amerikalı Avrupalı da insan, Amerikalı emekli oluyor gidiyor ülke geziyor bizimkiler evle kahve arası mekik dokuyor çok yazık
gittim gördüm amerikada heryer güzel boş yapıyorlar
Yok canımmm amerika ac ac! Millet burada evsiz yaşıyor 😢
Amcanın kullandığından bende alayım lütfen. Bu aralar buna çok ihtiyacım var.😄
A haber 😂
Ah şu A haber ve TRT tüm gençliği bitirdiler.
😂😂
Gençliği değil! Gerçekliği, doğruları bitirdiler. Yalanların insanın başına neler açtığını az çok anlamışsınızdır umarım...
Ben uzun yıllardan beri biseyleri içinde olup farkındayım da elden bişey gelmiyor çomarların, koyunların bol olduğu coğrafyada.
Gelişmemiş ve cağ dışı canlıların oluşturduğu kolonilerin ortak problemi 🙄 sıkma canını...
Bana kızma ama senden ufak bi ricam var. Seçim zamanı lütfen dedeni kömürlüğe kilitler misin lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn :/
Dedem yok 🙁
He ya pardon dede nereden cıktı amcanı dicektim :D Kafa başka yere gitti bi an
Amca olucaktı xD
Ama amcamdan bahsediyorsan böyle bisey yapamam 🙄 turkiyedeki siyaset beni ilgilendirmiyor.
Türkiye şartları amcayı sarsmış biraz anlaşılan ama ülkemi değişmem başka ülkeye 😂😂😂
O burada eşini çocuklarını geçindiriyor sen kendini bile geçindiremezsen ayıp olur
Yok artık saçmalamayın.
🙄 ne saçmalamadı?
Sacmalaması*
Türkiye ile Amerika kıyaslanmaz bile.
Ama kıyaslayalar var 😃 biraz aydınlattım o kişileri. Daha dune kadar amerikadaki kişileri aç sanıyorlardı ancak biz maaşımızdan 1 kuruş bile harcamadan üstüne meyve ve et ürünleri alarak besleyebiliyoruz.
Ben 18 aydır buradayım 1 tane insanın beslenemiyorum, et, muz vs alamıyorum diye şikayet ettiğini duymadım. Sokaktaki evsizler bile aç değil burada düşün artık 😃
Amerika gibi refahı yüksek, ekonomisi güçlü ve teknoloji ile gelişmiş bir yeri, hiçbir şeyi kendi yerli hammaddesiyle üretmeyen, ithalata dayalı bir dış borcu fazla olan ülkeyi kıyaslayamazsın yahu.
Ben kıyaslamıyorum ki 😅 zaten kıyaslaya başladıktan sonra beni bi gülme tutuyor 😂
Benide al yanina...🥹🥹
Değil tabiki
he iyi aynen karşim tabi efendim
Çok boktan