Beni hep reddettikten sonra neden hala benimle konuşuyor?

Önce beni sevdiğini sandım.. Sözlerinden dolayı ama bunu sadece üzgün olduğum ve beni neşelendirmek istediği için söylediğini söyledi.. Kim derki sana sarılırım, içini istediğin kadar dök iyi olana kadar öperim... Keşke aynı ülkede yaşasak yakında olsam dedi!!! Hayal kırıklığına uğradım... Hiç kimseyi seviyorum demedim ki. Tekrar denedim ama yine de beni reddetmeye devam edi. Her zaman farklı bir nedeni vardı. kafam karıştı. Sanki evlenmek istiyor ama istemiyor. Mutluymuş gibi yapar ama içi kırık Zamanı olduğunda bana cevap veriyor konuşuyoruz şakalaşıp. Normal iyimisin... ama acaba yalnızlığıma acıyor mu merak ediyorum.. çok kibar ve iyi olduğumu söylüyor ama beni incitmek ya da kaybetmek istemiyor. Dedi en son.. bizi kaybetmek nedir? En son daha önce komuta edilmek istemediğini söyledi.. başka bir ülkeye gitmesi gerekiyor.. dedi önceden. Onu anlamıyorum ama beni şehrine davet etti. Sanırım sonsuza kadar sadece arkadaş kalacağız. Onu mutlu ettiğimi söyledi. İlk baştan... O sadece meşgul, uykusuz (gözlerini görmen gerek) yorgun bir polis. yalnız. aile yakın adam. Kadınlardan kaçınırken neden benimle konuşuyor... Ben erkek değilim. Ve hep meşgul.. beni incitmek istemiyormuş.. ondan reddedildim... Gideyimi onu görmeye? Beni güzel buluyor ama anlamıyorum içini ve neden reddetti. Farklı cevap verirdi hep____Ozaman çekip gideyim hayat çok kısa üzülmek için ve istemeyen biri için

Onu koşturmayı lanet olsun başkasının koynuna girirse bende köşede arkadaş? İlerde oldu!

Üzücü. Neymiş ilişki biterse başarısız olursa her iki taraf küsermiş... kırılrmışım

Güncellemeler
+1 yıl
NAPAYIM.
Beni hep reddettikten sonra neden hala benimle konuşuyor?