+1 yılLgbt bireyi olmak insanın elinde olan bir şey değil. Biseksüelim (hem erkek hem kadından etkieniyorum) ama bu elim de olan bir şey değil, içgüdüsel. Elimden gelen tek şey, bir kızla yakınlaşıp/yakınlaşmamak. Ama hislerimizi değiştiremeyiz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana dokunan kesim gaylar aga ben hariç herkesle uğraşsınlar saygım olur ama bana karışıyorlar ilgileniyor bu yğzden homofobiğim
01 Yorumla sen ne mal bir insansın ya, o lolipopu alıp * tamam mi
10 YorumlaŞWLSŞWLDĞWBSWLD lolipop nasil kotu ornek olabilir kardesim kafayi yemissiniz iyice
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki kötü örnek. Özelde ne bk yerse yesinler ama kimse bu ülkede bu durumu meşrulaştıramaz
056 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana demedik
Cevap sahibi+1 yılGeçerliyse uy. Burasi hollanda değil.
Cevap sahibi+1 yılGvtin birine Instagram felan vermem. Burasi türkiye. burada lgbt yasal değil. Ne yaparsanız özelde yapacaksanız halka saygı duyacaksınız. Türk halkının örfü adetine ters bu ilişkilerin göz önünde olmasına. Ki kimse de rahatca yapamıyor halkimiz sağolsun. Özelde size karışan yok
Cevap sahibi+1 yılburada cesaret mi yarıştırıyoruz? Sen benim mahallemde bi erkekle yakın olsan seni döverler hafızanı kaybedersin. Ki Türk halkının çoğu böyle. Hakli haksız muhabbeti yapılacak bir konu değil. Size özelde yaşayın diyoruz değil mi? Çocuklar kötü örnek görmek zorunda değil ki kimse istemez. Normal değilsiniz bunu anlayın ve özelde yapın ki özelde yapmak zorundasınız. Ancak merkezlerde o bktan bayrağı pankarti açıp gösteri yaparsiniz ama ici boş. Türk toplumunun sizin gibilere sıcak bakmadığını adın kadar biliyorsundur.
- +1 yıl
SLSÖQŞSÖQŞAÇQŞAÇQPSÇ senin o iğrenç homofobik mahallende ne işim olacakmış bir kere? ayrıca kötü örnek mi? neden kötü örnek olalım ayıp bir şey mi yaptığımız şey aşkın cinsiyeti falan olmaz ayrıca yolun ortasında birbirimizin dudağına yapışacak değiliz, kadın erkek ilişkileri de çocuklara kötü örnek o zaman. kimsenin ulu orta yerde kötü şeyler yaptığı yok dostum sakin ol, kötü örnek falan değiliz ayrıca kimse sonradan eşcinsel olamaz örnek olsak da sizin çocuklarınız kendi isteğiyle kendi cinsiyetiyle beraber olacak değil, eşcinsel doğdu ise eşcinseldir ancak aksi durum zaaten mümkün değil bizleri öyle ulu orta yerde seks yapacak insanlar falan mı sanıyorsunuz siz ya, bu ne ön yargı gerçekten.. kötü örnek görmek zorunda değil diyorsan kadın erkek ilişkilerini de gösterme bizim ne farkımız varmış sizden ayrı bir ırk falanmıyız biz? cesaret yarıştırma diyorsun o zaman gel sana doğrusunu anlatayım da öyle kötü örnek diye gezme hahaha
Cevap sahibi+1 yılSenin doğrun adı üstünde. Sokakta pislik yapan tipler de var aranizda. Ayrıca bu toplum el ele erkekler görmek zorunda değil. Senle konuşarak boşa yoruluyorum zaten lgbt bu ülkede yasal değil olmayacak da ve kudurmaniz bu yüzden
- +1 yıl
bu ülkede yasal olup olmayacağı sana kalan bir şey değil, bir kadın ve erkek nasıl el ele tutuşuyorsa aynısını biz de yapabiliriz, sorun bizde değil sizin hastalıklı zihninizde. sokakta pislik yapanlarla bizi bir tutma ancak sen de insansın biz de, sen bizden üstün değilsin kadın ve erkeğin sokak ortasında öpüşmesi sorun değilse bizimki de sorun olmamalı seni ahmak, ayrıca şu kötü örnek konusunu açalım biraz. kardeşim öncelikle lgbt'ye duyulan nefretin en büyük kaynağı yani türkiyede, bunun sebebi dininiz. ancak şunu unutmayın ki ülke laiktir, böyle de devam edecek. taciz, tecavüz, erken yaşta evlendirilmeye bu kadar nefretiniz yok da bize neden var, bu kötü zihniyetinizden çıkmalısınız. bana bizden nefret etmenin gerekli bir açıklamasını yap. ancak öyle dinimizde yasak, kadın erkek için yaratılmıştır üremeye engelsiniz falan böyle sikko sikko şeyler kabul değil, gerekli bir açıklama yap bana.
- +1 yıl
aynı zamanda türkiyede yapılan yürüyüşlerin nedeni daha fazla öldürülmemek bizim derdimiz insan hakları. bizi çoğu haktan mahrum bırakıyorlar bu ülkede ben vatandaşımıyım türkiyenin hayır ancak vatandaşı olanlar ne yapsın örneğin evlilik hakkından mahrumuz, sevgili olma hakkından mahrumuz hatırlıyor musun bilmiyorum ancak lgbt bayrağı asan yerlere polisler gidip tutuklamaya kadar uzuyordu bu işler, konu insan hakları eğer homofobiksen insan haklarını desteklemiyorsundur, homofobiksen insanlığı desteklemiyorsundur asıl. hayvanlar bile eşcinsel olabilirken eşcinsellik değil homofobi hastalıkken nasıl bize kötü örneksiniz dersin? kusura bakma ancak gereksiz nefret sadece hastalıktır ve sen dahil tüm homofobikler hastasınız
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle terbiyeni koru. Beni din sömürücüsü zannetme senden çok daha akilliyim. Kendinizi erkek ve kadın ilişkisi ile bir tutmanız çok gülünç ve saçma. Dedin ya bir erkekle bir kadın yaparsa ben de yaparım. Yapamazsin. Dışarda çocuk bir erkekle bir kadın öpüşürken görürse belki yaşı gereği uygun değildir. Ama ilerde yazacağı şey? Ama bir erkekle bir erkeği görürse bu bir sorundur çünkü bu normal değildir. Açıklaması bu. Siz normal değilsiniz bunu anlayın. İnsanlar sizin özelinize müdahale edemez zaten. Ama siz de bunu özelde yasamak zorundasiniz. Bir erkek bir kadın ilişki gibi görmeniz saçma. Başkalarının da böyle görmesini istemeniz daha saçma. Benim çocuğum bana neden iki erkek öpüşüyor baba dediğinde açıklama yapmak istemem şahsen. Anlıyor musun arkadaşım. Bunun dinle felan alakası yok yani. İnanç işi değil bu. Doğada normal olanlar var. Olmayanlar kendi doğasını kendi özelinde yaşayacak. Hicbir zaman normal olarak yaşayamayacaksiniz bu ülkede o ilişkinizi ulu orta. Din sömürücülere yallah arabistana dediğimiz gibi siz de yallah Hollandaya!
- +1 yıl
aynı zamanda ne demişti şu anki ülkenin cumhur başkanı ilk geldiğinde, eşcinsel bireylerin de güvenliği elbette sağlanacaktır demişti. 2023de gidecek olan bir aday var karşımızda, chp'nin 5 yıl da olsa 10 yıl da olsa en sonunda bunu resmiyete koyacağını biliyoruz. aynı zamanda ekrem imamoğlu ne demişti hatırlatayım, türkiye eşcinsel evliliğe 'şu anda' hazır değil demişti. yani gelecekte olabilir, bu sana kalmadı senin kötü zihniyetine kalmadı madem çok istiyorsun birşeyler geç ülkenin başına kolay mı sanıyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılSen hayal kurmaya devam et
- +1 yıl
ya sana ne pardon da saygısını korumayan sensin asıl normal olmasak dünya tarafından eşcinsellik normal kabul edilmezdi senin gibi 2 3 geri zihniyetli insan öyle diyor diye öyle değil. evet biz de gayet normaliz sen hayırdır ya sizden farkımız yok aşk aşktır senin çocuğun öyle bir şey sorarsa olabilir der geçersin neyin açıklaması bu kardeşim, normal olan bir şey olmasa doğuştan gelmezdi böyle yaratılmışız hayırdır tanrıya mı karşı çıkıyorsun hodri meydan o zaman
Cevap sahibi+1 yılDiyecegimi dedim. Ben çocuğuma iki erkeğin neden öpüştüğünü açıklamak istemiyorum. Ki ülkenin büyük çoğunluğu da lgbt karsiti😊kudursaniz da hollanda gibi olmayız olmayacağız hahaha
- +1 yıl
asıl sen hayal kurmaya devam et senin gibi türkler böyle bakıyor bunun en büyük sebebi de böyle yetiştirilmeniz, yok din yok şey haklıyım işte kardeşim normal diyorsak normaldir zaten senin de bir psikolog'a görünmeni tavsiye ederim genelde çocuğu eşcinsel olan aileler psikiyatrist'e falan gittiğinde çocuğu değil aileyi tedavi etmeye çalışır çünkü bunların hepsi üniversitede psikoloji bölümünde öğretiliyor, sana da tavsiye ederim homofobiyi yenmeni emin ol daha rahat bir bakış açısına sahip olursun, ya da beyinsiz olarak devam et keyfin bilir.
Cevap sahibi+1 yılSenin dünyan her seyi doğru mu kabul ediyor sanıyorsun. Medeniyet diye bakılan batı insanları sömürerek insan kanı içerek kendi halkini rahat ettiriyor
Cevap sahibi+1 yılSen gerçekten hayal kurmaya devam et. Türk halkı hicbir zaman gvtlari sevmez 😂🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBen sebebimi söyledim. Çocuğuma aciklama yapmak istemiyorum. Sen dedin ki Öyle de geç dedin. Gecistirmiyorum kardeşim çocuklar normal olmayanı görmek zorunda değil. Anlamak istemediğin şu sizin özelinize karışan yok ne halt yerseniz yiyin. Yasal olmayı çok beklersin
Cevap sahibi+1 yılYALLAH HOLLANDAYA
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi biz kötüyüz yersen. Yallah hollandaya
Cevap sahibi+1 yılArgodan başka bisey bilmiyorsun ve bana beyinsiz diyorsun. Bu ne yaman celiski. Hakaret etmeden sinirlenmeden konuşamıyorsun daha bide sizin gibi sapkınlara hak mi verilecek ahahahahah. Yallah hollandaya
- +1 yıl
beyinsiz olmasan beyinsiz demem zaten bildiğin söyleyebildiğin tek şey yallah hollandaya, burada beni yabancılaştırıyorsun elbette hakaret de ederim sinirlenirim de, dünyada heterofobi diye bir şey olmadığı için şanslısınız asıl eşcinseller heterofobi diye bir şey çıkartsaydı kim kimi yerdi o zaman görürdünüz işte, gücünüz anca bize yeter zaten nasıl yeter yallah hollandaya diyerek güzel kardeşim diyerek gvt diyerek, sana akıl fikir diliyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahaha nasıl da kızmış zavallı. Açıklamalarımı yaptım geçerli cevap dedin sundum. Ama sen bana geçerli cevap sunmadın. Ben çocuğuma normal olmayanı açıklamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin ülken neresi?
Cevap sahibi+1 yılÇocuğum öyle doğarsa tanrinin işidir derim ve çocuğumu ilişkilerini toplum içinde yasamamasi gerektiğini ögretirim millete beyinsiz diyerek biseyler anlatmaya çalışan bir ahmak yetiştirmek birilerine biseyler ispatlamaya çalışan bi zavallı yetistirmem
Cevap sahibi+1 yılHahahagag. Bastan desene boşa yordun. Bizim ülkemiz böyle istemeyen çeker gider. Farkında isen hep birilerine biseyler açıklamaya çalışıyorsun. Sen el ele gel sevgilinle de biz karşılariz seni
- +1 yıl
ilişkilerini toplumun içinde yaşamasın mı, demek istediğin şey çocuğum evlenme hakkından mahrum kalsın, sevgilisiyle el ele dolaşamasın, eş cinsel olduğu öğrenilirse dayak yesin söylediğin gibi dövülsün hafızası kaybedilsin, bunlar gibi şeyleri çocuğunun yaşamasını istiyorsan ben de senin zihninden şüphe ederim
Cevap sahibi+1 yılZırlamaya devam et sen. O çağdaş görünümlü kan emici ülkende yrrk yiye yiye yasa doya doya. Mutluluklar. Benim ülkeme de yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılBen dinle alakalı tek yorum yapmadım. Biz atatürkçü insanlariz. Senin gibiler bu ülkede fink atamaz. Uzatma ve ülkende doya doya yasa bb
Cevap sahibi+1 yılKendi agzinla dedin sen amerikalisin. Hadi uzatma gidin normalinizi amerikada yasayin. İnsanlıktan bahsedip orta doğuda afrikada kam emerler onlar. Senin ülken bu işte tabi lgbt 'yi normal bulurlar. Biz islamdan önce de ahlak sahibi idik şu an da ahlak sahibiyiz şükür. Ataturkcuyuz bilim batıda değil akildadir. Bidaha da yazmazsan sevinirim
- +1 yıl
evet iştee, atatürkün türkiyeye getirdiği mükemmel nâmı, güzelliği hepiniz kendi ellerinizle yok etmişsiniz demek ki, bundan 15 yıl önce türkiyeyi amerikada kime sorsan bilirdi şimdi arap ülkesi sanıyorlar, hem baştaki kişiden hem toplumun şart ve kurallarından dolayı bu durum.
Cevap sahibi+1 yılBizim ülkemiz iyisiyle kötüsüyle. Siz insanlara kendinizi kabul ettirme çalışmalarına devam edin. Acıyorum da bazen size. Cidden sıktın iyi akşamlar
- +1 yıl
ülke önemli değil senin görüşlerin önemli ülkenin değil insanların görüşleri önemli sen burada doğup büyüseydin sen de normal karşılayacaktın ancak ben şu anda senin bana yaptığını ben sana yapamam çünkü sen kendi ülkence çok normalsin, heterofobi diye bir şey de yok ancak her şey empatide başlayıp empatide bitiyor kendini benim yerime koy bir ülke var orada yaşıyorsun ancak insanlar seninle dalga geçiyor, hakaret ediyorlar, insanlar sırf bu yüzden öldürülüyor sen haklarını savunmaz mıydın?
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂iyi akşamlar arkadaş yapıştırıcı gibisin ya. Senin düşüncelerini kabul etmiyorum saygı duyacaksın bu kadar basit. Sana amerikalılar saygı duysun hadi yallah
- +1 yıl
sen bana saygı duymuyorsan ben sana neden saygı duyayım sen bizden nefret ediyorsun benden nefret eden birine ben neden saygı duyayım senin bize saygı duyman için bir sürü sebebi var sana bir kötülüğümüzün dokunmaması sizden nefret etmememiz ve iyi insanlar olmamız gibi, sen kötü bir insansın.
Cevap sahibi+1 yılTamam ben kötü bir insanim. Ülkemdeyim ülkemin normalleri ile mutluyum. Sen de orada mutlusun ne güzel bak. Gerçekten sıkıcısın. Iyi aksamlar 😊
Cevap sahibi+1 yılBak siz ispat peşinde kosacaginiza özelde mutluluguza baksaniz gerçekten huzurlu olursunuz. Ne gerek var ya insanlar mutlulugumu görmesin neyim eksilir. Bak inan ben din sömürücüsü degilim. Ama esimi de alıp görgüsüz gibi sokak ortasında öpüşmem. Bu bi erdemdir. Dinle de alakası yok çağdaşlıkla da. Ben ben bile sokak ortasında öpüşmem. diyorum. e kardeşim sen de özelini özelde yasa insanlarla tartışma. mutlu ol dimi
- +1 yıl
biz de zaten öyle yolun ortasında birşeyler yapmıyoruz bunun zaten cinsiyet ilişki ve benzeri şeylerle alakası mutluluk da benim mutluluğum başkasının görmesine gerek yok sana bu konuda katılıyorum, sorun bana bize normal değil demen gördüğün kadarıyla aramızda ahlaki açıdan bir fark yok, cinsiyet dışında sevgimizin arasında bir fark da olmadığına göre neden bu nefretin
Cevap sahibi+1 yılIyi aksamlar herkes doğrularıyla mutlu olur umarım 😊
Sırf linç yemek için sorulan homofobik sorularından biri daha.
20 YorumlaHerkes istediği gibi yaşasın bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Umrumda değil kimse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalarını patlatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatlilar sicacik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri