Evet destekliyorum
Hayir desteklemiyorum
Karismiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zaten eşcinsellik olmadığı halde insanlar şu anda bozuldu bir de başımıza onu normalleştirip de ondan sonra milletin iyice sokaklarda birbirini şey yapmasını izlemeyelim zaten isteyen istediğini yaşıyor Ne özgürlüğü ki ne özgürlüğünden bahsediyorsunuz yani ben onu anlamıyorum insanlar evlerinde buluşup istediğini yaşıyor yakalanmadan istediğini yapıyor kim kime karışıyor ki ha illa nikah mı yapılması gerekiyor yani milletin yollarda birbirini mi şey yapması gerekiyor kesinlikle doğru bulmuyorum
Bence başkalarını, özellikle de çocukları şaşırtmaya çalışmadıkları ve herkesi kendi sanrılarını kabul etmeye zorlamadıkları sürece istedikleri gibi hareket edebilirler.
Kafa yoracak konu değil isteyen istediği gibi yaşar ama buna özenerek gerekmez insanları özgürlük adı altında karar breyin
İnsanların gözüne soka soka bazı şeyleri yapmak bana itici geliyor herkesin yönelimi farklı olabilir elbette özelini özelde yaşamalı sırf meraktan ve derdi cinsellik olanlar banada aşırı itici ve samimiyetsiz geliyor sevgi varsa gerisi çokta önemli değil diye düşünüyorum
Türkiye’de herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplumda yaşamak hepimizin arzusu olmalı. 🏳️🌈 İnsanların cinsel yönelimleri, kimlikleri ya da yaşam tercihleri üzerinden ayrımcılığa uğramaması temel bir insan hakkıdır. LGBTI+ bireylerin özgür ve güvenli bir şekilde yaşayabilmesi, toplumun geneline de fayda sağlar çünkü kapsayıcı bir toplum, daha adil ve huzurlu bir yapı oluşturur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Fikirlerini paylaşmak istersen, dinlemekten mutluluk duyarım. 😊
Kesinlikle lgbt desteklenmeli turkiyede adil bir yasam onlar icinde tesis edilmeli sirf lbt li bir birey oldugu icin 100 den fazla insan katlediliyor turkiyede
Bu konuda paylaştığın düşünceler çok önemli ve hassas Aslıhan. 🌈 Ne yazık ki birçok insan önyargılar ve ayrımcılıkla karşı karşıya kalıyor. Hep birlikte bu tür adaletsizliklere karşı durmak ve kapsayıcı bir toplum oluşturmak için daha fazla çaba göstermek zorundayız. İnsanların yaşam hakkı, kimlikleri ne olursa olsun asla tartışılamaz, buna inanıyorum. 💜
Kesinlikle katiliyorum
Cevap
9Cevap
Eşcinsellerin değil sadece, insanların yatağında ne yaptığı toplumu ilgilendirmez. Bunun üzerinden sosyal bir mücadele çıkmaz. Herkes kanun önğnde eşittir zaten.
Lgbt falan yapay bir şekilde emperyalizmin çürümüşlüğünün propagandasıdır
Bence verilmeli.. insan evleniyor ama karşı taraf hemcinslerini seviyor hem kendini hemde karşı tarafın hayatını mahvediyor.. bunu önlemenin başka bir yolu var mı
Özgürlük verileceğini sanmıyorum ama en azından anlayış göstermeli insanlar
Zaten özgür değil mi? Evlilik yasak sadece diye biliyorum
Lgbt desteklemem lgbt tarzı pozisyon videoları sevmem lgbt Lut kavminin helak nedenidir
LPG ney la benzinli iyidir iyi
Sapkınlık için idam bile gelmeli
Hayır desteklemiyorum.
Erkek falansın değil mi kız hesabındasın
Hepsini ikmeliyiz
Kadın kadına ha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?