Ben size bir şey danışmak istiyorum lütfen okuyun?

Şimdi küçüklüğümden başlıyayım ben küçükken babama aşık bir kızdım herşeyi babamla yapmak isterdim babam hep yanımda olsun isterdim işten eve gelince çok mutlu olurdum ama babam bana hiçbirzaman karşılık vermedi ozamanlar karşılıksız olduğunu anlamıyordum tabii sonra biraz büyüdüm ve annemle her kavga ettiğinde bizi evden kovardı teyzemde kalırdık bazen nenemde bazen dayımda ozamanlarda hala babamı seviyordum hala sevgim hiç azalmamıştı biraz daha büyüdüm ve artık neyin ne olduğunu anlıyordum babamla 1 diyalogumuz bile yoktu sinirlenince hep bana çok çok ağır küfürler eder hakaretler savururdu ben yine sevgimden vazgeçmedim yemek yaptığımızda yemeğin en güzel yerini ona ayırırdım dualar ederdim hiç para istemezdim öyle çok fazlada giderim yoktu çok yemek yemem gereksiz hiçbir şey istemem ama geçen yıllara kadar 18 yaşındayım buarada ve geçen yıllar dediğim 3 4 senedir babamdan öyle nefret ediyorum ki eve gelsin istemiyorum hatta yurtdışında çalışsında yüzünü görmiyim diyorum bazen yapmak istemesemde aklımdan kötü şeyler geçiyor onun için ölse üzülür müyüm tarzı sorular sonra yapma günah diyorum her sinirlendiğinde ki hep sinirli keşke doğmasaydın allah senin belanı versin yediğin yemek sana haram defol senden kurtulalım senin annen baban belli değil tarzı kelimeler duymaktan sıkıldım şu an yks sınavına hazırlanıyorum sırf biraz uzaklaşayım diye ama dersleriminde ne çok iyi ne çok kötü olduğu söylenmez hayalim yok hedefim yok ne yapacam bilmiyorum// buarada annemde farksız değil ama ben hiçbirzaman annrme o sevgiyi beslemedim zaten oyüzden yaptıkları söyledikleri bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyor ama babam bunu hep yapmasına ve alışmış olmama rağmen tek kelimesine saatlerce ağlıyorum keşke başka bir ailede doğsaydımda annemi ve babamı sevebilseydim şu an sevgisizlikten dolayı gördüğum her ilgi veren erkekten etkileniyorum ve tabiki onlara yansıtmasamda köpek gibi aklımda kalıyorlar ne yapacağım sınavdada ne yapacağımı bilmiyorum eşitağırlıkçıyım ama sözeldende gidebilirim reklamcılık istiyorum kazanırsam yine farklı bir şehirde çalışmak isterim ve gidebilirsem yurtdışında kendime yeni bir hayat mutlu ve huzurlu bolluk içinde bir hayat istiyorum bunlar için neler yapabilirim çok para istiyorum çünkü gerçekten çok ihtiyacım var lütfen herkes görüs bildirsin brlkide biraz rahatlarım ve aklımdaki kötü düşünceler silinir şimdiden teşekkür ederim...

Ben size bir şey danışmak istiyorum lütfen okuyun?