Bu olayı nasıl atlatirim?

Dün aksam Tanıdık bir ablayı cafe civarına yakın oturduğu için davet ettim gel çay ismarlayim dedim. Hem çay hem limonata ısmarladım. Çıkarken işte abla durağa kadar arabasıyla bırakayım dedi. Durak biraz uzakti neyse bilet doldurmak için biyere girdik doldurduk tekrar cafe önüne geldik arabasına bindik kadın bildiğin kendi evine sürdü. Oraya kadar gidemem dedi Site içerisine girdik yani kadının evine gelmiş olduk. abla dedim benim otobüsün gectiyi caddeye yakın mi nerden gideyim? Surdan doğru git karisna çıkar dedi. Baya gittim tabi otobüs de kaçtı neyse yürüdüm eve kadar. Sonraki otobüs 1 saat sonraydı. 1 saat onu bekleyecegime yürüdun. Ama benim utanmam normal mi? Neden bindim arabasına dedim ya kötü hissediyorum://

Güncellemeler
+1 yıl
Kadın çok borcu var esiyle ayrılma durumunda kirayı da eşi vermemiş falan iş arıyor zor durumda o yüzden pek birakmamasini anladım da başta öyle demeseydi keşke ben de ben giderim deseydim. Zaten insanlardan çok zor bişey isterim hatta kendi anne babamdan da istemem bu olay da tuz biber oldu
Bu olayı nasıl atlatirim?