İşten ayrılmak istiyorum ama işe de ihtiyacım var ne yapabilirim?

Kasiyerim. Dün kasayı yerinden çıkarıp aşağı götürürken para arka kısma sıkışmış kasada. Neyse aşağı indik 1000 lira eksik çıktı bana bağırıyorlar demedikleri kalmadı. En sonunda yukarıya da baktılar para orada çıktı saydılar üstüne 10 lira fazla çıktı ama bir özür bile dilemediler. Bölge müdürünü arayıp çağıracaklardı az daha. Bölge müdürü bana güvendi işe aldı geçen gün ona bunları şikayet etmiştim özür dilettirdi onlara. Bir iki gün iyiydiler şimdi yine kötüler akşam az daha iftirayla kovulacaktım. Para kasaya sıkışmış sanki benim cebimden ya da çantamdan çıkmış gibi muamele yapıyorlar. Gururuma yediremedim. Bugün yine bölge müdürü gelecek. Şikayet etsem bu ikinci şikayetim olacak canını sıkmak istemiyorum bu da her şeyden şikayetçi diyecek. Ama belki de bunlar beni baştan kötüleyecek bugün aşağıda. İyice gözünden düşücem. İstifa etmek istiyorum ama paraya ihtiyacın var başka iş de kolay kolay bulunmuyor. ne yapabilirim sizce? Bölge müdürüne istifa etmek istediğimi söyleyeyim mi yoksa susayım mı

İşten ayrılmak istiyorum ama işe de ihtiyacım var ne yapabilirim?