Ben 48 yıldır burdayım Arap arkadaşımda var ingilizde fransizda inanmazsin İsveçli arkadaşım da var hepsi de ayrı ayrı dinden Kapalıçarşı'da beraber çalışıyoruz.
Benim anlamadığım senin sorun yapılarla depremle ilgili değil mi napican Arapları
cümlemi anlasan anlardın. paylaşımdan bağımsız ben mecbur kalmadıkça fatihe geçmiyorum bile. tanrı korusun arabistanın küçük hali gibi bir yer olmuş. Türkçe konuşanı bulmak zor. sen mutlu olabilrsn tabi bu ortamda, herkesin zevki seçimi kendine. ama fatihteki evler lüks bile olsaki dökülüyor geneli, o arap ağırlıklı toplumla orada yaşanmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
imkan varsa merkezden uzak olmak , yeni sağlam yapıları tercih etmek daha sağlıklı
ben de öyle düşünüyorum
ev mi alacaksın
İnsanlardan uzak dağ köylerinde yaşamayı tercih ederim
oo çok uzak oldu ama. şehir içinden bahsediyorm
O zaman biraz uzakta yeni sitelerde oturmak 🙂
Uzakta yeni sitelerde oturmak
Oluceksem de şehir merkezinde öleyim fatih Beyoğlu Beşiktaş bakar tercihim çatladıkapi bile olur
şu an nerde oturyorsn
Fatih'te
yeni arabistan yani. hayır eski İstanbul olsa hadi neyse de şuanki haliyle bu kadar merkez aşkı bana fazla 😂
Ben 48 yıldır burdayım Arap arkadaşımda var ingilizde fransizda inanmazsin İsveçli arkadaşım da var hepsi de ayrı ayrı dinden Kapalıçarşı'da beraber çalışıyoruz.
Benim anlamadığım senin sorun yapılarla depremle ilgili değil mi napican Arapları
cümlemi anlasan anlardın. paylaşımdan bağımsız ben mecbur kalmadıkça fatihe geçmiyorum bile. tanrı korusun arabistanın küçük hali gibi bir yer olmuş. Türkçe konuşanı bulmak zor. sen mutlu olabilrsn tabi bu ortamda, herkesin zevki seçimi kendine. ama fatihteki evler lüks bile olsaki dökülüyor geneli, o arap ağırlıklı toplumla orada yaşanmaz.
Binalar tamam ama depremin Araplarla ne ilgisi var açıkla bilelim
abicim Türkçe yazıyorum, daha ne kadar açıklayabilrim😂 nasıl çıkarımlar yapıyorsun hayret ediyorum. Türkçe bu kadar zor bir dil değil ya.
Evet anlamıyorsun bir türlü senin sorun binalarla ilgili insanlarin etnik kokeniyle ilgili değil bence sen oku sorunu baştan
abicim diyorum ki fatihte evler çok kaliteli bile olsa o araplaşma yüzünden yaşamam diyorum. bu akdar basit cümleyi neden anlamıyorsun.
Sorunla çelişiyorsun
amca senin Türkçe iyi değil sanki. en iyisi boş ver. muhatap olmayalım.
merkezden uzak oturmak
Biraz uzak yeni ve lüks siteler
Merkez iyidir
ilk depremde yıkılacak evlerle dolu
Ben zaten apartman sevmiyorum müstakil ya da en fazla 3 kat olcak
sen nerde yaşıyorsun?
Antalya
hiç gitmediğim için bilemyorm ama burdan farklı olabilir ordaki koşullar. vurda merkezdeki birçok ev kötü durumda
burada ev kiraları çok pahalı
İstanbulun kırsalına bile yaklaşamaz 😂
baktım antalyada 10bin 2+1 filan bile bulabilyorsm konyaaltında.
Mümkün değil bulamassin
Zor yani
Senin şehir neresi
çıkıyor sarı sitede. konyaaltnda alanyada vs 10/12 bine evler çok