Hiç Atatürk düşmanı birinin ;sonradan Atatürkçü olduğuna tanık oldunuz mu?

Ben, 2016 ya kadar ; Atatürk düşmanı şeriatçı idim. Diğer şeriatçılar gibi, Laik cumuriyetin yıkılarak ; yerine din devleti kurulmasını ve tüm Türkiye 'ye şeriatın dayatılamaması halinde, Türkiye' nin laik ve şeriatçı diye ikiye bölünmesi gerektiğini savunuyordum. Nitekim Şeriatçılar, hep bunu savunur. Önce tüm Türkiye'ye şeriatı getirmeye çalışır, başlarız olur iseler ; eldeki bölgelerle yetinir.

Daha sonra, ne olduysa, en ünlü Atatürkçü tarihçi Sinan Meydanın ; kitaplarını okumaya başladım. 12.000 yıl öncesine kadar ki Türk tarihini ve 1923-2022 Cumhuriyet tarihine hakim oldum. Böylece şeriatın, ABD planı olduğunu ve Türkiye 'nin her daim çatışma ortamında olması için; ABD tarafından şeriatçı nüfusun artırılmak istendiğini gördüm.

Ancak bu plan ters tepmiş ve şeriatçı ailenin çocukları ;hızla laikleşmeye başlamıştı. Daha sonra ABD, sınırları mayınlardan temizleyerek Akp ye ; şeriatçı Suriye ve Afgan sığınmacı takviyesi yaptı. Başarılı olup olmayacaklarını, zaman gösterecek.

Benim gibi, bir genci de Atatürk düşmanlığından kurtardım. Olabildikçe de kurtarmaya çalışıyorum. Avrupa, laik Milliyetçi olduğu için çok güçlü. Dinle yönetilen devletlerde, her daim çatışma ortamı olur. Bu yüzden orta doğu devletleri ; çok güçsüz. Avrupa ise, çok güçlü. Bu yüzden de ABD, laik Milliyetçi devlet yapımızı hedef alıyor. Ama gençlik, Atatürkçü yetişiyor ve eninde sonunda zafer ; LAİK Milliyetçilerin olacaktır. Çünkü gençliği olmayan, sandıkta kaybetmeye mahkumdur.

İthal seçmen olan Sığınmacıları da kafaya takmamak lazım. Zira zamanında, Rumu ve Ermeni yi sınır dışı ederek ; laik Milliyetçi kurduk. Elbet Bu sığınmacılara da sınır dışı ederek ; laik Milliyetçi rejimi berpa ederiz. Yeter ki halk, 100 yıl önce olduğu gibi ; bir uykudan uyansın. Uyanacağım dair de inancım tamdır. Mansur Yavaş Aday olmasa, 2023 den umudum yok. Ama 2028 seçimlerinde, umudum büyük. Topyekun bir uyanma olacaktır.
Güncellemeler
+1 yıl
şu an, Laik Türk milliyetçisi Zafer Partiliyim. En doğru yol da buur! Bu yol, Atatürkün ve Kuvayi Milliyenin yoludur!
Hiç Atatürk düşmanı birinin ;sonradan Atatürkçü olduğuna tanık oldunuz mu?