insanların cinsel tercihi farklı olabilir ama bunu siyasileştirmek örgütlenmek çok başka bir şey ben bunun tam karşısındayım yoksa travestilere eşcinsellere kin güttüğü yok kimsenin, o insanlar da hissettiği gibi yaşamak isterdi diye düşünüyorum ama bunu siyasileştirip örgütlenmek hiç alakası olmayan insanları da kendine çekip psikolojik olarak olumsuz etkiliyor. Bu tarz şeylerin belli bi yaş sınırlaması olması lazım şu an herkes istediği herşeye her zaman ulaşabiliyor. Medyatik takılmaları bazılarının kültürel yapıyı bozmak istediğiyle o kadar belli ki finanse ettikleri işler, LCW'nin yaptığı da büyük bi cesaret ister tebrik ederim.
Gercekten aldilarsa sacma olmus. trde iyi karsilarlar ama, hatta kutlama filan da yaparlar magazalarinin onlerinde. Belki vergi muafiyeti filan da gerir :D
Bu insanlarin oyle olmasinin nedeninin allahin onlari oyle yaratmis oldugunu anlamaya ici bos kafalarinin yetmedigi varlik cok sonucta. Bide tipla ilgili zerre bilgisi olmayanlar gitsinler ameliyat olsunlar diyerek kendilerini hakli cikarmaya calisirlar, onlar kapasitesiyle ameliyati surup icmekle ayni zannederler cunku.
Bu ülkede insanlarını birbirine saygısı yok ve insanlar birbirinin hayatına karışm a hakkını saygısızca kendinde bulabiliyor. Lc gökkuşağı renklerini kullanmıcakya ülkedeki ekonomik kriz çözüldü. İşsizlik bitti, refah geldi. Hatta AB ye bile girdik. Soruda yazılan bazı yorumlar var samimi söylüyorum okudukça hayatı sorguluyorum.
Ben acikcasi lgbt kutlamalarinda bile sicak bakmis biriyimdir. Cok fazla ilgi alanim degildir ama ozgurlugun oldugu yerde yaptigi kutlamalari izledikce goruyorum egleniyor hepsi ve renk renk bayraklar logolar graffiti gibi hos yazilar oluyor. Sirf bu renklilik canlilik bile beni gordugumde mutlu ederdi, biraz olsun mutluluga muhtac trde belki heryerden daha fazla ihtiyaci var kutlamalarin eglencelerin. Ama malum, eglence dusmanlarinin istilasina ugramis.
Neymis toplumun ahlakini bozuyormus, insanlarin dinini zedeliyormus. Senin dinine olan bagin bi lgbt kutlamasi seyretmekle kopucaksa dinle alakan yoktur zaten. Ya gosteris, ya para ya da kafanin ici bos oldugu icin yalanlarla doldurulmus oldugu icindir bagin.
Anlamazlar ama bunu, dusunmezler. Dusunmek, arastirmak gunahtir cunku onlara. Haklisin o yuzden bu hayati da, bu insanlarin sahte inanclarini da sorgulamakta, ama suclu herzaman biz oluruz.
İnan bana bu LGBT ye gösterilen tepkiler çocuk katillerine genç kızlara tecavüz edenlere gösterilmiyor hatta öyle şeyler oluyor ki katiller tecavüzcüler arka kapıdan teşekkür edilerek çıkıyor. En çok üzüldüğüm bu soru altında yorum yazan bazı hanımların yorumları. Bak ben bir erkek olarak bu LGBT olayıyla sapına kadar alakasız biriyim. Ama ben diyorum ki birbirimize saygı duyalım, birbirimizi sevelim. Allah onları böyle yaratmış, yaratılanı yarattığı gibi kabul edelim. Ama bazı kadınlar bu soru altında şeriat çığlığı atıyor. Bilmiyorlar ki k şeriat geldiginde İran’daki kız gibi zulme uğrayacak. Bunları alsan bir hafta İran’a götürsen getirsen bir hafta sonraen büyük laik savunucu olurlar.
Saygi sevgi bunlara isik yili kadar uzak seyler. Saygilari olsa diger dinleri taniyan saygi gosteren peygamberlerine saygilari olurdu once, diger butun dinler sahtedir diyip dunyadaki herkesi kendi inanclarina sokmaya ugrasmazlardi. Daha az once bagnazin teki islam ademle basladi onun dogumundan beri herkes aslinda muslumandi hikayelerini anlatiyor bana :D
Giderler mi canim irana filan, burada rahat cunku onlar. Gidenler zaten Avrupaya bulasiyor ancak virus gibi, islerine gelmeyince rahatliklari onlarin dininden inancindan onemli. Bugune kadar suriyeye irana goc eden birini gormedim hic.
biraz saçma buluyorum çünkü onlar sadece kıyafet ve isteyen istediğini giyer ve gökkuşağı diyince neden ilk akla lgbt geliyor? çocuklar gökkuşağını görünce akıllarına o gelmiyor ve beğeniyorlar o niyetle giymiyorlar o yüzden bu algı yi biraz saçma buldum ve herkes istediği kıyafeti alınca o kıyafet onu değiştirmez herkesin kendi hayatı bir zararı olmadıkça... o konu yerine daha fazla faydalı kampanyalar yapabilirler bence yardıma ihtiyaç hayvan ve çocuklara yardım etmek için
Markaların bu tarz taraf, yandaş ve sempatik duruşlarının ticarete yakışmadığını ve aşırı gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Bu sebeple LCW'nin konu ile ilgili yerinde buluyorum. Adamlar hazır giyim satıyor, kimlerle sevişenlerin bunları giydiği ile ilgili bir taraf olmak istemiyorlar demek ki. Mantıklı bir ticari duruş.
Renkler ile kavgayı bıraksınlar. Sarımı sarmayacak teuncumu kirmizimi turuncu mu satmayacak bu kadarda olmaz. Geçen bir siyasi in mitinginde yağmur yağıyor dayının teki şemsiye açtı rengarenk siyasi in korumaları sayıya şemsiyeyi kapattırdi. Dayı bunu sorgulaması vede kapadi miting sonunda alkışladı... Yahu renlerden korkuyor bu zihniyet artık. renklerden. LCW renler ile uğraşacağına www.kadinisci.orrg adresinde çalışanlarının nasip katı davrandıklarını görüp buna çözüm bulsun isciyisini nasıl somurdugu u nasıl surundurdigunu görsün bunlara çözüm bulsun kadın çalışanlarına regl izni versin renkler ile uğraşmayı bıraksın...
Saçma. Herkes bı başkasına zarar vermeden kendi sinirlari içerisinde istediğini yapar. Ya taviz tecavüz olaylarında bu kadar protesto bu kadar lanetler okunmuyor ya. İki kişi karşılıklı sevmiş cinsiyetleinin ne önemi var ya
Neden çıldırıyorsun ki hani özgürlükler? Sen çık eylemini yap neden bizim bunu haklı görmemize kızıyorsun ki. Şirketim var ürünlerim var, yasalara uyarak istediğimi yaparım mantığıyla düşün. Senin mağazan olsun her yeri gökkuşağı yap sana da laf etsinler seni de savunayım.
Şahsen saçma olduğunu düşünüyorum toplum olarak öyle bir yere geldik ki mutluluğu, talihi vs. simgeleyen gökkuşağını bile çocuklarımız giyemez oldu... Yazık.
Keşke herkes kendi işine baksa da herkes mutlu olsa... İsteyen zaten lez-gay-trans-bis vs. oluyor zaten. Nefret kusmak boş...
son 20 senedir çok feci bir akıl tutulması yaşıyoruz. Gökkuşağı ve çocuk yan yana geldiğinde aklına seks gelen büyük büyük adamlar "çocuklar gökkuşağı görmeyecek, gökkuşağı desenli kıyafetler üretmeyeceğiz" diyor. yine gökkuşağı görünce aklına seks gelen başka büyük büyük adamlar bunu alkışlıyor. müthiş bir akıl tutulması ve aynı zamanda korkutucu!
Bu koular bu kadar dillendirilmeden önce neden yapmadı mesela. Ben hem insanların cinsel tercihlerinin bu kadar gündem olmasından hem de bunu bahane eferek yok gökuşağı kullanmayalım yok renklerini kullanmayalım gibi saçma çıkışlardan bunaldım.
gökkuşağı lgbt yokken de vardı. bu kadar iktidar yalakası olmasalar keşke
birtakım insan karşı çıkar birtakım insanda destekler, destekleyenler normal karşılanırken dedteklemeyenlerin anormal karşılanması doğru değil herkes kendi bildiği doğruyu destekler
Bir topluluk oluşturup biz buyuz demek diğer insanlardan ayırıp insanları bölmek siniflastirmak değilmidir. bu da yeni çıktı sen z kuşağısin evet z yim ben sanki y t si vardi da bu oyunlara gelmeyin kendinizi sınıflara bölmeyin
Öyle bir renk tanımıyoruz zaten doğrusunu yapmış batardı yoksa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saçmalık o kadar köyü şey oluyo ülkede onlar için ne yapmış zaten ordan alisveri yaoankar yoksul kesimm onların düşüncesine gire hareke tetmesi normall
super bir karar bize ne milletin cinsel tercihinden cinsel hayatını kendi yasasın özelinde evinde falan sokakta gençlerin cocukların aklını bulandırmasınlar
her insanın özgurluğu baskasının özgurlugunun basladığı yerde biter insanların cocuklarına örnek teskil edecek seyleri yapıyorsa sözüm meclisten dısarı kıcının yarısı dısarda turucu pantolanla gezen erkekler gibi tam tersi kadınlarda olabilir o oyle giyinip tıplum ahlakını hiçe sayınca insan haklarını ihlal etmiyormu simdi sen neyin sosyalbilimcisisin sana kalsa yaprak taksın oralarına gessin sokakta
Fulya ben sana hakaret etmiyorum ama sen hem hakaret ediyorsun hem yargılıyorsun hem idam ediylrsın beni. Üstelik hiç tanımadan belki iyi biriyim belki kafanın çok uyacağı biriyim böyle davranman doğru mu? Birbirimizi anlamalıyız ben senin görüşlerinde değer veriyorum ve seni yargılamıyorum
Yok vallahi ama dobralık ile fevrilik arasında ince bir çizgi vardır. Ben sende fevrilik görüyorum hani bu hayatta hiç bir istediği olmamış evde kalmış kız kurusu fevriliği
seni baya hırpalamıslar belli burada hava atmak için ve ortam yapmak için ne hallere dusmussun sosyal bilimciyim diyorsun falan havalı diyemi neyin gösterisinin pesindesin belki kız duser diye debelenip duruyorsun hatta kıı gecmişssin hastahanenin ordan sola dönmusssun lgbtlilere falan da yuruyosun galiba ve bana bunları yazabiliyosun tiyatronu ayakta alkıslamamak mumkun değil bide utanmadan insanları asağıladığımı ima ediyorsun simdi 2 erkek erkek erkeğe sevisince ayıp değilde ben soyleyincemi ayıp oluyo sanırım herkese saygı duyarım ne yapıyosa kendi hayatı orası ayrı ama bundan cıkar sağlamaya calısman bu konu uzerinden bana yurumen mesela o nasıl bişey
ne oldu ben bişi deyince bu zihniyet kotu değilmi falan caz yapıyodun simdi argumanlar terbiyesizce senmisin sosyal bilimci yoksa cakmamısın 2 kelime öğrenmissin oda baskalarının kelimeleri 3 cuyu göremedik 2 dakka adam olamadın saçmalayan benmişim vay beee sosyal bilimciye bak sen bilim insanı ya hay maşallah sana bravo be karsındakine bilim ile cevap veremeyip absurt yazan kişi seni senin seviyene dusmeyerek protesto ediyorum
bence okuma kulturunu geliştir zihniyetime kotu diyerek basladın soruma hakaret ile cevap verdin olayı sen patlattın ataya 2 cicili bicili kelime koydun sonrası feryat figan... fikirden bahsettim hakeret algıladın kız kurusu dedin yetmedi aileme laf attın ve masum olan sensin öylemi senin seviyen bu daha yukarı cıkmaya calısırsın ama bu egoyla yukselmen zor
ben kedime ne bilimci dedim ne de bir sıfatla yucelttim böyle seylere ihtiyacım yok cunku bilirimki her yerden her seyden öğrenebileceğim bir sey vardır. ben iyi yemek yaparım baskası iyi malzeme secer bir baskası iyi sarkı söyler dans eder bir baskasının matemetiği iyidir bir bakasının yureği iyidir yalanı yalakayı görmemişi sevmem sadece onlardan öğrenilecek sey karaktersiliktir genelde oda benim işime gelmez benim ortaya soylediklerimide ustune alınan alınır
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > LC Waikiki'nin kıyafetlerde lgbt çağrışımı yapan renk ve işaretleri kullanmama kararı alması hakkında ne düşünüyorsunuz?