Giyim devi LC Waikiki LGBTİ sembolü olduğu gerekçesiyle ürünlerinde gökkuşağı sembolü kullanmama kararı aldı. Marka konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.
Herkesin kararı kendine, kimseyi tercihlerinden dolayı yargılamam da.. Ancak bir oluşum yüzünden bu kadar yasakçı zihniyete ne gerek var? Her şeyden kıl kapıyorsunuz ama sapıklar, hep sizin o vakıflarınızdan, molla kılıklı tarikatlarınızdan çıkıyor.. Şimdi bunu destekleyenlere bilgi cahili arkadaşlara ''79 İran devrimini'' incelemelerini tavsiye ediyorum.. Adım adım bir ülke nasıl ele geçirilir açında bakın, karşı çıkmadan..
Lc Waikiki, LGBT yüzünden gökkuşağı motiflerini ürünlerinde kullanmama kararı aldı! Türkiye'nin bu gidişatından memnun musunuz?
Bunu anlamam çok uzun süre alsa da ben de bir lgbti bireyiyim. Küçük yaşlardan beri kız arkadaşlarıma karşı farklı duygular beslerdim ve ne olduğunu anlamazdım. Aynı duyguların benzerlerini erkeklere hissettiğimde ama, onlardan hoşlandığımı düşünürdü insanlar.
Ben hırsızlık, arsızlık yapmıyorum. Yalan söylemiyorum. İnsanları öldürmüyorum, onlara tecavüz etmiyorum. Tek "suçum" bazen bazı kadınlara aynı erkeklere hissettiğim gibi çok güçlü duygular beslemek, ve onlardan da karşılık alırsam bir ilişkiye başlamak.
Ancak nedense bu ülkede başka hiç sorun yokmuş gibi benim varlığım herkese dert oluyor.
Bu tamamen psikolojik bir olay genetik değil aile ve yakın çevreden güzel örneklerin olmaması kız çocuğu genelde baba hayranı olarak büyür, baba kötü olursa tüm erkek cinsiyeti kafasında kötü benimseyip başka yollara tıklayarak yönelir Bunun bir çok sebebi var
Ne yazık ki hiçbir toplum "lgbti" hakkında yeterince sağlıklı bir yaklaşımda değil. Cinsel kimlikle ilgili yeterli bilgisi olmayan Türk halkı gibi toplumlarda "lgbti" bireylerinin yaşamını sürdürmesibazen zor, bazen de çok zor olabiliyor vebuna karşı tepkiler de ölçüsüz olabiliyor. Devlet tarafından vatandaşlara tanınansosyo - ekonomik olanaklar eşit olmalı. Bu olanakların olması gereken ölçüdeher vatandaşa sunulmasını sağlamak gerektiğinde halkın görevi olduğundan Türkiye'de cinsel kimlik ayrımcılığını özellikle sosyo - ekonomik alandasonlandırmak ve önlemek adınaher türlü kampanyayı desteklerim. Bu doğrultuda, yürüyüşler yapalımseminer ve açık oturumlar düzenleyelim. İnsanlığa ve ülke bütünlüğüne zararsız bir simgeyi aforoz etmek akla ziyankengökkuşağı cumhuriyeti kurma çabası da hastalıklı bir zihnin ürünü, ölçüsüzlük🏳️🌈Cinsel Kimlik doğrultusunda tartışmalarson 10 yılda gündemde yer bulduğundanTürkiye tarihiyle günümüzü bu bakımdan kıyaslayıp gidişatı için yorum yapamam. Türkiye'de cinsel kimliğe göre ayrımcılık hala sürüyor, bu yaklaşım can sıkıcı ama psikoloji ve sosyoloji bilimiyle, felsefeyle desteklenen cinsel eğitim yaygınlaşırsaböyle bir sorunumuz da kalmaz, bence.
Ne kadar sığ bir toplumuz. Sonra neden yabancılar türkiye deyince hem asya da hem avrupa da bulunan millet demek yerine, arap ülkesi zannediyor? Hepsi bunlar yüzünden işte biz böyle sığ, duyarsız, cahil, ahlak bekçisi insanlar olursak insanlar da bizi böyle zanneder. Ki zaten toplumun azımsanamayacak büyüklükte bir kesimi zaten böyle. Bu tabuyu diğer milletler üzerinde biz yarattık. Sonra da yok "herkes niye böyle diyor türkler arap değiller." Bak bakalım türklerin (yani bizim) gittiği yol yol mu? Hani sanane milletin kimi sevdiğinden, kimle ne yaptığından? Salın şu insanları gelişeceğimize iyicene geriye gidiyoruz. Acaba Atatürk şu an yaşıyor olsaydı. Türkiye'nin şu anki durumu ne kadar değişmişti? Çağ atlayacağımız kesin. Hoş.. Bunu niye yazdım bilmiyorum. Gene benim gibi düşünenler okuyup, anlayacak. Toplumu değiştirmek uğruna en ufak bir hareketlenmeye bile yol açmayacak bu yazdıklarım, insanlar bu egoyu ve önyargıyı bırakmadıkları sürece.
Dışarıda gördüğümüzde canavar gibi bakıyoruz bu insanlara. Ben bakmıyor muyum ben de bakıyorum. Çocuguma bunların yanlıs oldugunu örnek almaması gerektigini anlatmak öğretmek vazifem. Umarım basarılı olurum, dogru sekilde yetistirebilirim. Ben de isterdim herkes benim gibi olsun. Ama olmuyor. Hatta herkes kendi gibi bireylerden olusan bir toplum istiyor. Ama malesef bu toplumda yobazı da var peçelisi de var fahisesi de lgbtsi de hepsi hersey var. Doğruyu yanlısı ayırt edecek beyin ve iradeniz varsa gerisini bosverin. Herkes ozgurce yasasın.
Destekleyen firmaları alkışlarken, desteklemeyen firmaları neden normal karşılamıyorsunuz. Söz konusuuu lCW 7'den 70'e ürün çeşitliliği vee geniş müsteri kitlesine sahip bilindik fırma. Tabi ki müşterilerinin güvenini göz önünde bulundurarak hareket eder. Azınlık tercih için müstei kaybı yaşamazz.. LCW hassasiyetinii sadece bu konuda değil daha önce de farklı çağrışımlara neden olabilecek amblemlerde de aynı hassasiyeti göstermişti. Ne ara bu kadar LGBT-İ destekcisi oldunuz kendi ailenizde olsa görmek istemezsiniz, burda duyar kasıyorsunuz.
Lcw orta kalite işler yapan ürünleri bir yıkamada liğme liğme olan pazardan hallice bir marka. Başındakiler de ürünlerden farklı değillermiş demek ki... ucuz gereksiz olmasa da olur. Hiç alışveriş yapmam buradan etrafımdakiler de yapmasın diye elimden geleni yapacağım.
@florianii keşke soruyu gizli üyeye kapalı şekilde sorsaydınız. Görüşlere teker teker baktım. O klavye delikanlıları yine bu kadar rahat görüş paylaşır mıydı acaba? İki insanın arasında RIZA ile yaşanan hiç bir şey 3. Kişileri ilgilendirmez. Hele Allah ile aralarında olacaklar hiç ilgilendirmez! Saygı ne zaman bu ülkede mumla aranır oldu?
O hiç aklıma gelmemişti, ama bundan sonra yapabilirim. Haddini aşıyorlar gerçekten gizlide kalıp. Ülkede sapkın düşünceli insan dolu, artık saygı kelimesinin anlamını bile bilmeyen bir nesil var.. Özgürlük düşmanı hepsi.. Başkasına karışmayı özgürlük sanıyorlar.
Lbgt sapkınlık değilde, normal olanlar mı sapkın? Ben lbgt nin doğuştan gelen bir hastalık olduğuna inanmıyorum. Bu konuda dr araştırmalarını da okudum psikolojik bir tercih, istismar sonrası tercih, aile şiddetinden etkilenen çocuk psikoloji tarzı yorumlar var. Hormonal sıkıntı olsaydı testosteron takviyesiyle geçerdi değil mi? Ben bu insanların kendi sapkın tercihlerine saygı duymak zorunda değilim!
Şahsen çok memnunum Bizim ülkede LGBT meselesi artık bir özendirme durumuna dönmüş durumda. Önceden lgbt ye olumlu bakıyordum onlarda böyle ne yapalım yaşasınlar cinsel kimliklerini dediğim oluyordu ancak son 5 yıl içinde ki gelişmelere baktığımda cinsel yönelimlerini yaşamaktan çok bir özendirme propagandasına dönüşmüş durumda. Bazı tanıdığım LGBT bireyleri bile bu durumdan şikayetçi. "Amacımız cinsel kimliğimizi kabul ettirmekti ancak bunlar işi özendirme boyutuna taşıdılar" diyorlardı.
Waikikinin kararını destekliyorum.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülke olarak gerçekten geriye gidiyoruz ve bu durum çok ciddileşmeye başladı Halk hala farkında değil Sürekli "lgbt sapık, netflix özendiriyo" gibi şeyler söylüyorlar Birşeyin yasaklanması, özgürlüğün azaltılması, ülkeyi HER ALANDA etkiler Her alanda geriye gidiyoruz Ama maalesef görmüyorlar
79 İran Devrini hatırlatanlara da, ben de Lut kavmini, Pompei’nin başına gelenleri hatırlatırım..
Kim bu güruha destek çıkar, sessiz kalırsa dilsiz şeytandan farkı olmaz..
Mü’minin hasletlerinden biri, bozuk olanı eliyle düzeltmesi, yapamıyorsa diliyle düzeltmesi, onu da yapamıyorsa, kalben buğzetmeli.. Ama hiçbir zaman ne destekçisi ne de sessiz kalması beklenir..
LCW’yi; diğer markalar desteklerken, bu duruşundan dolayı kutluyorum!
Sapik zihniyet insanın kendindedir bence dinle alakası yok kim kötü yaşarsa dini gitsin kendi kendine yaşasın dinimi kotulemesin sözüm sarıklı azgın dedelere 79 İran devrimi de apayrı bir konu şu an ki İran'la alakası yok ama tabi ki herşeyin şeyini çıkarmada insanoğlunun üstüne tanımıyorum
79'la alakası olsun olmasın.. Devletin resmi yönetim şekli şeriat.. Özgürlükleri kısıtlı daha ne olsun.. Az bir gevşeme var diye o zamanla alakası yok diyemeyiz..
LGBT yani escinsellik ayetlerle lanetlenmiş ve bir sapıklık olarak tanımlanmıştır. Dileyen eşcinsel şekilde yaşayabilir. İsteyende reddeder ve tüm olgularını hayatından çıkarır. Bu markanın tercihidir. Lgbt destekçileri kendi savundukları görüşe ve yaşam stillerine aykırı bu hareketi yapan firmadan alışveriş etmez olur biter. Burada lgbt yasağını koyan Allahın kendisidir. Bende inancım gereği bu tip insanları aşağılamam ama onlarla birlikte yol yürümem.
LGBT bireylere saygı duyulması tarafında olsamda Türkiye’deki LGBT bireyler bu saygının cılkını çıkarttı artık. Ünlü camiası, YouTube kanalları ve İnstagram gibi mecralar twerk yapıp paso cinsellik üzerine şakalar yapan ve gençleri estetiğe, kendi yaşam tarzlarına özendirmeye çalışan LGBTlerle dolup taştı. Herkes kendi halinde olsa sıkıntı yok ama bu kendi halindelikten çıktı artık bence...
lgbtyi ve destekleyenleri normal karşılayanlar desteklemeyenleri neden normal karşılamıyor şldkdkd Eş cinselliği asla desteklemem. Allah erkek ve kadını birbirine eş yaratmıştır. Modern, ileri görüşlü olacam diye sapıklığı desteklemeye gerek yok Cinsel tercih felan demesin kimse 13 yaşındaki velet ben gayım diye dolanıyor ortada. Özenti ve farklı olma çabası... Kimse eş cinselleri taşlamıyor. Toplumda yaymadan kendi hallerinde yaşasınlar cinsel tercihlerini.
bir kız lezbiyen olsa ya da bir erkek gay olsa ne fark eder yani çok fazla abartıyorlar insanları yargılamayı bırakıp kendi hayatlarına bakmayı ne zaman öğrenecekler çok merak ediyorum bu ülkede herkes hetero değil müslüman da değil hetero olmayan birini hetero olmaya ya da müslüman olmayan birine din üzerinden baskı yapmaya kimsenin hakkı yok :)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kim ne yapıyorsa yapsın. Özgürlük bu değil midir zaten. Lc Waikiki böyle bir karar aldıysa saygı duymak gerekir. Gökkuşağında renkler vardır. Bu ne demek biraz koyu renkler de var açık renkler de var ama bir bütün olarak yanyana duruyorlar. Şu yorumu getirmek istiyorum, bu firma bu kararı aldıysa koyu renge benzetebiliriz ve madem "özgürlük, hür irade" vs. çığırtkanlığı yapılıyorsa al sana özgürlük, irade vs. Kimse "bu firma neden böyle yaptı, yanlış karar" felan demesin. Kendi kararı, kendi tercihi.
Ben o insanlara karşı kin beslemiyorum ama toplu halde bazı kesimleri bana şov peşindeymiş gibi geliyorlar ve samimi bulmuyorum bu davranışlarını taksimde yürüyüp saçma sapan pankartlar açmaları iticilestiriyor. Normal bir şekilde kimsenin gözüne sokmadan yaşayan insanlara saygım var bence hepsi böyle olsa hiçbir sorun olmayacak.
Editör;bilgi cahili diye hitap etmişsin. Hayırdır. sanırsın kendinden bilgi fışkırıyor. İlla senin fikirlerini onaylamak mı gerek. Yok İran nasıl icden içe devrime hazırlanmış falan. Algı yapma kardeşim. Sapkınlık bu. Herşey biliyorsunuz ya. Ama bizim toplumumuza bu ters. Sana uygun olabilir. LC WAİKİKİ tebrik ediyorum. Ardından 40 İT Havlattın.
O renkli logosunu en son kucukken gordum yani nerden baksen 10 sene oncesinde zaten kullanmayi biraktilar... bana haber biraz art niyetli geldi bu aşk101 dizisi sonrasi bir kampanya gibi... tamam o olaya bende kizdim ama bu olay uydurmaysa bu da yanlis...
Lgbt sapıklık değil doğal ve zararsız bir yönelim. Pedofiliyle bir tutulamaz. İki yetişkinin ilişkisi bizi bağlamaz. Ülke kötüye gidiyor ama karanlık sonbahar yaklaşıyor ardından buz kesen kış gelecek o geri kafalı yaşlıların çoğu ölecek çok kısa bir süre sonra :)
Bir insanın tercihi nasıl olur da başka bir insanı bu kadar ilgilendirir? Anlayamıyorum. Başkalarının hayattaki tercihleriyle bu kadar ilgilenmek delilik yahu banane de geç
Firma devlete yakın bir firma. Kapalılar için ürün satmaları mayo yerine haşema satmakarı felan kimliklerini ele veriyor. Tani lgbt için ürün satan firmalarda enteresan örneğin h&m mağazasına gidiyorsun tişört diz kapaklarına geliyor neymiş gay bunu giyiyormuş
Bu yaptığin alenen konuyu sulandırma ve suçlamadır, neden hemen dini kurum veya kuruluslara saldıriyorsunuz? Iran devriminin ne alakasi var? Sen Iran ı cidden müslümanmi zannediyorsun. Yazıktır birazda dürüst ve tarafsız olmayı deneyin, bu ulkede İb. neliği ozendirmeye karsı olmak neden suç olsun?
Sevdiğim bir markaydi da düştü gözümden.. Cahil dediğimiz kesimler gibi yok bunu çağristiriyor diye bir şeyi kullanmama karari almak kadar saçma bir davranış yok.. Yazık ya her geçen gün soğuyorum bu ülkeden..
Lcw hakkinda donem donem boyle karalamalar yapiliyor ben hic birine inanmiyorum. Ayrica gorseldeki logoyu kullanmayali en az 15 yil olmuştur. Firma el degiştirdi eskiden zenginlerin alisveris yaptigi pahalli urunler satarken el degistirdikten sonra ucuz urunler satmaya başladi.
Şimdi çomarlar lgbt'nin hastalık ya da sapkınlık olmadığını anlasın diye bunun doğuştan gelen bir şey olduğunu anlasın diye hayvanlarda da eşcinsellik olduğunu doğada bunun var olduğunu irade ile ilgisi olmadığını söyleyeceğim. Ama çok üzülecekler hiç gerek yok anlatsam da anlamazlar sevgili soru sahibi lütfen cevap bile vermeyin bunlara devirleri bitiyor zaten.
Çok haklısınız. İranda kadınlar plajlarda istediği gibi dolaşıyorlardı, şimdi saç boyasının kutusunun üzerindeki kadınlar bile tesettürde.🙄Nereden nereye...
İran halkı kendi bunu istedi birileri gelip de adamların bin yıllık sistemini yıkıp çakma bir sistem kurmadı, halk şahı ve tasmasını tutanları kabul etmedi İran pakistan Bangladeş ve Rusya halkların kurduğu ve en az isyanın olduğu coğrafyalardır bu ülkelerde darbe, darbe girişimi yağma, rengindne dolayı adam öldürme olayları yaşanmaz ve en büyük hürriyet, bir saç boyası nın üstüne açık kadın fotografı koyabilmek değil, renginden ve ırkından dolayı kimsenin haksızlığa uğramadığı öldürülmediği bir cogtafyada yaşamaktır.
@tamya Bir halkın değişimi hakkında yorum yaptım. Her şeye günah diyerek insanların haklarını, hürriyetlerini elinden aldılar. İran komşumuz, yasak olanı gizlince yapıyorlar. Kitapları bile korkarak, eşyalarının arasında saklayarak alırlar. Dışarıdan güzelmiş, rahatmış gibi gözükse de insanlar huzursuz. İçki gizlin içiliyor, İrana giden tanıdıklarım görmüş. Dışarıda tesettürde, evin içerisinde misafirin bile yanında şortla geziyorlar. Rusya gibi devletlerde de darbe yok deyil, sadece polikitası çok güclü bir devlet, darbe sözünün "d"harfini telaffüz eden birisi yarına ailesiyle bir yok olur.
Lc waikiki yillar önce cocuk giyiminin yanında yetiskin giyim tarzinda kiyafetler satmaya baslayinca bu renkleri zaten kullanmamaya basladi.. Hatta bir ara batiyordu bildigim kadariyla.. Sonra tekrar konsept degistirip yoluna devam etti iste.. Yani lgbt ile alakasi yok.. Gökkuşagı renkleri kimsenin tekelinde de degil. Isteyen herkes kullansin bence..
Yeşil kırmızı sarı bilmem terör örgütünün engi, gökkuşağı lgbt nin rengi. Bu nasıl mantık valla anlayamıyorum. Bize renk kalmadı. Gökkuşağı renkleri benim için özgürlüğümü temsil ediyor. Bir başkası için farklı bir şey çağrıştırıyor olabilir. Neden bir grup üzerine renkler isimlendiriliyor anlamıyorum. Neden, neden, neden. İlgili firma Keşke çocuk tecavüzleri için de farklı bir tepki koysaymış. Mesela o maymunun yerine bedenime dokunma slogannlı bir çocuk resmi değil mi. Yapamaz çünkü sıkar.
Keşke insanlar birbirini seven iki aynı cinsten insandan bu kadar nefret edip ötekileştireceğine kadın cinayetlerini gösteren kadına kötü davranan ve bunu normalleştiren omca filme diziye ve hayatada bu kadar tepki gösterebilseydi. Keşke adalet sarayları adaleti yöneten mahluklarda bunlara bu kadar ses çıkarabilseydi. Sevgide ne zulum var ne şiddet var ne haksızlık ne de taciz. Sadece siz aciz insanların göremediği, korktuğu bir sevgi var.
@morpathy merak ediyorum tamam görüşleri hiç bir şeyi bana uymasada o kişinin bu sitede ne işi var madem ona göre bu tarz şeyler cehennemlik bu sitede bir sürü saçma soru açan var o sorulara tanık olmakta eminim onun için günahtır
İsteyen istediğini yapsın bana ne? Bana mı hesap verecekler, Allah’a hesap verecekler. Bizi niye geriyor bu konu bu kadar? Bırakın insanları istedikleri gibi yaşasın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Lc waikiki her yıl binlerce yetim çocuğu giydiriyor yaptığı yardımların haddi hesabı yok pandemi sürecinde bile gece gündüz maske üretip ücretsiz dağıttılar, kamu yararına bu denli güzel şeyler yapan bir kurumun zedelenmesi en çok cocukları üzecek çocukların üzgün olduğu yerde insanlık zaten ölmüştür
zihniyetsizler dışarıda ellerini kollarını sallaya sallaya geziyor kimsenin sesi çıkmıyor biz itiraz edince Kamuya açık alan deyip işin içerisinden çıkanlar biz bir aktivite yapınca kamuya açik alanda hemen patırdiyorlar. Madem kamuya açik al size Kamuya açik alan maden zihniyetsizce o Kamuya açik alanlarda kadin, erkek demeden pislikçe millete bakmak kamuya açiklik, al sana Kamuya açık. Biz de Kamuyuz aktivide yapıyorken parkta falan patirdiyorlar hemen Burası Kamuya açik alan rahatsız olan çevreyi rahatsız ediyor diye şikâyet etsin beni. Al sana Kamuya açik alan.
Bizim toplumun çoğu lgbt'yi istemiyor.. Bende çok sevmiyorum lgbt'yi.. ama yöneliyolar işte ya hormanal oluyor ya da cevreden sosyal medyadan..😏taksim istiklal'de çok uzun sure çalıştım isleri gücleri sapkınlık
LGBT yi desteklemiyorum ve atinin böyle olmasını istemiyorum. Sanırım açık ve net olmuştur..
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hükümeti gömüceksen ayrı göm lcw den bağlaman değişik olmuş. alırmısın çocuğuna lgbt çağrıştıran hoş gösteren bişeyi. bunu sessiz sedasızda yapabilirlerdi. tolumda tutacağı bilindiğinden reklamınıda yapmışlar. çocuğumu lcw den güvenle giydirebilirm algısı uyandırmak isteniyor.
Eşcinsellikte moda oldu yani... eskiden sessiz sesssiz uzaklarda yaşarlardı şimdi iyi bir haltmış gibi gösterişe çıkılıyor... desteklemediğim bir topluluk zaten
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kardeş belki ben gökkuşağı desenini seviyorum? Gerekirse LGBT bireylere destek için giyerim de ne bu kasıntı böyle bu kadar? Her gökkuşaklı kıyafet giyen LGBT birey mi oluyor?
Hayır ben sadece sizin objektif biri olduğunuzu sanmıştım. Çünkü o yurtlarda yapılan sapıklık ne ise bu da aynı şey. Ne ona destek verilebilir ne de buna. Her şey çocuklarımız için. Bu gün göz yumduğumuz her şey bir gün çocuklarımızın başına gelecek çünkü.
LC Waikiki'nin bu ayrıştırmasından sonra bir daha kesinlikle alışveriş yapmayı düşünmüyorum
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Korkmayın suları ısındı bunların, hiç bir şey yapamayacaklar. Çünkü biz 2023’te sandıkta köklerini kazıyacağız. Hepsi bu yaptıklarının bedelini ödeyecek.
Ya hu şunu anlamıyorum gökkuşağı sadece lgbt ye özgü bir şey değil ki yani gökkuşağı sonuçta. Belli şeyleri sadece bir şeye amblem edenleri de kuru havadan nem kapanları da kınıyorum ya.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Lc Waikiki, LGBT yüzünden gökkuşağı motiflerini ürünlerinde kullanmama kararı aldı! Türkiye'nin bu gidişatından memnun musunuz?
En İyi Cevaplar