Türkiye'de eşcinsellik yaşama hakkı konusunda neler düşünüyorsunuz?

Merhabalar bu konu toplumu doğrudan ilgilendirdiğini düşünüyorum, müslüman bir ülkedeyiz bu yüzden belli başlı zorlukları olabiliyor fakat saygı kavramı yitirilmiş durumda olabilir her görüşe saygım sonsuz ve bu konuyu seçmemin nedeni şuydu kimsenin sinirlerini bozmak, bu camiadaki insanları düşman belletmek değil tamamiyle saygı çerçevesinde insanların görüşlerini almak görüşlerinizi az buçuk tahmin edebiliyorum ancak sohbet havasında konu oluşturmak istedim sadece sizden ricam kimse kimseyi aşağalayıp, hor görmesin, dalga geçmesin, kötü hakaretlerde bulunmasın, benimde bu konu üzerinde sadece saygı duyamadığım tek şey varsa LGBTQ+ yürüyüşleri banada saçma geliyor çünkü zaten sen o yürüyüşleri yapsanda yapmasanda türkiye gibi bir ülkede sonuç belli hiç bir şey değişmeyecek sadece makul bir ölçüde saygı duyalabilinir diyorum tabi ki ev ortamında yaşanması gereken şeyler zaten evde yaşanır ama tabi ki bu konu hem hetero cinsler için hemde homo cinsler için geçerli çünkü kadın erkekte sokak ortasında yiyişince bu konu normal çocuklarımız bunu görebilir bu doğru bir örnek ama erkek erkeğe ya da kadın kadına sokak ortasında sokak ortasında yiyişince bu konu anormal ve çocuklarımıza kötü örnek olunuyor gibi bir algı var bunu doğru bulmamakla birlikte bu konuda bana anlamsız anne baba olarak çocuklarınıza siz sahip çıkacaksınız, doğru örnek olucaksınız şeklinde düşünüyorum bu konuya ilişkin olarak ve eşcinsel çocukların aileleri özellikle evlat katili olan babalarıda ben hiç anlamıyorum baba hapise giriyor kadında kocasının yasını mı tutsun evladının yasını mı tutsun o geride bıraktıklarınızıda bir düşünün derim hem karını hemde aileni şeklinde ve evlat katili olupta iyi ve kahraman bir baba mı oluyorsun bu mu yani bu kadar mı ya da doğrusu bumudur şeklinde düşünüyorum ve namusumu temizledim kavramı türkiyede bence çok yanlış evlatlıktan red et ve evinden at yinede öldürme bana göre çözüm yolu budur, siz neler düşünüyorsunuz bu konu üzerine?

Tekrar yenilemek istiyorum konumu sabote edecekler lütfen rica ediyorum yazmasın amacım sadece sohbet havası şeklinde ve saygı çerçevesi içinde görüşlerinizi almak aksini amaçlamıyorum zaten.

Türkiye'de eşcinsellik yaşama hakkı konusunda neler düşünüyorsunuz?