Yaşam koşullarındaki gelişme iç açılımı?
EVET GAYET İYİYE GİDİYOR🙂👍🏻
HAYIR İYİYE GİTMİYOR🙄👍🏻
NEFES ALIYORUZ YETER😬
UMUTLUYUZ 🥰
UMUDUMUZ İYİCE AZALDI😐
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyiye gidiyor diyenlerin akıl sağlığından şüphe ediyorum gerçekten. Acaba aynı ülkede yaşamıyor muyuz
elhadülillah müslüman kardeşlerimiz geldiler ülkeye neşe verdiler. Allahıma bin şükür olsun Allah benim camından alıp suriyeli kardeşlerime versin amin.
@adamındipsizi Umarım senin canından alıp surilere verir.
Cevap
6Cevap
Durum Türkiye'de degil, dünyada kötüye gidiyor, dünyada iyi giderken, Türkiye'de hep enflasyonlar, zamlar, olmustur, bankalar batmistir, simdi haliyle kötü.
peki sen ülkedeki her mülteci için kendi cebinden 1400 dolar çıktığını biliyor musun sayın iyi gidiyorcu. ülke bu mültecilerle nereye gidiyor acaba sayın iyi gidiyorcu?
@adamındipsizi Birak simdi irkciligi, irkcilarin yaydigi cirkin algi yalan propogandayi yaymayi. Müslümanlara karsi yapilan su andaki irkclik Avrupada yok, ama bizim irkcilar bunun farkinda dahi degiller.. 1400 Dolar gittigi icin Türkiyede mülteciler senin yapmadigin, tenezzül etmedigin pis isleri yapiyor degil mi? Biraz egitim alin, vicdaninizi kullanin, INSANA olan nefret tohumlarinizi sürekli yaymayin. Dünyada her zulmün temelinde irkcilik yatiyor.. Biraz gercekleri ögrenin ve mantikli düsünün
multeciler.org.tr/.../
www.gazeteduvar.com.tr/butun-multeciler-duzenli-maas-aliyor-soylemi-oyle-bir-yardim-yok-haber-1526050
Sende adamim insanim diye ortalikta geziyorsun, Suriyede yasam cok iyiyse, Smültecileri kikisakniyorsan, Allah sana 10 katini nasip etsin.
Hadi uza simdi.
durumlar sandığından farklı, şöyle ki mültecilerin hepsi araplar ve onların diniyle ibadet ettiğimiz için kendilerini bizden üstün görüyorlar. metrobüste minibüste her yerde türkçe ve türklerle dalga geçen terbiyesizleri görüyorum. ayrıca koskaca avrupanın son 10 yılda aldığı mülteci sayısı 2 miyon ve bu insanların çoğu kalifiye ve gerekli vatandaşlık şartlarını sunuyor. bizse suriyede belkide katil olan birisine, türkçe bilmemesine rağmen vatandaşlık artı silah ruhsatı bile veriyoruz. ayrıca söylediğin pis işleri onlar yapıyor durumununda açıklaması var, vergi kaçırarak uyguna çalışıyorlar ve denetimsiz çalışıyorlar. mecbur hükümete oy vermek dışında ülkeye hiç bir faydalarının olmamasının yanında yıkıcı zararları var. sürekli artıyorlar ülkeyi bölecekler ve pkk devleti kurulacak. ileride bana hak vereceksin...
@adamındipsizi Lan bir kes, bilgin yok, bir boook bildigin yok atip tutuyorsun irkci köpek. Önce mülteci ne onu ögren, Avrupa kalifiyeleri secip aliyormus, üleklerin öyle bir sansi yok, fantazinizle atip tutup irkciliginiza bahane üretmeyin. Bilginiz varsa konusun, ya da kesin sesinizi! Eger avrupa kalifiye mültecileri secip almasi dogruysa, bütün Mülteciler benim anami, bacimi ziksin, yoksa senin!! Hodri meydan. irkcilarin en büyük özelligi, senin gibi egitimsiz, bilgisiz, önyargili olmasi.
Ben ülkemin etnik, kültürel birliğinin bozulmasından korkuyorum. 3. Dünya ülkelerinde bile oranın dilini öğrenmeden vatandaşlık artı silah ruhsatı alamazsın. Hükümet Sırf oy toplamak için bunu yapıyor anlayın artık. Gelecekte büyük sorun yaşayacağız. Sen muhtemelen arapsın…
@adamındipsizi Türkiye birde senin gibi irkci cahillerle ugrasiyor, bilgin yok uza kaybol artik, yeter
0.99 krediyle ev alma devri geri geldi iyi gidiyoruz tabi bakan nebati bey enflasyon iyiye gidicek dedi
Mükemmel bir şekilde uçuruma gidiyoruz
Harika ya uzaya çıkacağız
Hangi gelişme?
Kötü
Berbat halde
Abartmayin O kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?